Sorrow
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #495 Dátum: 10 júl 20, 14:15:49 » |
|
Szerintem én Sasukéra... Romlott a lelkem...Mindenkit eltakarítok aki az utamba áll...Haragtartó típus vagyok...Romlott a látásom ...szeretem a kardokat..és sokszor lenéző vagyok másokkal szemben(ezen igyekszem változtatni )stb.stb...Ja és néha KillerBee-re mivel szeretem a rappet és néha túl nagy az arcom.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
TheSky
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
T h e S k y
|
|
« Válasz #496 Dátum: 10 júl 20, 15:00:49 » |
|
Hát én Shikamaru és Tobi keveréke. Shikamaruban és bennem 2 közös van: lusta, de okos.Tobinak inkább a kis bolond részére hasonlitok na meg a haja (mostani haja)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #497 Dátum: 10 júl 23, 14:32:18 » |
|
...
De legalább őszinte vagy. És az nagy valami.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #498 Dátum: 10 júl 25, 12:41:25 » |
|
hmm... Kis Shikamaru,Jiraiya,Sasuke,minimálisan Kiba,Hidan, keverék xD(nem,nem vagyok mazohista xD) Shikamaru:én is elég lusta vagyok,de egyébként nem tartom magam hülyének Jiraiya: hát belőle szinte minden xD Sasuke:én se vagyok beképzelt xD Kiba:szeretem az állatokat^^(ezért jövök ki ilyen jól az öcsémmel?) Hidan:elég mocskos pofám van xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 25, 12:42:11 írta Mistich »
|
Naplózva
|
|
|
|
Alexa
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #499 Dátum: 10 júl 25, 16:18:40 » |
|
Hát.. Elkések mindenhonnan - Kakashi Ha felidegesítenek - Sakura "Fejjelafalnak" - Naruto (és az étvágyam is hasonló ) Lustaság... - Shikamaru Mindent az utolsó pillanatra hagyok (ez elég rossz mert ha van 2 hónapom egy házidolgozatra, beadás előtti este 10kor állok neki xD) - Tsunade Káromkodás - Tayuya vagy Hidan Hát igen néha eléggé lenéző vagyok - Neji (szászkére nem akarok hasonlítani ) Jah és ez a Karin-féle zavarbajövés vagy mi (Hinata féle zavarbajövésesájulás messze áll tőlem) Külsőre teljesen Tenten.. Nem szeretem szegényt, de hát ez van belsőre ha csak egyet kell mondani... akkor Tsunade
|
|
|
Naplózva
|
Everybody chicken!!
|
|
|
phoebe
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #500 Dátum: 10 júl 29, 19:29:27 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
YagatonDark
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
YAOI??!! HOL...??!
|
|
« Válasz #501 Dátum: 10 aug 13, 19:56:52 » |
|
Lássuk csak, milyen szereplőkből is tudnám magamat összerakni... Talán a legjobb kombó, ami engem jellemzni tudna a következő: Itachi, Hidan, Pein, Sakura, Naruto... és talán még Gai is. Itachi... hát lássuk be Itachi-t még nemigen láttuk pánikba esni, vagy a haját tépve rohangálni miközben azt ordítja hogy: "Eljöttek az apokalipszis lovasai, mentsétek a Maybelline-t!"... Hát én sem vagyok ilyen típus... Hidan... Legalább annyit káromkodom ha nem többet Sőt... Lehet Hidan elszégyellné magát mellettem. Pein... Piercingmánia... semmi más csak az Sakura... a yaoi iránti imádat... (mindenki emlékszik, ugye? Orioke no jutsu - boy on boy version ) Naruto... Sokszor vagyok olyan idióta... És Gai... a versengés miatt... én is hajlamos vagyok rá
|
|
|
Naplózva
|
KILINCS...!!
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #502 Dátum: 10 aug 13, 20:04:42 » |
|
Nos , annyi hajam van mint Ibikinek(xD) , Perverz vagyok akárcsak Jiiraya és Kakashi és bírok olyan mennyiségben alkoholt fogyasztani és szerencsejátékot játszani(esetemben kártya és Lottó) mint Tsunade xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #503 Dátum: 10 aug 13, 21:28:53 » |
|
nos én 2 szereplő keveréke vagyok . szerintem. naruto- sokat beszélek, fejjel a falnak, vannak álmaim amit igyekszem meg oldani, hasonló vagyok narutóhoz sasuke. .: igen ez , meg van rá az okom nagyon haragtartó vagyok , néha elég agreszív, néha egész durva dolgokra lennék képes. és vagyok is. nem túl jó ember vagyok, nha de hát ilyen az élet ezzé tett. azért a sasuke vona régóta lappangott, de most jutottam oda h elő is tör. :S
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #504 Dátum: 10 aug 17, 17:26:10 » |
|
hát lássuk csak -Külsőleg Rin-re hasonlítok bár nincs az arcomon csík illetve a szemem az kék -Belsőleg..hát... eléggé kevert a személyiségem -Hidanra hasonltok leginkább mert nem érdekelnek a pénzügyek. hiperaktív vagyok valamint szoktam káromkodni. -Magányos vagyok nincsen túl sok barátom, amikor bepipulok én is legszívesebben kitekerném valakinek a nyakát szóval Gaara-ra is hasonlítok. -Azonban mikor a haverokkal elhülyülök illetve egyedül vagyok van bennem némi perverzség, ha komoly dologról beszélünk megkomolyodok a hülyülünk akkor én is hülyülök valamint segítőkész vagyok ha olyanról van szó. na meg én is eléggé fan vagyok pár dolog terén úgyhogy Kakashi is van bennem. -Egyébként még annyi hogy törekszek újabb barátokra szert tenni mint Naruto mert utálom a magányt!
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
MartinHyuga
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #505 Dátum: 10 aug 17, 19:55:19 » |
|
Na lássuk csakkívülről és belülről is suigetsu a hajam olyan csak épp szőke .:DTermészetem is suigetsu-s.De néha nem viselem a kudarcot így Deidara-is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #506 Dátum: 10 aug 23, 11:09:32 » |
|
Hát kire is hasonlítok... Külsőre talán Sakura. A hajam kb. olyan hosszú, mint neki, csak a frufrum rövidebb. És szőkésbarna a hajam Shikamaru lustaságából is ragadt rám egy kevés.. Temarira is hasonlítok, mert ha felidegesítenek, akkor megered a nyelvem.. Szeretem ha a tűzijáték vagy a lövészbemutatón a puska hangosan durran, így egy kicsit Deidara. Egyik rossz tulajdonságom az, hogy nem tudok veszíteni, és... hát nem tudom hogy ebből kire hasonlítok -talán Pein- Mindig próbálok jobban megfelelni az elvárásoknak, ebből kicsit Lee-re ütöttem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 23, 11:11:18 írta Kallen »
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
xX Daisuke Xx
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
I ♡ Deidara^^
|
|
« Válasz #507 Dátum: 10 aug 23, 11:55:05 » |
|
Hát, mivel jól meg tudom játszani az idiótaságot Tobira... Más részt mivel szeretem a művészetet és a két Artist-al hasonló hullám hosszon vagyok Sasori és Deidara... Nagyon hamar felhúzom magam és önfejú vagyok, ez szintén Dei jellemvonása (részben)... Mivel nem vagyok nagy IQ Fighter SHikamaru semmi képen sem...
Most hirtelen ennyi jut az eszembe^^
~UN~
|
|
|
Naplózva
|
I ain't freakin', I ain't fakin' this I ain't freakin', I ain't fakin' this I ain't freakin', I ain't fakin' this Shut up and let me go, hey!
|
|
|
Sobbi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #508 Dátum: 10 aug 25, 09:13:28 » |
|
Lehet off, de mi lenne ha mindenki feltolna egy képet magáról? és úgy tippelnék meg a többiek hogy ki kire hasonlít..? ;D:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tsunade
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."
|
|
« Válasz #509 Dátum: 10 aug 25, 20:42:01 » |
|
Hmm.. most sírjak, vagy röhögjek, hogy az én becses nevemet mindig az alkoholnál a szerencsejátéknál, és az "utolsó pillanatra hagyok mindent" jó szokásnál vetik fel? xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|