24 nov 16, 20:40:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 118 119 [120] 121 122 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Te mivel játszol éppen?  (Megtekintve 355506 alkalommal)
0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
kornel
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1785 Dátum: 13 nov 18, 18:39:57 »

ugh....esetleg olyan játék ami ebből az évezredből származik?
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #1786 Dátum: 13 nov 19, 20:54:33 »

Talán nem kéne beleszólni egy más felhasználónak ajánlott játékokba..? Semmiféle megkötése nem volt, hogy mikoriak legyenek, csak hogy jó rpg-k. Ha meg a legjobb rpg-k 2000 körül jöttek ki, akkor ez van.
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 19, 20:55:57 írta MoonTiger » Naplózva

dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #1787 Dátum: 13 nov 27, 15:09:06 »

A last of us  tiszta  world war Z koppintás.
Nos, olyan game kéne most amiben az ember tud fejlődni és nem online. Szép grafika, érdekes történet és mostani legyen a játék. (autós kizárva egyedül).
Naplózva

kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1788 Dátum: 13 nov 27, 20:49:18 »

Szerintem már toltad, de far cry 3 legjobb játék a világon!
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
naruto-chan
Chuunin
*

Főcickány :D

« Válasz #1789 Dátum: 13 nov 27, 22:59:53 »

dreamfolow te se gondoltad komolyan amit mondtál a Last of us-ról ugye? O.o 
A World War Z 1 gyenge ócska összehányt film ami csak a látványra épít a Tlous -nak milliószor jobb forgatókönyve van és epikus története és nem arról szól hogy ész nélkül aprítod a "zombikat"  mint mondjuk 1 Resident Evil-ben hanem arról szól hogy guberálásból szedd össze magadnak amiből túl tudod élni az egészet! Nagyon épít a lopakodásra mert ha ész nélkül nekifutsz az első zombinak amit meglátsz véged! Szerintem játszd ki nehezebb nehézségi fokozaton aztán értelmezd újra azt amit mondtál!
Naplózva

kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #1790 Dátum: 13 nov 29, 07:17:06 »

És nem mellesleg a Lost of us előbb jött ki mint a WWZ, tehát nem nagyon tudott róla lopni.
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #1791 Dátum: 13 nov 29, 08:48:54 »

WWZ könyvadaptáció ( mint a filmek 99%-a ), szóval nem jött ki előbb a Last of us .  Mosolyog

és epikus története és nem arról szól hogy ész nélkül aprítod a "zombikat"  mint mondjuk 1 Resident Evil-ben h

Akkor valószínűleg a 4-el kezdhetted a pályafutásod, mert az 1-2-3-CV-ben ész nélkül aprításról szó sincs, rengetegszer kell elfutni néhány 9mm-es tölténnyel low healthen a zombik elől.  Nevet Csak hát ugye abba is telibeszartak a készítők.

A filmek meg más kategória semmi köze a resident evil-hez de moderálnának ha leírnám róluk a véleményem, ezért ma már inkább Biohzardnak hívom a régi részeket hogy senkit ne tévesszenek meg a filmek.
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 29, 08:59:52 írta Syzygy » Naplózva
naruto-chan
Chuunin
*

« Válasz #1792 Dátum: 13 nov 29, 11:01:34 »

Példának 4-felfelé lévő részeket hoztam fel kicsit nyersen sajnos a resi már 1 ideje csak erről szól  de jobb példának lehetne felhozni 1 Left 4 dead játékot ahol kifejezetten WWZ-nél kissebb hordák törnek ránk Nevet 
Naplózva

kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #1793 Dátum: 13 dec 19, 09:02:05 »

most mivel játszok...Killzone Shadow Fall PS4-en hát elég szép...
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #1794 Dátum: 13 dec 23, 02:11:04 »

Bioshock Infinite.

Hatások vannak benne, de eddig nem voltak olyan mélyrehatóak, mint  a Tömbréjder esetében.

A környezet és a világ nagyon tetszik. S hogy lehet benne varázsolni.

A fegyverek terén meg lehet nekem vannak perverzióim, hogy sokáig pisztollyal mentem. Hiába lett gépfegyver, nagy volt a szórása. Aztán hiába csökkentettem rajta  a szórást, gyakorlatilag kevésnek éreztem a lőszert. Mert ha gépfegyver akkor lősz mint az állat. Ha meg csak pár lövés akkor inkább valami erősebb ismétlő fegyver, a pisztolynak amúgy is erősebbnek éreztem a sebzését, valamint nem takarta annyira  alátómezőt.  smirksweat
Volt persze sörétes. Erős, de ebből se volt elég egy lövés, valamint kicsi volt a tár.

Aztán persze lecseréltem a karabélyra, végül is hasonlóak a tulajdonságai mint a pisztolynak, de erősebb a sebzése,  valamint könnyebb vele célozni.

A másodlagosnak pedig a snipert találtam értékelhetőnek.

Persze volt itt gatling gun, de kicsi tárral. Persze nem arra megy a játék, hogy egy 5000-es tárral rendelkező gépágyúval végig daráljak mindent.
Rakéta vető? Hát ez se a kvékhárom, hogy csak úgy szórjad.

Szóval a távoli ellenfelekre, meg így is rendben ott a sniper.

Aztán persze lehet találok valami hatásosabbat.

Sómágia.

Abból pedig a másodikként beszerezhető varjasat találom a legjobbnak.

Kiküldesze gy rajt, akik elég széles körben sebeznek, és folyamatosan. A varjúzott ellenfelek nem támadnak, ráadásul nagyobb sebzést szenvednek a támadásaidtól. S persze jól használható távoli, és fedezék mögé búj t ellenfelek ellen.
Na és persze kivés sót fogyaszt.

A másodlagosnak pedig a villámot, mert a varjak nem hatnak a gépere.

---
Nem lehet meghalni. Elveszik némi pénz, meg életerő (persze z utóbbit már kiküszöbültem) Persze nem tudom mi lesz, ha egy peták nélkül kerülök a másvilág kapujába, akkor lehet Elizabeth nem fog feléleszteni.
S persze világos, miért dobálja nekem az aprót.  Mert majd vissza fogja szerezni.

---
S akkor most vagyok a nyomornegyedben, ahol a fegyverkovácsot kell keresni.

A helyi jónépek nem akartak odaengedni egy sóinfúzióhoz, s rám lőttek. Gondoltam hasonlít Elizabethre azt vashiány elleni kezelésben részesítem.
Gyereket nem ölhetünk, rasszisták lehetünk, de kölykök beírták a /godlike parancsot, és átmegy rajtuk a golyó. Talán ah úgy csinálták meg volna, mint Elizabeth, és néhány fontosabb szereplő esetében, hogyha rátartasz, akkor nem engedi elsütni.
Sőt a lány még meg is jegyez egy ejnye bejnyét.

S ha már gyereket nem is, a felnőtt cicil lakosságot gond nélkül (jobb környéken persze jöttek a rendőrök) itt viszont semmi hatása. Valahogy várnék Elizabethől egypár reakciót. Esetleg szemetebb lenen és kevesebb cuccal dobálna meg.

Ami persze apróság, de tetszett, hogy a helyi élelmiszerek nem hogy nem növelik az életerőnket, hanem még csökkentik is azt.

S akkor a kedvencem ezen a pályán.

Be a kocsmába. - Kocsmáros! Varjat és ólmot mindenkinek! Nyugi hoztam. 
Miután mindenki padlóra küldve irány a pince. Kisgyerek /godlike, beszalad a lépcső alá.

Én leülök gitározni, Elizabeth pedig énekkel kíséri és odaad a kisgyereknek egy almát.
Ez a jelenet eddig jobb hatást ért el nálam, mint eddig bármiféle esemény a játékban.

---
Eljutottam arra pontra, hogy néha annyi ellenfél jön, hogy nincs rájuk elég golyóm...

« Utoljára szerkesztve: 13 dec 23, 19:58:50 írta Shiro » Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #1795 Dátum: 14 jan 09, 10:17:16 »

Nem rég szereztem meg 2 játékot.
Az egyik a Rise of the argonauts. Ez hasonlít a God of war-hoz, és grafikája is nagyon szép.

A másik meg Alien Breed Impact. Nem a filmekből ismert Alien-ről van szó, de ez a játék van olyan szintű, mint az igazi Alien. Unreal 3-as engine. Ennek van egy flash játéka amivel már régen játszottam csak emlékeztem rá, mintha én már láttam volna ezt a játékot. Annyi a lényeg, hogy vagy egy űrhajón és történik egy incidens és a hajóm elszabadulnak a "zergszerű" teremtmények. és itt jön az Alien feeling. Nem tudhatod mikor bukkannak fel és javarészt sötét van. Eddig 3 fegyverrel rendelkezem pisztoly végtelen lőszerrel, géppuska és shotgun. A nehézségi szintet közepesre vettem, de lehet megbántam, mert a lények gyorsak és célozni nem könnyű.
Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #1796 Dátum: 14 jan 10, 22:48:35 »

Rayman Legends, és a Dust. Nagyon jó és modern oldalnézetes platformerek, épp amilyeneket imádok. *.*
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
naruto-chan
Chuunin
*

« Válasz #1797 Dátum: 14 jan 13, 14:11:37 »

Nálam most az Ac4 Black Flag, Crysis 3,Dead Space 3,Resident Evil: Darkside Chronichles, és Dragon Ball Raging blast pörög Nevet
Naplózva

Papirtigriske
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Milyen Ottó? O.o

« Válasz #1798 Dátum: 14 jan 14, 16:23:27 »

Részemről még csak most jutottam el a Star Wars: The Old Republicig és hát...  smirksweat Nem egy nagy eresztés, a free to play részére gondolok természetesen, bár gyanúm szerint a fizetős se sokkal jobb.  ikszdé Egyszer válassz bele valami gagyi kasztba és utána toporogsz vele napokig.
Naplózva

A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1799 Dátum: 14 jan 14, 21:00:32 »

hehe, válassz egy fénykardosat azzal el lehet menni elég messzire, bicsaklás nélkül.

Én meg a jedi academyt szedtem le, mester módon tavian meg kyle elég bivaly. Amúgy az öreg fojtás skillel mindenki megölhető három vágással  Pojén
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Oldalak: 1 ... 118 119 [120] 121 122 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins