Kanokanor Seme
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
The Assassin is back
|
|
« Válasz #1890 Dátum: 15 júl 26, 18:54:41 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #1891 Dátum: 15 júl 29, 20:31:40 » |
|
Life is Strange 4. részét pörgetem,és nagyon nem tetszik hogy mindjárt vége van Kanokanor Seme küldtem privátot,ha gondolod játszhatunk L4D2-t
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1892 Dátum: 15 szep 02, 20:52:59 » |
|
the sims 4et játszogatom éppen mivel nincs más ami leköt jelenleg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Destroid
ANBU Kapitány
Nem elérhető
"I am the ultimate insanity!"
|
|
« Válasz #1893 Dátum: 15 szep 02, 20:55:32 » |
|
Szerintem az pocsékabb lett a 3-nál. Több szempontból is, de az egyik, ami leginkább zavar az, amit a kettőben még összetett kézzel vártam és amit a négyből hiányolok: Hogy nem telekhez vagy kötve.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1894 Dátum: 15 szep 02, 21:24:30 » |
|
Én utáltam a 3-at. Nekem nem jött be. Ez most úgy ahogy bejön bár kalóz verzión butított grafikával... sajnálok rá több 10 ezer ft-t mert annyit nem ér. A kettő volt a kedvencem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #1895 Dátum: 15 szep 02, 21:39:29 » |
|
A 4 egy ócska DLC rondított grafikával.Hűen tükrözi az EA hozzáállását a játékosokhoz.
|
|
|
Naplózva
|
"Amikor V. Henrik szózatot intézett az embereihez, azt mondta: mi rólunk a mai naptól fogva a világ végezetéig úgy emlékeznek majd, mint a szerencsés kevesek, a testvérek csapata. Mert az, aki ma a vérét ontja az oldalamon, az örökre a testvérem lesz"
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1896 Dátum: 15 szep 03, 06:19:34 » |
|
Ezért se veszem meg eredetben. Imádom a simset de nem ér 50ezret nekem egyik része sem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #1897 Dátum: 15 szep 03, 07:38:57 » |
|
Én kb ingyen szereztem be steamen húgomnak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1898 Dátum: 15 szep 03, 08:10:23 » |
|
Na és hogy? :O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #1899 Dátum: 15 szep 03, 08:16:45 » |
|
Mondjuk úgy hogy szereztem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1900 Dátum: 15 dec 27, 15:25:08 » |
|
Telltale Game of Thronesban most vagyok kb a 2. epizód felénél talán. Egyre jobb a játék, jobbak a szereplők. Ethan annyira semmilyen volt, hogy örülök végre Roddricknak és Ashernek. Főleg Rodricknak aki egy nagyon azonosulható karakter.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #1901 Dátum: 15 dec 28, 17:34:38 » |
|
Steamen nagy leárazás van,így vettem egy pár játékot. Bioshock 1,2,Infinite+Burial at Sea Battlefield Bad Company 2+Vietnam Mad Max CS-GO Just Cause 2 Rust Left 4 dead 1,2 És ez volt kb 9 rugó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1902 Dátum: 15 dec 28, 19:08:15 » |
|
Bioshock 1,2,Infinite+Burial at Sea a burial kivételével értelmetlen akció az egész, szóval burial megéri de a többi kuka Battlefield Bad Company 2+Vietnam lel erre nem mondok semmit Mad Max lel már CS-GO сука бпять Just Cause 2 kuka Rust szemét Left 4 dead 1,2 talán 10 éve még jó volt És ez volt kb 9 rugó hülye vagy bazdmeg ennyiből egész nyáron élhetnénk deákon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Capac
Uchiha Madara
Nem elérhető
MLG Noscope Master
|
|
« Válasz #1903 Dátum: 15 dec 28, 19:17:33 » |
|
Ha te is MLG Noscope Master lennél,megértenéd.De nem vagy az.
Hozzácsaptam még egy cod waw+Life is Strange teljes kombót.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #1904 Dátum: 15 dec 29, 01:23:15 » |
|
Nekem a vásárról a cuccaim: - CSGO Havernak, így lóg 1700-al - South Park: The stick of truth - 8 CSGO láda és kulcs (Ezeket egy 30 eurós skinből vettem, amit a Primal Carnage dobott tegnap xD) -Továbbá ha megveszik a marketen a kb. 20 eurónyi cuccot (2 Primal skin, meg néhány kis kártya, ez-az) Akkor val'szeg egy Rocket League lesz még Ja kaptam 2 ajándék random kódot, meg cserélgettem a kulcsaimat pár gamere.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|