EnvyX
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #120 Dátum: 09 jan 24, 22:30:21 » |
|
Igen, én is úgy gondolom, h a Full Metal Panic! ill. fumoffu szinkronja nagyon jó lett!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #121 Dátum: 09 jan 24, 23:10:28 » |
|
Tényleg... TSR van már magyar szinkronnal?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #122 Dátum: 09 jan 25, 01:12:36 » |
|
Hát egyenlőre az animax még nem, licenszelte, de szerintem ez csak idő kérdése, mindenesetre az biztos, hogy előbb utóbb annak is lesz magyar szinkronja és persze az, hogy minimum 16-os karikával adják majd figyelembe véve, hogy nem kevés vért folyatnak el benne. xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #123 Dátum: 09 jan 25, 02:10:57 » |
|
Ehh...leszedtem a full első szezont az Ubetűs ftp-ről...erre bakker, elkezde ézni és nem japánul megy hanem angolul....grrrrrrrr
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #124 Dátum: 09 jan 25, 03:13:58 » |
|
Tálcán ora melett jobb klikk a Direct Vob Sub ikonjára, vagy a Szűrők/Filters valamely almenüje vagy a lejátszó beállításainak audió részénél a számkód legyen 2 és/vagy a nyelvkód JAP/jap
Nem tudom mennyire segített, mert nálam kodek, vagy lejátszó miatt a hangsáv váltás után elment a hang, és visszaváltás után se jön vissza.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #125 Dátum: 09 jan 25, 10:03:09 » |
|
Legegyszerűbb MPC-n. Navigat->Audio langeuge. Én japánul néztem végig, az U-s rszket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pecas85
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #126 Dátum: 09 feb 02, 15:18:19 » |
|
Most néztem végig a TSR-t, meg az Ova-t. Lesz még valami folytatása szerintetek. Aki tud valamit írjon egy pm-et. A TSR végén azt hittem S. bevalja az érzelmeit Kaname-nék. Nagyon bírtam az ova végén mikor Tessa próbálta ezt, de Sagara nem értette a repülő hangjától.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 02, 15:19:08 írta pecas85 »
|
Naplózva
|
Attól hogy okoskodsz, még hülye maradsz!!!!!!!!!!
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #127 Dátum: 09 feb 02, 16:10:28 » |
|
Nem kell PÜ... Egyenlőre semmi remény folytásra... Az eredeti novella már a 6. kötetnél tart, ebből manga formában feldolgozva nemtom mennyi, Az anime eddig 2 kötetet dolgozott fel.. 1 kötet 1 évad... Szóval folytásra megvan az anyag, csak a rajzolókat kéne megnoszogatni, hogy fogjanak már neki...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EnvyX
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #128 Dátum: 09 feb 02, 17:41:07 » |
|
Én személy szerint nagyon örülnék a folytatásnak! A TSR sokkal komolyabbra sikerült, mint az első évad, (jobban tetszik), a fumoffu meg a maga műfajában kiváló Mellesleg "első" animés élményeim között van a FMP!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #129 Dátum: 09 feb 03, 06:30:41 » |
|
Nemtom hogy külföldön mekkora sikere volt a dolognak...de mivel a novella is elég hosszú lett csak érdekel valakit. Szal igazán belekezdhettek volna 1 újabb évadba(Ha jól tudom TSR 2005ös...szóval idejük is bőven lett volna rá ). Vagy ha végképp nem megy fordítsanak nekünk novellát ...nekem az is jó lenne (Főleg hogy a TSR-ben elég sok elvarratlan szál maradt)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #130 Dátum: 09 feb 03, 08:03:12 » |
|
Novellából asszem van már angol fanfordítás, de még senki nem fordítja magyarra... Úgyhogy várhatunk még egy ideig...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pecas85
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #131 Dátum: 09 feb 03, 09:24:36 » |
|
Csak várunk és Remélünk Full Metal még kell nekünk!!!!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Attól hogy okoskodsz, még hülye maradsz!!!!!!!!!!
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #132 Dátum: 09 feb 03, 13:10:14 » |
|
Jah, csak nem Alchemist xD.....
Kéne az a novella, csak az a baj, hogy külföldön, már kiadták angolulk, szóval, már nemnagyon találok relaset.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #133 Dátum: 09 feb 03, 13:20:10 » |
|
Hát akkor imádkozzunk, hogy előbb utóbb valamelyik kiadó lefordítja magyarra is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|