24 nov 24, 04:42:07 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 41
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Mit gondolsz,melyik szereplőre hasonlítasz a legjobban?  (Megtekintve 166814 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Sorrow
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #495 Dátum: 10 júl 20, 14:15:49 »

Szerintem én Sasukéra... Nevet Romlott a lelkem...Mindenkit eltakarítok aki az utamba áll...Haragtartó típus vagyok...Romlott a látásom Kúl...szeretem a kardokat..és sokszor lenéző vagyok másokkal szemben(ezen igyekszem változtatni Pontosan)stb.stb...Ja és néha KillerBee-re mivel szeretem a rappet és néha túl nagy az arcom.
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
TheSky
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

T h e S k y

« Válasz #496 Dátum: 10 júl 20, 15:00:49 »

Hát én Shikamaru és Tobi keveréke. Nevet Shikamaruban és bennem 2 közös van:
lusta, de okos.Tobinak inkább a kis bolond részére hasonlitok na meg a haja (mostani haja)
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #497 Dátum: 10 júl 23, 14:32:18 »

...

De legalább őszinte vagy. És az nagy valami. Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #498 Dátum: 10 júl 25, 12:41:25 »

hmm...
Kis Shikamaru,Jiraiya,Sasuke,minimálisan Kiba,Hidan, keverék xD(nem,nem vagyok mazohista xD)
Shikamaru:én is elég lusta vagyok,de egyébként nem tartom magam hülyének
Jiraiya: hát belőle szinte minden xD
Sasuke:én se vagyok beképzelt xD
Kiba:szeretem az állatokat^^(ezért jövök ki ilyen jól az öcsémmel?)
Hidan:elég mocskos pofám van xD
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 25, 12:42:11 írta Mistich » Naplózva

Alexa
Chuunin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #499 Dátum: 10 júl 25, 16:18:40 »

Hát..  Nevet
Elkések mindenhonnan - Kakashi
Ha felidegesítenek - Sakura
"Fejjelafalnak" - Naruto (és az étvágyam is hasonló Nevet)
Lustaság... Nevet - Shikamaru
Mindent az utolsó pillanatra hagyok (ez elég rossz mert ha van 2 hónapom egy házidolgozatra, beadás előtti este 10kor állok neki xD) - Tsunade
Káromkodás - Tayuya vagy Hidan
Hát igen néha eléggé lenéző vagyok - Neji (szászkére nem akarok hasonlítani Technikai KO)
Jah és ez a Karin-féle zavarbajövés vagy mi ikszdé (Hinata féle zavarbajövésesájulás messze áll tőlem)
Külsőre teljesen Tenten.. Nem szeretem szegényt, de hát ez van Nevet belsőre ha csak egyet kell mondani... akkor Tsunade  Pojén
Naplózva

Everybody chicken!!
phoebe
Újonc
*

« Válasz #500 Dátum: 10 júl 29, 19:29:27 »

hát én külsőre nem is tudom talán hinata( csak nekem barna a hajam ikszdé) a hozzáállásom mindenhez naruto...háát nagyon hasonlítok sakurára is ha valaki feldűhít odacsapok. Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet és lustaság hát én még shikamarun is túl teszek Nevet Nevet Nevet
Naplózva
YagatonDark
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

YAOI??!! HOL...??!

« Válasz #501 Dátum: 10 aug 13, 19:56:52 »

Lássuk csak, milyen szereplőkből is tudnám magamat összerakni...

Talán a legjobb kombó, ami engem jellemzni tudna a következő: Itachi, Hidan, Pein, Sakura, Naruto... és talán még Gai is.
Itachi... hát lássuk be Itachi-t még nemigen láttuk pánikba esni, vagy a haját tépve rohangálni miközben azt ordítja hogy: "Eljöttek az apokalipszis lovasai, mentsétek a Maybelline-t!"... Hát én sem vagyok ilyen típus... Nevet
Hidan... Legalább annyit káromkodom ha nem többet ikszdé Sőt... Lehet Hidan elszégyellné magát mellettem. Nevet
Pein... Piercingmánia... semmi más csak az ikszdé
Sakura... a yaoi iránti imádat... (mindenki emlékszik, ugye? Orioke no jutsu - boy on boy version Nevet)
Naruto... Sokszor vagyok olyan idióta... ikszdé
És Gai... a versengés miatt... én is hajlamos vagyok rá Nevet
Naplózva

KILINCS...!! Nevet
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #502 Dátum: 10 aug 13, 20:04:42 »

Nos , annyi hajam van mint Ibikinek(xD) , Perverz vagyok akárcsak Jiiraya és Kakashi és bírok olyan mennyiségben alkoholt fogyasztani és szerencsejátékot játszani(esetemben kártya és Lottó) mint Tsunade xD
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #503 Dátum: 10 aug 13, 21:28:53 »

nos én  2 szereplő keveréke vagyok . szerintem.
naruto- sokat beszélek,  fejjel a falnak, vannak álmaim amit igyekszem meg oldani,  hasonló vagyok narutóhoz
sasuke. .: igen ez , meg van rá az okom nagyon haragtartó vagyok , néha elég agreszív,   néha egész durva dolgokra lennék képes.  és vagyok is. nem túl jó ember vagyok, nha de hát ilyen az élet ezzé tett. azért a sasuke vona régóta lappangott, de most jutottam oda h elő is tör. :S
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Zizi100
ANBU Kapitány
*

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #504 Dátum: 10 aug 17, 17:26:10 »

hát lássuk csak Nevet

-Külsőleg Rin-re hasonlítok bár nincs az arcomon csík illetve a szemem az kék smirksweat

-Belsőleg..hát... eléggé kevert a személyiségem Gondolkozik

-Hidanra hasonltok leginkább mert nem érdekelnek a pénzügyek. hiperaktív vagyok valamint szoktam káromkodni.

-Magányos vagyok nincsen túl sok barátom, amikor bepipulok én is legszívesebben kitekerném valakinek a nyakát szóval Gaara-ra is hasonlítok.

-Azonban mikor a haverokkal elhülyülök illetve egyedül vagyok van bennem némi perverzség, ha komoly dologról beszélünk megkomolyodok a hülyülünk akkor én is hülyülök valamint segítőkész vagyok ha olyanról van szó. na meg én is eléggé fan vagyok pár dolog terén úgyhogy Kakashi is van bennem.

-Egyébként még annyi hogy törekszek újabb barátokra szert tenni mint Naruto mert utálom a magányt!

smirksweat
Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
MartinHyuga
Gennin
*

« Válasz #505 Dátum: 10 aug 17, 19:55:19 »

Na  lássuk csakkívülről és belülről is suigetsu a hajam olyan csak épp szőke .:DTermészetem is suigetsu-s.De néha nem viselem a kudarcot így Deidara-is.
Naplózva

Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #506 Dátum: 10 aug 23, 11:09:32 »

Hát kire is hasonlítok...

Külsőre talán Sakura. A hajam kb. olyan hosszú, mint neki, csak a frufrum rövidebb. És szőkésbarna a hajam
Shikamaru lustaságából is ragadt rám egy kevés.. smirksweat
Temarira is hasonlítok, mert ha felidegesítenek, akkor megered a nyelvem.. Hümm-hümm
Szeretem ha a tűzijáték vagy a lövészbemutatón a puska hangosan durran, így egy kicsit Deidara.
Egyik rossz tulajdonságom az, hogy nem tudok veszíteni, és... hát nem tudom hogy ebből kire hasonlítok Nevet -talán Pein-
Mindig próbálok jobban megfelelni az elvárásoknak, ebből kicsit Lee-re ütöttem.

« Utoljára szerkesztve: 10 aug 23, 11:11:18 írta Kallen » Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
xX Daisuke Xx
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

I ♡ Deidara^^

« Válasz #507 Dátum: 10 aug 23, 11:55:05 »

Hát, mivel jól meg tudom játszani az idiótaságot Tobira...
Más részt mivel szeretem a művészetet és a két Artist-al hasonló hullám hosszon vagyok Sasori és Deidara...
Nagyon hamar felhúzom magam és önfejú vagyok, ez szintén Dei jellemvonása (részben)...
Mivel nem vagyok nagy IQ Fighter SHikamaru semmi képen sem...

Most hirtelen ennyi jut az eszembe^^

~UN~
Naplózva

I ain't freakin', I ain't fakin' this
Shut up and let me go, hey!
Sobbi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #508 Dátum: 10 aug 25, 09:13:28 »

Lehet off, de mi lenne ha mindenki feltolna egy képet magáról? és úgy tippelnék meg a többiek hogy ki kire hasonlít..? ;D:D
Naplózva
Tsunade
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."

« Válasz #509 Dátum: 10 aug 25, 20:42:01 »

Hmm.. most sírjak, vagy röhögjek, hogy az én becses nevemet mindig az alkoholnál a szerencsejátéknál, és az "utolsó pillanatra hagyok mindent" jó szokásnál vetik fel? xD
Naplózva
Oldalak: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 41
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins