24 nov 27, 19:31:07 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 41
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Mit gondolsz,melyik szereplőre hasonlítasz a legjobban?  (Megtekintve 167296 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Yuurauchiha
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #420 Dátum: 09 márc 25, 18:37:03 »

hát Shikamaru lustaságával én is tele vagyok...szóval nagyrészt rá..
külsőm...hát az nagyrészt olyan mint a képemen a haj meg az arc ( nagyrészt )... olyan Sasoris... Nevet
Naplózva
Dorci
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #421 Dátum: 09 márc 25, 19:12:38 »

hát mostani állásom szerint sasukéra az önzősége miatt
Naplózva

swadawa2
ANBU újonc
*

?????

« Válasz #422 Dátum: 09 márc 25, 20:46:49 »

Hmmmm, na valszeg kakashi-ra, néha olyan vagyok hogy tanár beszél hozzám(idegesen) befejezi mondatot:mondott valamit???ÉS aztán jön a nagy 1-es a naplóba, hogy mért nem figyelek oda... Pojén Lehánylak
DE egy kicsit LEE-re is PL: tesi ora van tök fáradt vok...na aztán mondja tanár:
GYAKORLÁS(k*rv* a**ád,miért ilyenkor kell) pl fekvötámasz,ilyenkor ugy fölmegy az adrelanin szintem hogy csak ugy másodpercenként 100-at csinálok Nevet sokkal könnyeben mint itthon.(itthon kb 10-etXD suliba meg 20-30+ attol függ)
Naplózva

tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #423 Dátum: 09 márc 26, 11:55:55 »

Shikamaru lustasága, Naruto hiszékenysége, Kiba kinézete (ugyanolyan a hajunk, meg az arcunk is detto).
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #424 Dátum: 09 ápr 05, 20:05:09 »

Motivált mint Shikamaru, Félénk mint Hinata, A modorom néha Itachis néha Narutós.
A külsőm?? Kankuro és Itachi
És van bennem egy kis Jiraiya is Ördögi
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
atka94
Kezdő Jounin
*

« Válasz #425 Dátum: 09 ápr 08, 13:50:01 »

gondolom jirayanak nem a haja van meg benned ikszdé  Pojén
Naplózva

"Pein legyőzhetetlen -.-" " Nevet
peti93
Akadémiai tanár
*

« Válasz #426 Dátum: 09 ápr 26, 19:25:57 »

hát én lustaságra Shikamaru, IQ-ra Shika és Naruto keverék (tom h 2 ellentét de tok okos is meg naon hülye is lenni), testalkatra Couji és Kankuro keverék (éljenek a pufókok! Pojén ), jah és hát jellemben Kakashi
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 26, 19:27:50 írta peti93 » Naplózva

Sensei: pintermate */_\*
Naye
Akadémiai tanuló
*

A Bro.

« Válasz #427 Dátum: 09 ápr 27, 08:13:00 »

Tobi/Madara mert szeretem a hatterbol manipulalni a dolgokat es masokkal elvegeztetni a piszkos munkat, gonosz langesz vagyok mwhahaha  Ördögi
Emelet talan Naruto mert csomot szoktam hulyeskedni meg igazi mokamester vagyok  Nevet es igencsak kitarto vagyok en is.
Meg Kakashi mert olyan halal nyugott es nemtorodom vagyok.
Na meg mondjuk Sasuke vagy barmelyik meno ember, cause im Awesome!   Kúl
Ja es meg Shikamaru is nem is azert mert anyira lusta vagyok (jo mondjuk az vagyok) hanem mert szeretek fekudni a fuben es nezni a felhoket, na meg sakkozni meg taktikazni.
Kinezetre meg, hajam olyasmi mint Naru vagy Pein vagy barmelyik tuskes haju csak feketeben kulonben testalakra meg olyan ninjas vagyok vekony izmos  kacsint  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 28, 20:58:01 írta Naye » Naplózva
Hubsika-kun
Chuunin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

The Art is a BANG!!!

