kotosy
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #195 Dátum: 08 dec 28, 19:51:41 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shainingu
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #196 Dátum: 08 dec 28, 20:00:20 » |
|
Kuchiyose no Jutsu! Azért, mert mikor megidézik az állatokat, olyan jó hogy barátokra lelnek! Kivétel Orochimaru a kígyójával! S azért mert együtt többre képesek; jobb csapatmunkával támadni és védeni! S szeretem ezt a technikát!
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Amikor egy személynek van valami értékes, amit megvédjen…akkor válik igazán erőssé!\\\" \\\"Do not be worried I have influence on you to protect you yet if I die.\\\"
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #197 Dátum: 08 dec 29, 00:27:05 » |
|
Egyértelműen a Sennen Goroshi. Olyan idióta. És még én is meg tudom csinálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #198 Dátum: 08 dec 29, 03:56:10 » |
|
Ja bírnám ha valaki benyomna egyet valami akatsukisnak a levélből!!! Am télleg durva technika! Igazából a senin módot mondanám még,rohadt jó technika! Elég jó lehet "pár" méterre felugrálni,és ha leesel meg sem érzed! +még nem is tudjuk naruto mikre lesz vele képes!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 29, 15:49:55 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
vvica
Akadémiai tanár
Nem elérhető
vvica
|
|
« Válasz #199 Dátum: 08 dec 29, 11:30:08 » |
|
Fuuton Rasen-Shuriken Mert üt, de nagyot és király!
|
|
|
Naplózva
|
"Bolond ki a fának gyümölcsét nézi, s magasságát nem tekinti"
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #200 Dátum: 08 dec 30, 18:29:34 » |
|
nekem kedvenc technikám az idézés, mert nagyban megkönnyíti a harcot. valamint a nagy kedvenc Rasengan, mert az egyik legerősebb ninjutsu
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #201 Dátum: 08 dec 31, 14:03:16 » |
|
Nekem a Goukakyuu no Jutsu mert az mindenhol visszhangzik
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #202 Dátum: 09 jan 18, 12:02:50 » |
|
Nekem ez lenne a kedvencem
Souzousaisei Először használja: Tsunade Típusa: NinJutsu Ebben a részben: 169 Csak az használhatja, akinek van Souseki Fuuinja. Chakrát gyűjtenek a homlokon lévő pecsétre, majd kiengedhetik ezt a chakrát. Ez a kiengedett chakra megmozgatja az enzimeket a testben, gyors átalakulást kiváltva, aminek az a következménye, hogy a sebek gyorsan begyógyulnak. Persze mint minden másnak ennek is van árny oldala, hiszen ha a ninja használja ezt a technikát, jelentősen lerövidíti az életét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Letta
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #203 Dátum: 09 jan 18, 19:59:46 » |
|
Azért mert rohadt jó támadás. az is tök jó lenne ha vihart tudna idézni. mert szép , klasz hangja van, kék a kedvenc színem és mer Sasuke technikája
|
|
|
Naplózva
|
LETTA
|
|
|
kikosquall
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #204 Dátum: 09 jan 20, 15:50:18 » |
|
Hát persze hogy Sexy no jutsu meg Rasengan nem tudom mért
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saske-kun
Gennin
Nem elérhető
The Last
|
|
« Válasz #205 Dátum: 09 feb 23, 12:16:23 » |
|
chidori 4ever. egy mert saske használja és ő a kedvenc kettő mert ez egy egyedi jutsu((már) csak saske tudja ))
|
|
|
Naplózva
|
Do you know why you are so weak?? -Because it is too small...
YOUR HATRED
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #206 Dátum: 09 máj 24, 22:38:55 » |
|
LOL Konohagakure Hiden, Taijutsu no Ogi, Sennen Goroshi a király mindent visz de egyébként minden Suiton , és Doton és ennek keverése + Fuuton és ennek keverése is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #207 Dátum: 09 júl 07, 13:06:07 » |
|
Nekem a Sharingan a kedvenc technikám. Imádom azokat a vörös szemeket . S szerintem annál jobb dolog nincs mint látod előre a ellenfeled mozdulatait illetve h. akát képes vagy saját dimenziót létrehozni. Viszont nagyon unalmas lenne ha mindenki rendelkezne sharingannal szóval jó az is h. nagyon kevesek rendelkeznek vele...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 júl 07, 13:07:58 írta asthi »
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Dawlish
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #208 Dátum: 09 júl 07, 13:10:31 » |
|
saját kedvencem a Kage bunshin no jutsu. Nem rossz elterelésként,vmint ha elég gyorsak a klónok igencsak le lehet vele amortizálni az ellenfele(ke)t.Emellett mivel kimeríti fizikailag és szellemileg is a használót elég jó állóképességnövelő is. Ha meg 1 edül vagy akk sem unatkozol előkapsz vmi társast v focit ilyesmit és tolhatod magaddal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #209 Dátum: 09 júl 07, 17:34:54 » |
|
Chidori + az összes villámelemű cucc (szeretem a villámokat) A peines God realm jutsui (mert szinte kivédhetetlen) Fuuton rasenshuriken (önmagáért beszél h mitcsinált Kakauzuval) Sharingan (ugyan azért amiket asthi is leírt) Sexi jutsu (pasik ellen nagyon hatásos)
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|