kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #390 Dátum: 08 dec 06, 17:09:09 » |
|
Nem is tudom.. Shika.. Cigizik, sokat kussol, ha megszolal nagyot mond, ha rajön geci sokat beszél, szarok a jegyei pedig nem hülye.. függö ( inkabb játszik [ ho ] minthogy tanulna )
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Bazsóka
Újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #391 Dátum: 08 dec 09, 19:56:24 » |
|
én viselkedésileg narutora de külsőre...kankurora
|
|
|
Naplózva
|
a holdszem terv végre lesz hajtva, senpai hehehe:D
|
|
|
Steve
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #392 Dátum: 08 dec 16, 18:32:46 » |
|
Szorgalomban talán Lee-re,kinézetre Kabuto a szemüveg miatt amúgy :hmmm?:meg olyan Kiba haja hasonlít
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #393 Dátum: 08 dec 21, 09:34:17 » |
|
Hát én szerintem, lustaságban shikamarura, kinézetben narutora  komolyságban gaara-ra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pesuke
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #394 Dátum: 08 dec 22, 17:14:57 » |
|
Hát ez még csak a 3. hozzászólásom, de nem baj, valamikor el kell kezdeni  .Én kinézetben Sasukéra hasonlítok, a kitartásom naruto-é, és elég csendes vagyok, tehát Shikamaru vonásom is van.
|
|
|
Naplózva
|
Kyuubi. A legerősebb negatív szereplő.
|
|
|
LaSasuke
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #395 Dátum: 08 dec 22, 23:04:13 » |
|
 nemis tudom shikamaru a lustaság miatt meg kakashi a hűvös viselkedés miatt meg sasuke a komorsága miatt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vash21
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #396 Dátum: 09 jan 06, 00:27:37 » |
|
Itt mindenki Naruto, Shikamaru, vagy Itachi.xD
Én leginkább ilyen Asuma-hanosnak szeretném látni magam, ezáltal Shikamarura is hasonlítok, de van egyfajta Shino-s vonásom is...^^
|
|
|
Naplózva
|
Geeez...
|
|
|
Joszkin_Szandi
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #397 Dátum: 09 jan 06, 17:13:17 » |
|
Én Sakura-s vagyok. Jól tanulok Visszafogotabb vagyok a valóéletben Imádom agyon verni az idiotákat:3Mert eggyel megáldott az isten mögöttem és elöttem is(tanterem->padsorok) Régen énis félös voltam de azZz régen volt Nem vok egoista És nekem is a legjobb b.nöm egy egoista seggarc<3 Értelmes(Remélem...) És külsöleg is...Összekőt a magashomlok...
|
|
|
Naplózva
|
Még új vagyok.Nem ismerem ezt a fórumot.Ne szidjatok le:3
|
|
|
hraurie
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Védd a fákat, egyél hódot!
|
 |
« Válasz #398 Dátum: 09 jan 06, 17:39:48 » |
|
Bennem is van Sakurás vonás, de leginkább az, hogy teljesen sikítófangirlmódba kapcsolok Sasuke -vagy bármely egyéb kedvenc szereplő- láttán. Imádom a rament, ez volna némi Narutos vonás, és az, hogy kicsit hasonló gyerekkorunk volt (nem, bennem nem zártak el sehányfarkút sem). A barátaim szerint viszont teljesen és minden mértékben Haruhi Suzumiyás jellem volnék, ha nem a Narutora fókuszálunk. Vajon tényleg én is annyira közveszélyes vagyok?  A Narutoból ismét csak baráti megállapítás, hogy néha eléggé Hinatás vagyok (nem értem, Haruhi és Hinata hogy fér össze, de ők tudják), ráadásul van, amikor zavaromban elkezdem összebökdösgetni a két mutatóujjamat. 
|
|
|
Naplózva
|
"Észrevettem, hogy mindig körülötted vagyok. Vajon ez gyűlölet? Szeretet? Vagy csak paranoia..?" Ouran
"-Senpai, fejezd be a gombanövesztést mások lakásában!"
|
|
|
naruhina_fan
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #399 Dátum: 09 jan 16, 19:53:29 » |
|
é-én sajnos Naruto-ra multkor csináltunk néhány ismerössel egy tesztet és kiderült ,h ugyan olyan hlye vok mint ő 
|
|
|
Naplózva
|
Naruhina 4ever! ^^ NE SÉRTEGESS!!!!!!!!!!!!!!!!!Nem tűröm!
|
|
|
Földi-kun
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
Ez így nem lesz, jó lesz! ^^
|
 |
« Válasz #400 Dátum: 09 jan 17, 20:44:53 » |
|
Én legjobban Narutora hasonlítok.  Külsőre kevésbé ,az inkább Yusuke (Yu Yu Hakusho), de belsőre nagyon.  Én is olyan makacs vok és sosem adom fel és nekem is fontosak a barátaim.  Ja és imádom a leveseket is.  Hiperaktív nem vok inkább lusta, az inkább Shikamaru, de ha jól érzem magam,akkor nagyon be tudok pörögni.  Tehát összeségében én Narutora hasonlítok belsőleg. 
|
|
|
Naplózva
|
"Semmi sem kötelező,csak meghalni!" Naruto 4ever. 
|
|
|
rocklee1992
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #401 Dátum: 09 jan 17, 21:58:08 » |
|
Hát én kikre hasonlitok: -sok helyről el kések mint Kakashi -étvágy Choji -káromkodás Hidan+Deidara együtt  (bár erre nem vagyok büszke) -perverzségem majdnem vetekszik Jirayáéval, de azért ő még mindig jobb és az is marad 
|
|
|
Naplózva
|
" Azon a napon, amikor ugyanilyen szemeid lesznek" Gyere utánam"
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
 |
« Válasz #402 Dátum: 09 jan 18, 16:00:03 » |
|
Hát a legtöbben:Tsunade... de an egy idióta aki elekzdi hogy narutora -.-"...De volt már Ino meg temari is szal mindenki aki szőke 
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
|
 |
« Válasz #403 Dátum: 09 jan 18, 18:07:22 » |
|
hát én asuma=cigi naruto =elég gyatra jegyek kakashi=titokzatoság
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dancso17
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #404 Dátum: 09 jan 19, 00:39:22 » |
|
Én Shikamaru és Asuma között vagyok valahol De egy kicsi Jiraiya is van bennem  Kinézetre meg Sorára hasonlitok csak hosszabb a hajam 
|
|
|
Naplózva
|
Amíg a körömlakk meg nem szárad, a nő gyakorlatilag védtelen.
Ember, hogy utálom ezt a rohadt csuklást!
|
|
|
|