Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #90 Dátum: 08 dec 22, 20:31:34 » |
|
A Fumoffu az filler évad... De annyira gáz béna poénokkal, hogy az eredeti történet után már fáj... Én sem szerettem... De az alaptörténet jó...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #91 Dátum: 08 dec 23, 08:18:25 » |
|
Most, vvégigolvastam a topikot, és azt látom, hogy a legtöbb embernek a "lényegtelen" fumoffu jön be. >___<. Mit lehet szeretni egy fillerben? Xd Amúgy, megdobna valaki egy linkkel, ahol lehet olvasni az FMP novelláákat. A TSR utáni részeket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #92 Dátum: 08 dec 23, 11:40:07 » |
|
Haku, ha jól tudom, a fumuffut is az eredeti alkotó írta. Tehát csak félig fillerek. És mit lehet rajta szeretni? Szerinted? Azt, hogy vicces. Inkább egy külön animeként kell rá tekinteni, a FMP világán belül.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #93 Dátum: 08 dec 23, 13:14:45 » |
|
Khm... A Fumoffuból nem készült novella, csak manga... Egyébként a novellákat valahol meg lehet találni a neten japánul 11-12 kötetet, angolul 6 kötetet... Magyarra még sajna nem fordították le őket... De én is olvasám innkább a novellákat 1000-el... Csak adnák ki japánul... Csak sajna a japán könyvremekeket ritkán adnak ki magyarhonban... Csak pár népszerű mangát...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #94 Dátum: 08 dec 23, 14:49:58 » |
|
Most, vvégigolvastam a topikot, és azt látom, hogy a legtöbb embernek a "lényegtelen" fumoffu jön be. >___<. Mit lehet szeretni egy fillerben? Xd Szvsz. jó, hogy a sima FMP és a TSR között van a fumoffu. Kell az oda. Csak úgy mint azaz OVA. Én meg azt nem értem, hogy mi nem tetszik benne. Végig lehet röhögni. Mondjuk azt nem mondom, hogy a kedvencem, de azért annyira nem rossz, mint egy átlagos filler.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #95 Dátum: 08 dec 23, 15:19:05 » |
|
A Fumoffu tényleg filler? Látszik, hogy ezt az animet nem nagyon vágom A TSR-ről én azt hallottam, hogy nagyon perverz. Ezért nem gyúrtam rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oxygene
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #96 Dátum: 08 dec 23, 15:34:16 » |
|
Nem tudom, én vettem észre, hogy túl perverz lenne (igaz, az egészből már csak az uccsó pár részre emléxek^^)
|
|
|
Naplózva
|
"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #97 Dátum: 08 dec 23, 16:23:21 » |
|
TSR perverz? Ki etetett be ezzel? Nm perverz... Csak a simánál jobban belenyúlnak a milicista szálba... Durvább.. Tulajdonképpen olyan mint a sima, csak sokkal erősebb benne minden... ...Csak adnák ki japánul...
LOL itt japánt írtam!XDDD Magyart akartam..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GeneralTodd
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #98 Dátum: 08 dec 27, 09:40:37 » |
|
Az egyik legjobb Anime! Csak néha Chidori idegesítő benne mikor igazságtalanul bántja Sagarat! Amúgy szerintem Tessa jobban is illik Sagarahoz mint Chidori !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #99 Dátum: 08 dec 27, 10:45:10 » |
|
Azt nem bírom a Fummoffuban, hogy Sousket állandóan elveri A a rikító kékhajú szörnyeteg.... más néven Kaname xD......Egy atompowa milicista, übersoldiert elver egy középsulis csaj, és van úgy, hogy Souske nem is hagyja magát.... de kérem xD. Amúgy, nekem az is tetszett benne, hogy meghagyták a szovjett rendszert. Imádom a hidegháborús filmeket és pont abban vannak benne A Fummoffuban, meg csak buliznak >_____<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #100 Dátum: 08 dec 27, 11:09:26 » |
|
De a fumoffuban a fürdős rész az azé über jó rész!XD Soske aláaknázza az erdőt, telepítet géppuskák stb... És a 3 jóbarát meg csak a csajokat akarná meglesni... Nem sok sikerrel... Strandos jelenet nem tom már meikben van benne.. Soske shotgunnal szétlövi a görögdinnyét, erre Kaname megküldi a bese-boll ütővel egy kicsit...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #101 Dátum: 08 dec 27, 11:39:31 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #102 Dátum: 08 dec 27, 11:56:33 » |
|
ÁÁá Haku szeretlek! :'D Ez a videó télleg király volt! Rojtosra röhögtem rajta az gyam!X"DD A másodikat hagyom későbbre... Egyszerre túl sok lenne a 2...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #103 Dátum: 08 dec 27, 14:46:52 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 27, 22:04:41 írta Chidori »
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Nagy Ben
Akadémiai tanár
Nem elérhető
X''''DDDDDDDDDDDD
|
|
« Válasz #104 Dátum: 08 dec 27, 21:54:42 » |
|
Kiály vagy Haku!!!Nagggyon köszi!!!Halálra röhögrem magam!
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Hiei D. Legend) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
|