24 nov 16, 20:20:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 117 118 [119] 120 121 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Te mivel játszol éppen?  (Megtekintve 355477 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
zoldkabatos
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1770 Dátum: 13 okt 05, 08:53:12 »

Ne röhögj ki, de:

http://www.abandonia.com/en/games/505
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #1771 Dátum: 13 okt 05, 08:53:54 »

Stratégia és szerepjáték keverékével hogy állsz? Mert esetben vagy warcraft 3 vagy a spellforce vmelyik része. Esetleg egy (bár ez már a kérdéstől független) jó Tomb Raider, vagy Call of Juarez de talán még ha erősen próbálkozok akkor Painkiller.
Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #1772 Dátum: 13 okt 19, 17:10:53 »

Ismeri valaki a Beyond Two Souls-t?
Én nem rég néztem meg egy glameplayt belőle (nincs PS3 konzolom) és valami eszméletlenül jó. A történet nagyon jó, főleg a vége felé. Én komolyan az utolsó fél-háromnegyed órájában folyamatosan sírtam vagy legalábbis végig könnyeztem. És ez tetézte, hogy gyönyörűen néz ki a játék és az alatta szóló zene is rátesz erre egy lapáttal. Igaz ez inkább klikkelgetős játék, de szerintem megéri.

Amit sajnálok, hogy csak PS3-ra adják ki. Szomorú Ha kiadnák pc-re, én biztos most rohannék érte a legközelebbi videojátékboltba.
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #1773 Dátum: 13 okt 19, 17:30:35 »

érdemes lenne a fejlesztő előző két projectjét megnézned, a heavy rain-t, és a fahrenheit-et, nyilván ezek régebbiek, és csak a fahrenheit van pc-n, a heavy rain nyilván jobb, de az is ps3-as.
fahrenheit eléggé lineáris viszont elsőnek játszva nagyon szép és magával ragadó.
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 19, 17:32:35 írta Syzygy » Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #1774 Dátum: 13 okt 19, 17:42:12 »

Köszönöm az ajánlást. bow
Megnéztem a trailereiket és nagyon érdekesnek tűntek. Még ha az előbbit nem is fogom megvenni még, de ezer biztos, hogy megnézem őket. Nevet
Naplózva
kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #1775 Dátum: 13 okt 20, 08:03:19 »

Most fejeztem be a Beyond two soulst, persze nem egy befejezése van és még neki kell ülni párszor, hogy az ember mindent lásson belőle. Fantasztikus játék, akár csak a Fahrenheit és a Heavy Rain.
Graf valami fantasztikus, el sem hittem, hogy PS3-mon játszom.
Hangok/zenék félelmetesek az, hogy a gém DTS-ben szól egy dolog csak mellékesen a zeneszerző Hans Zimmer aki többek közt a Gladiator zenéjét írta...
Történet lenyűgöző és izgalmas.
Én a Fahrenheit óta imádom a Quantic Dream játékait, mondjuk aki akcióra vágyik az hagyja ezen gémeket, nagyon másról szólnak...olvastam 1 pontos kritikát róla, hogy ez csak QTE gyűjtemény. Részemről 10/10 tökéletes első perctől az utolsóig élveztem.
Naplózva
Ricko14
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1776 Dátum: 13 okt 23, 09:26:48 »

Valaki tudna ajánlani egy PC játékot,lehetőleg ezeknek a kritériumnak megfelelőt:-Hosszú ,Legyen hozzá magyarosítás. Előre is köszönöm. bow
Naplózva

shiranai
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1777 Dátum: 13 okt 23, 12:43:12 »

Mass effect 1-2 ( és a 3, bár tudtommal, ahhoz még nincs magyarítás), L.A. Noire vagy Far cry 3. Ezek mind elég hosszúak szerintem.
Naplózva

"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #1778 Dátum: 13 okt 27, 07:35:32 »

Multi EA Game-t tudtok ? Előny az ha minél újabb.Mosolyog ,és persze élvezhető is legyen a játék.
Naplózva

Ricko14
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1779 Dátum: 13 nov 01, 08:34:10 »

dreamfolow ,ha kocsis kell akkor Need for Speed ,azt hiszem mindegyikben van online lehetőség,FPS-ben a Battlefield sorozat ,Fifa is online. Remélem ilyenekre gondoltál.Nekem olyan játékot kérném,hogy ajánljatok ,hogy RPG.Jöhet bármilyen évből de ne felülnézetes legyen ,hanem ilyen külső nézetes TPS-szerű ,mint a Dragon Age,remélem értitek ,milyet kérek.  smirksweat
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1780 Dátum: 13 nov 01, 15:44:32 »

TES valamelyik része, esetleg Neverwinter Nights. Ezek hosszúak (a TES főleg, a rengeted móddal. NN-hez nem tudom, hogy van) és van hozzájuk magyarítás is.

Amikor van időm akkor a Total War: Rome-al játszok, Makedón harcosokkal.
Naplózva

naruto-chan
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Főcickány :D

« Válasz #1781 Dátum: 13 nov 02, 14:44:37 »

Én jelenleg Bf3-azok ,InFamus1-2-őzök, Last of US, Burnout Paradise és Dragon ball Raging Blast-ezek Nevet
InFamus 2-őt sokan lehordták meg minden pedig az 1-részhez képest sokkal jobb minden szemszögből :/
Last of US pedig megunhatatlan :3 
Naplózva

TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

King of Heroes

« Válasz #1782 Dátum: 13 nov 17, 13:58:32 »

Valaki tudna ajánlani vmi jó kis RPG-t PC-re?
( ezeket már ismerem: TES összes része, Gothic I, II, III, Two worlds I-II, Mass Effect Trilógia, Baldur's Gate II, NWN I, Dragon Age I- II, Wow, Jade Empire, Fallout 3, New Vegas + még biztos van csak most hírtelen nem jut eszembe... )

Naplózva

mateee-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #1783 Dátum: 13 nov 18, 00:04:50 »

Itt van pár :
The Witcher 1-2: az egyik nagy kedvenc nálam, bár nincs személyre szabható kari, de ez csekély áldozat ahhoz képest amit nyújtanak (szerintem).
Kotor 1-2:  Van egy olyan érzésem hogy ezekkel már találkoztál, de ha nem akkor mindenképp próbáld ki, remek SW-s RPGk  Nevet.
Esetleg még az Icewind Dale és az NWN II, amiket mondani tudok.
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 18, 00:06:37 írta mateee-kun » Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #1784 Dátum: 13 nov 18, 17:22:32 »

A fentebb említettekhez még pár hozzáadás: Planescape Torment, Arcanum, Wizardry 7-8, Kingdoms of Amalur: Reckoning.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 117 118 [119] 120 121 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins