shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1800 Dátum: 14 jan 14, 21:36:47 » |
|
Jó kis játék az. Kedvenc SW-s játékom. Volt annak egy tök jó kis módosítása, ami szinte az egészet átírta. Annak köszönhetően akár Yodával is végig vihetted, és a fénykard hatására darabolódtak az emberek (mindig zavart, hogy a fénykard csak üt). Két részes volt a mod, de mikor játszottam vele utoljára (jó régen volt), még csak az elő része jött ki. Nem tudjátok, hogy kijött e már a második fele? Nem rég vittem végig a Remember Me-t, egész jó játék, különösen az alapsztori tetszett. Mocsok dolog az emlékekbe nyúlni .
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Yamael
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1801 Dátum: 14 jan 14, 23:10:28 » |
|
Igazából tudsz csonkolni, de csak kezet meg maximum kart ha nagyon mákos vagy. A yodásra rámennék énis, kedvenc jedim:D.
|
|
|
Naplózva
|
Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája. A reményhal meg utoljára
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1802 Dátum: 14 jan 15, 09:37:19 » |
|
Knights of the Force shiranai? Jó kis mód, imádom a mai napig, kár, hogy Tim közölte, hogy ennyi volt, majd törölte az újításokat a gépéről, ezzel megfosztva minket egy még jobb verziótól. Persze akadnak még jó módok, de meg se közelítik ezt. Metal Gear Rising: Revengeance PC verziót nyomtam az elmúlt majdnem 1 hétben, nagyon jó játék. Bőven elfogadható gépigény, fantasztikus zenék, kissé rövid, de akciódús sztori, változatos bossok és eszetlen kaszabolás, hát mi kell még? Mégtöbb Raiden-központú rész PC-re. The Old Republic: jó játék amúgy. Minden nap játszok vele kicsit, a sztori zseniális (legalábbis a Sithek sztorija, mindkét Sith kasztét végigvittem), ha csak fele ennyire lesz jó a Disney filmek története, akkor valószínűleg elégedett leszek. Persze a fénykard kb világító bot effektus itt is fennáll, de Vette mindenért kárpótol. A világ legédesebb karaktere címet nálam megnyerte. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1803 Dátum: 14 jan 15, 11:15:38 » |
|
Az volt az. Tényleg jó volt, kár hogy ezek szerint sosem fejezte be .
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1804 Dátum: 14 jan 15, 11:32:27 » |
|
Bizonyos szemponból a 2.0 Part 1 befejezett volt, csak többé-kevésbé bugos. Ami hiányzott, az a filmbeli párbajok befejezése, bár arra ott a Movie Duels, vagy melyik. Leginkább az Add-NPC részleg volt bugos, ami gyakran nem adta be a kiválasztott karaktert a pályára, vagy Rosh megölése utáni pályákon a kioldandó, vagy pusztítható részek már eleve nyitva/rombolva voltak, legalábbis nálam, bár olvastam pár helyen, hogy többeknél fennállt a probléma. Szóval az új verzióban a bugokat javította volna + jópár újítást tervezett, dehát történt, ami történt. Viszont multiban nagyon adja még mindig, Duel of the Fates mapon pl... Ellenben a JA folytatását elviseltem volna, mert ha rosszak lettünk, akkor Kyle megcsapása után a sztori nyitott maradt... csak elhúztunk és csá. Csak a Raven közölte, hogy ennyi volt a JK sorozat...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 15, 11:39:33 írta Aizen »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #1805 Dátum: 14 feb 09, 14:51:39 » |
|
Mivel nem találtam ilyen témát berondítok Valamilyen kártya játékot keresek mindegy, hogy online vagy single player. Csak fantasys legyen. Magic the gathering-et halálra untam. Yugioh-ni nincs kedvem. Ezt a Battle Craft-ot nézem de nem győzött meg.
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Ricko14
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1806 Dátum: 14 feb 09, 15:30:53 » |
|
Kecsu:Nem tudom ismered -e a Triple Triad féle játékokat.Android telóra találták ki,nem tudom van-e gépre.A lényege,hogy van egy kezdő csapatod van egy történet szál és ott szerezhetsz új csapattagokat ,négy pontjuk van a tagoknak: Fent,lent ,jobb,bal és mindnek van gyengesége és erőssége,amit kiszeretnék hangsúlyozni,hogy van Narutos (Kicsit spanyolos :s ) és One pieces(itt már jobban optimalizált) és Final Fantasy-s.Ajánlom ,hogy videót nézz róla,mert nem biztos ,hogy bejön majd neked.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #1807 Dátum: 14 feb 09, 16:28:44 » |
|
Nem igazán jött be ez a Triple Triad. ^^'''
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
|
« Válasz #1808 Dátum: 14 feb 09, 18:35:43 » |
|
Urban Rivals? Bár nem annyira fantasys, de ha ragaszkodsz hozzá akkor mindig ott van a testvére, a Fantasy Rivals, bár annak kicsit másmilyen a harcrendszere.
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #1809 Dátum: 14 feb 09, 20:42:27 » |
|
Ezeket is nézegettem de nem fogtak meg. Olyasmi játék is jó volna mint az Astral Tournament.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
|
« Válasz #1810 Dátum: 14 feb 09, 21:53:06 » |
|
Egy másik nagy kedvencem még az Eradan Arena, még azt is megnézheted, ha gondolod.
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #1811 Dátum: 14 feb 09, 22:06:54 » |
|
Heroes of M&M-nek van egy kártya játéka, talán azt kellene kipróbálnom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #1812 Dátum: 14 feb 11, 15:05:31 » |
|
Én a Stanley Parable-el szórakozgatok manapság. Valaki esetleg ismeri? Én megkockáztatom,hogy a világ egyik legbetegebb játéka xD Nagyon para. De nem ijesztő, hanem... á el sem tudom mondani. Mindenképpen próbáljátok ki, nagyon rá lehet kapni
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #1813 Dátum: 14 feb 14, 13:53:44 » |
|
Heroes of M&M-nek van egy kártya játéka, talán azt kellene kipróbálnom.
Most rögtön kérek linket, illetve valami infót, mert rohadtul érdekel *.* Imádom a Heroes sorozatot (kivéve a 4-et), tableten most a Heroes 2-vel játszom, nagyon nagy
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1814 Dátum: 14 feb 15, 21:00:26 » |
|
Magickával.
Nagyon troll egy játék. Különféle elemek kombinálásával tudsz varázsolgatni. Vagy tízféle módon sikerült magam felrobbantani, és még direkt van olyan varázslat is amitől instant megdöglesz.
s persze maguk az npc-k is trollok, akiket olyan efektíven küldhetsz a másvilágra ahogy a fantáziád engedi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|