Kazama
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #795 Dátum: 08 máj 27, 18:23:35 » |
|
Kazma, komolyan csinalok majd neked Byakuya-s amv-t ez lehet nagyképüen hangzik, de ez az amv max AMW mert nagyon rossz volt szerintem! Bocs de vágások számát egy kezemen megtom szamolni effeckteket meg 1 ujammal, szoval na! Ez elég rossz amv. Lehet nincs igazam, de ez az en velemenyem, és szerintem ennel sokkal jobbat tok már azé, nem tok én se vmi jókat, de ennel jobbakat! Én még (egyenlőre) nem nézem ilyen szakmai szemmel az AMV-ket Inkább csak a szám meg a képvilág fog meg, ami inkább az együttesnek, utóbbi pedig az animátoroknak köszönhető, nem pedig az AMV készítőjének. Elkezdtem megismerkedni a Vegas 7.0-val, és egy valamire (na jó, nem csak 1 valamire) nem tudok rájönni. Tudna nekem segíteni valaki, hogy hol keressem azt a valamit (efektet?) amivel ráközelítést tudok csinálni? Mert gondolom lehet ilyet elkövetni a Vegas-sal.
|
|
|
Naplózva
|
Yondaime fanklub tag Yondi 4ever D.Gray Man fan és manga fordító
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #796 Dátum: 08 máj 27, 18:31:56 » |
|
jobklikk video pancorp és ott a széleket ha távolitod va összeb veszed azzal ien hatast ersz el.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #797 Dátum: 08 máj 27, 19:22:13 » |
|
Ööö csak annyit szeretnék kérdezni,hogy nekem szervízcsomag 1-esem van,és,hogy a Vegas-nak van-e olyan verziója amelyik jó arra is?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csiszi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Bíra
|
|
« Válasz #798 Dátum: 08 máj 27, 19:35:35 » |
|
Szervízpakktól ugyan nem függ,viszont a net frameworktől igen,abból viszont már 2.0 kell a vegasnak(.net)
|
|
|
Naplózva
|
Szivem Rina (L)
|
|
|
Kazama
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #799 Dátum: 08 máj 28, 07:36:47 » |
|
kronosz7 örök hála A vizsgafeladatomat mentetted meg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #800 Dátum: 08 máj 28, 12:49:24 » |
|
http://www.youtube.com/watch?v=QMTxM-Y8r4k Kronosz ez az igazi bit boxxDDD. Így kell szájjal és testel zenét csinálnixDD. Tudom hogy nem amv de nekem szeméjes kedvencemxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel1992
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
koronás udvari csimpokomon mester
|
|
« Válasz #801 Dátum: 08 máj 28, 20:32:06 » |
|
ez nem amv de szentem egy pár viccesebb kedvében lévő ember padlót fog majd tőle http://youtube.com/watch?v=rvbEiGa8kPk
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 28, 20:32:40 írta kornel1992 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Xiiau
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #802 Dátum: 08 máj 29, 15:28:31 » |
|
tárgytalan hozzászolás! :3 amugy elkeztem visszaolvasni, de én még nem találkoztam vele. de bocsi! ez rossz érzés lehet, én is elkezdtem volna futni...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 29, 15:58:31 írta Xiiau »
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #803 Dátum: 08 máj 29, 15:45:40 » |
|
teis xD am meg már vagy 30000000000000 X volt ez a szutyok xDDD kicsit vissza kéne nézni és nem újból és újból berakni.. főlleg nem ilyet xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazama
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #804 Dátum: 08 máj 29, 19:11:11 » |
|
Lene még egy egetrengerető kérdésem, és utána lelövöm magamat, ígérem Szóval,... mindenféle ügyes kis trükkre rájöttem már a Vegas-sal kapcsolatban (ímááádom ezt a progit!!) DE arra viszont nem tudok rájönni, hogy s mint kell felvágni egy összefüggő videórészletet? Tudna nekem segíteni valaki? U.I.: Oké, vissza az egészet Asszem rájöttem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 29, 19:14:46 írta Kazama »
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #805 Dátum: 08 máj 29, 22:48:33 » |
|
Persze aholvannak a sávok oda uy be huzod a vidit aztan ott fülütte kattintva lenyomva tartva ha huzod az egeret ugy kijelöl és ctrl+c a masolas ha meg vagni akarsz ki részletet akkor x . http://www.youtube.com/watch?v=ctK8Kzi7kCI tess bit box! amit linkeltel hiei az jo vidi szeretem, de az azert ona mert iugy van összevagva. ezt nezd meg!
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #806 Dátum: 08 máj 30, 14:35:33 » |
|
Jaja ismerem ez egy beteg ember amúgy nagyon durván kenixDD. Amúgy a vidi amit linkeltem tudom hogy összevan vágva de azért így kell természetes zenét csinálnixDDD. Ám imádom a bit boxosokatxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #807 Dátum: 08 máj 30, 19:19:48 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazama
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #808 Dátum: 08 jún 01, 08:29:21 » |
|
Valaki tudna nekem segíteni, hogy miért nem tudok AVI-t beimportálni a Vegas 7.0-ba? Beimportálni beimportalja, de hangként kezeli Help me!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #809 Dátum: 08 jún 01, 12:17:52 » |
|
Video folyam (stream) codec hiány? ^^ Ezért csak az audio folyamot kezeli...
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|