Crusnik
Chuunin
Nem elérhető
Nerf my genjutsu, if you can!
|
|
« Válasz #165 Dátum: 08 jún 19, 18:16:41 » |
|
Hát az én kedvencem a Hachimon Leetől illetve a Sabaku Taisou, ez csak azért mert ps2es játékba a legkirályabb jutsu, amikor Gaara lassan lehajol a homokhoz ép hogy hozzá ér és amikor kimondja hogy Taisou vizhangzik az egész sivatagba miközbe a sivatag felrobban(vagy hogy lehetne szebben fogalmazni :S ) De még Neji jutsui is jók, meg Sandaime Katon Karyuu Endan-ja se rosz
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 19, 18:39:28 írta Crusnik »
|
Naplózva
|
|
|
|
kery1234
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Hisagi Fan
|
|
« Válasz #166 Dátum: 08 jún 26, 08:35:13 » |
|
az én kedvenc techincám a rasengan és azért mert az eggyik leg erösebb jutsu és még fölér a chidorival is és még talán egyedi mert sasuke sem tudta lemásolni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
raidou
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
11-23 Field Commander
|
|
« Válasz #167 Dátum: 08 jún 26, 11:09:34 » |
|
Nekem a Tsukuyomi tetszik a legjobban, mert az annyira brutális, és kegyetlen
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 26, 14:31:54 írta raidou »
|
Naplózva
|
Raidou no.1 Combine Soldier, replikátor és kutyahal fan. "One vision, one purpose - PEACE through POWER" -Kane
|
|
|
AVENGER
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #168 Dátum: 08 jún 26, 14:17:00 » |
|
raidou majd nem jól írtad le Tsukuyomi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
NejiHyuuga666
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Hyuuga klán vezetője
|
|
« Válasz #169 Dátum: 08 jún 27, 19:25:32 » |
|
Nekem a kedvencem Neji, Byakugan-ja a sorozatból az jött be nekem eddig a legjobban. No meg a 64 tenyér! Az valami CSÚCS!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichigo Enma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #170 Dátum: 08 júl 01, 17:57:03 » |
|
Rasengan 4rever. a legütősebb meg Shikamaru árnyék folytó és fogó technikája is cool, meg a sexy no jutsu, harem no jutsu meg a Sharingan és annak sokféle változata meg a kagemane no jutsu is cool... sok van belőle ám
|
|
|
Naplózva
|
UTÁLJA, GYŰLÖLI SAKURVÁT DE TÉNYLEG!! GAC - Gödöllői Anime Clubb tag S.E.Sz alapító (Sakura Ellenes Szervezet) Ichigo Clan alapító N.E.Sz alapító Ichigo Enma/Vuk 2007 - őszi animecon - Sailor Moon S - Healer 2008 tavaszi animecon - Naruto- boxeres Naruto - NGE - Ayanami Rei (harciruha) 2008 -Őszi AnimeCon - - Di Gi Charet - Puchiko -Titok
|
|
|
annapanna
Vendég
|
|
« Válasz #171 Dátum: 08 júl 01, 22:20:03 » |
|
Rasngan mert jól nézki és használható
is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #172 Dátum: 08 júl 02, 18:31:06 » |
|
nekem Kaguya Kimimaro vérvonaltechinája a kedvencem mert annyira nem tudom de annyira tetszik hogy csak úgy kihuzza a gerinc oszlopát meg szinte sebezhetetlen lessz
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 02, 18:40:32 írta xenon »
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Ichigo Enma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #173 Dátum: 08 júl 03, 13:50:06 » |
|
róla meg is feledkeztem tényleg ütős, azt a részt még megnéztem anime-ben (csak a mangát olvasom) nagyon királyvolt, annyira hozzáférhetetlenvolt hogy mindenhova csont-tüskéket növesztett [nemtom jobban megfogalmazni ]
|
|
|
Naplózva
|
UTÁLJA, GYŰLÖLI SAKURVÁT DE TÉNYLEG!! GAC - Gödöllői Anime Clubb tag S.E.Sz alapító (Sakura Ellenes Szervezet) Ichigo Clan alapító N.E.Sz alapító Ichigo Enma/Vuk 2007 - őszi animecon - Sailor Moon S - Healer 2008 tavaszi animecon - Naruto- boxeres Naruto - NGE - Ayanami Rei (harciruha) 2008 -Őszi AnimeCon - - Di Gi Charet - Puchiko -Titok
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #174 Dátum: 08 júl 03, 16:11:15 » |
|
meg a bőre alá is csontpajzsot növesztett na az nagyon durva volt
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Dilen
Vendég
|
|
« Válasz #175 Dátum: 08 júl 04, 19:42:11 » |
|
Nekem a Sennen Goroshi a kedvencem az nagyon LOL és még hatékony is bírnám,ha Kakashi egy komolyabb csatában használná főleg ha egy nő ellen harcolna azt megnézném LOL
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uzumaki Naruto
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #176 Dátum: 08 júl 05, 10:01:45 » |
|
Rasengan. Mé'? Mé'? Azé' Na jó, viccet félre téve, szeretem ahogy Naruto megformálja, és bírom a pusztítását, mint a mikor elsőnek harcolt Saskeval.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kurosaki
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #177 Dátum: 08 júl 05, 14:33:54 » |
|
Nekem az Amaterasu ^^nagyon jól néz ki a mangába, és kiváncsi vagyok rá a harcukra ^^videoban xD Sasuke Vs Itachi ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Katie-chan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #179 Dátum: 08 aug 15, 19:01:24 » |
|
kage bunshin vagy mi azért, mert a suliba elküldjük és ugye amit a klón tanul a gazdája is megkapja, és ez tök jó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|