zoldkabatos
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1770 Dátum: 13 okt 05, 08:53:12 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #1771 Dátum: 13 okt 05, 08:53:54 » |
|
Stratégia és szerepjáték keverékével hogy állsz? Mert esetben vagy warcraft 3 vagy a spellforce vmelyik része. Esetleg egy (bár ez már a kérdéstől független) jó Tomb Raider, vagy Call of Juarez de talán még ha erősen próbálkozok akkor Painkiller.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1772 Dátum: 13 okt 19, 17:10:53 » |
|
Ismeri valaki a Beyond Two Souls-t? Én nem rég néztem meg egy glameplayt belőle (nincs PS3 konzolom) és valami eszméletlenül jó. A történet nagyon jó, főleg a vége felé. Én komolyan az utolsó fél-háromnegyed órájában folyamatosan sírtam vagy legalábbis végig könnyeztem. És ez tetézte, hogy gyönyörűen néz ki a játék és az alatta szóló zene is rátesz erre egy lapáttal. Igaz ez inkább klikkelgetős játék, de szerintem megéri. Amit sajnálok, hogy csak PS3-ra adják ki. Ha kiadnák pc-re, én biztos most rohannék érte a legközelebbi videojátékboltba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1773 Dátum: 13 okt 19, 17:30:35 » |
|
érdemes lenne a fejlesztő előző két projectjét megnézned, a heavy rain-t, és a fahrenheit-et, nyilván ezek régebbiek, és csak a fahrenheit van pc-n, a heavy rain nyilván jobb, de az is ps3-as. fahrenheit eléggé lineáris viszont elsőnek játszva nagyon szép és magával ragadó.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 19, 17:32:35 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1774 Dátum: 13 okt 19, 17:42:12 » |
|
Köszönöm az ajánlást. Megnéztem a trailereiket és nagyon érdekesnek tűntek. Még ha az előbbit nem is fogom megvenni még, de ezer biztos, hogy megnézem őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1775 Dátum: 13 okt 20, 08:03:19 » |
|
Most fejeztem be a Beyond two soulst, persze nem egy befejezése van és még neki kell ülni párszor, hogy az ember mindent lásson belőle. Fantasztikus játék, akár csak a Fahrenheit és a Heavy Rain. Graf valami fantasztikus, el sem hittem, hogy PS3-mon játszom. Hangok/zenék félelmetesek az, hogy a gém DTS-ben szól egy dolog csak mellékesen a zeneszerző Hans Zimmer aki többek közt a Gladiator zenéjét írta... Történet lenyűgöző és izgalmas. Én a Fahrenheit óta imádom a Quantic Dream játékait, mondjuk aki akcióra vágyik az hagyja ezen gémeket, nagyon másról szólnak...olvastam 1 pontos kritikát róla, hogy ez csak QTE gyűjtemény. Részemről 10/10 tökéletes első perctől az utolsóig élveztem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ricko14
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1776 Dátum: 13 okt 23, 09:26:48 » |
|
Valaki tudna ajánlani egy PC játékot,lehetőleg ezeknek a kritériumnak megfelelőt:-Hosszú ,Legyen hozzá magyarosítás. Előre is köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1777 Dátum: 13 okt 23, 12:43:12 » |
|
Mass effect 1-2 ( és a 3, bár tudtommal, ahhoz még nincs magyarítás), L.A. Noire vagy Far cry 3. Ezek mind elég hosszúak szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1778 Dátum: 13 okt 27, 07:35:32 » |
|
Multi EA Game-t tudtok ? Előny az ha minél újabb. ,és persze élvezhető is legyen a játék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ricko14
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1779 Dátum: 13 nov 01, 08:34:10 » |
|
dreamfolow ,ha kocsis kell akkor Need for Speed ,azt hiszem mindegyikben van online lehetőség,FPS-ben a Battlefield sorozat ,Fifa is online. Remélem ilyenekre gondoltál.Nekem olyan játékot kérném,hogy ajánljatok ,hogy RPG.Jöhet bármilyen évből de ne felülnézetes legyen ,hanem ilyen külső nézetes TPS-szerű ,mint a Dragon Age,remélem értitek ,milyet kérek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1780 Dátum: 13 nov 01, 15:44:32 » |
|
TES valamelyik része, esetleg Neverwinter Nights. Ezek hosszúak (a TES főleg, a rengeted móddal. NN-hez nem tudom, hogy van) és van hozzájuk magyarítás is.
Amikor van időm akkor a Total War: Rome-al játszok, Makedón harcosokkal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto-chan
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Főcickány :D
|
|
« Válasz #1781 Dátum: 13 nov 02, 14:44:37 » |
|
Én jelenleg Bf3-azok ,InFamus1-2-őzök, Last of US, Burnout Paradise és Dragon ball Raging Blast-ezek InFamus 2-őt sokan lehordták meg minden pedig az 1-részhez képest sokkal jobb minden szemszögből Last of US pedig megunhatatlan :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
King of Heroes
|
|
« Válasz #1782 Dátum: 13 nov 17, 13:58:32 » |
|
Valaki tudna ajánlani vmi jó kis RPG-t PC-re? ( ezeket már ismerem: TES összes része, Gothic I, II, III, Two worlds I-II, Mass Effect Trilógia, Baldur's Gate II, NWN I, Dragon Age I- II, Wow, Jade Empire, Fallout 3, New Vegas + még biztos van csak most hírtelen nem jut eszembe... )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mateee-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1783 Dátum: 13 nov 18, 00:04:50 » |
|
Itt van pár : The Witcher 1-2: az egyik nagy kedvenc nálam, bár nincs személyre szabható kari, de ez csekély áldozat ahhoz képest amit nyújtanak (szerintem). Kotor 1-2: Van egy olyan érzésem hogy ezekkel már találkoztál, de ha nem akkor mindenképp próbáld ki, remek SW-s RPGk . Esetleg még az Icewind Dale és az NWN II, amiket mondani tudok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 18, 00:06:37 írta mateee-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #1784 Dátum: 13 nov 18, 17:22:32 » |
|
A fentebb említettekhez még pár hozzáadás: Planescape Torment, Arcanum, Wizardry 7-8, Kingdoms of Amalur: Reckoning.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|