« Válasz #428 Dátum: 09 máj 13, 20:29:28 »

hmm Na leírom magamat, aztán döntsétek el kire hasonlítok!
Lusta vok, egyszer élünk, ezért mindent ki akarok próbálni, és halmozni a jót, kicsit félénk vagyok, nem keveredek verekedésbe  mióta megütöttek  én meg berepesztettem az orrát (ezt nem villogásnak, felvágásnak írtam), egyik kedvenc időtöltésem a filozofálás a tök értelmetlen dolgokról (pl.:kő-papír-olló taktika stb...) Szeretek beszélgetni, a lányok mindig felvidítanak(ha csinos, ha nem) csodálom a lányokat, hogy mindig vidámak. Talán ennyi. Majd este ha eszembe jut vmi még írok...
Naplózva

http://kephost.hu/image-A430_4C091AD9.jpgA
Pulista-rend nem tom még mije           Urahara fan
Bububo
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Már rég lehunytam a szemem.

« Válasz #429 Dátum: 09 máj 14, 07:00:18 »

Szeretnék laza menő lenni mint Sasuke, de "sajna" olyan vagyok mint Naruto. Mindíg elront mindent, de felállok és újra csinálom nem adom fel. Ero-Sensej perverzsége megtalálható bennem. Sokszor a Hinata tulajdonság megvan bennem, a halkság és némaság. Sokszor kitőr belőlem a "Naruto" és ordibálok, én vagyok a legnagyobb hang a tömegben. Hatalom éhes is szoktam lenni mint Madara. Másokat lenéző mint Pein. Szeretek egyedül lenni olykor a gondolataimmal mint Shikamaru. Szeretem a pénzt mint Kakuzu. És kismilliószor hülye vagyok mint Lee.
Naplózva

-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted.
\"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
Naruto1215
Újonc
*

« Válasz #430 Dátum: 09 máj 23, 19:57:43 »

kezdem az elején!!!
én shikamaru és naruto keveréknek számitok ha tudok lustulok és semmit nem csinálok  viszont meg van a hiszéknység a hiperaktívság is osztály bohoca címet is elnyertem és ahogy tesi  írán mondja  a tanár miért nem tudom soha fel adni??? Nyelvesít Nyelvesít Nyelvesít Nyelvesít
Naplózva
Death Dawe
Akadémiai tanár
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #431 Dátum: 09 máj 23, 21:33:05 »

háát a kérdés 2 értelmű  viselkedés vagy kinézetre mind1 de jóó Nyelvesít   én   kinézetre Sasori-ra csak sötétbarna hajjal.
 viselkedés : háát foggalmam sincs kicsit ez is meg kicsit az is vagyok   mozgékony és néha hiperaktív vok mint Lee de  aruto is megtalálhat bennem ha valami nagyon érdekel és nagyon szeretnék elérni  nem adom fel  de viszont néha nagyon lusta vok mint Shikamaru de ha kicsit dühös vok vagy rosszkedvű lenéző és bunkó tudok lenni mit Neji ikszdé és van bennem Hinata is mert visszahúzódó is vagyok nehezen barátkozom és nehezn nyílok meg mások előtt , és szeretem a kardokat késeket és egyéb kézi harci ezközöket mint Ten ten  ikszdé  nah ez vok én  sok szereplőből épülök fel ikszdé
Naplózva

Dimension
Újonc
*

« Válasz #432 Dátum: 09 máj 24, 21:37:44 »

Naruto a hülyeség miatt Shikamaru a lustaság miatt néha hasonlítok Itachira kinézetre meg oan vagyok mint ... Gondolkozik

hát nem is tudom Nevet >.<# >.<#
Naplózva
Aysee
ANBU Kapitány
*

Maknae Taemin. <3

« Válasz #433 Dátum: 09 máj 24, 22:12:47 »

Shikamaru - Lustaság
A Kunoichik - Mert lány vagyok :DDD
Hinata - nem nagyon szeretek beszélni és nehezen barátkozom
Sakura - néha tudok azért agresszív is lenni
Ino,Naruto,Deidara, Minato - Szőke haj és kék szem Nevet
Naplózva

SHINee <3 ~ Taemin Szeretet Dancing machine~ <3
Anyu: Sabaku no Temari Szeretet Apu:Dani Szeretet
Sensei: Aemy Szeretet
zeritex2
Újonc
*

« Válasz #434 Dátum: 09 máj 25, 12:51:29 »

Szerintem én Temarira hasonlítok mert szőke a hajam és szeretem Shikamarut!!! :DXD
Naplózva
Oldalak: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 41
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins