Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1755 Dátum: 13 aug 03, 16:43:49 » |
|
Pont ott buktam el mindig, hogy elkaptak a farkasok, elkezdték szétcincálni szegény Larat, és egyszerűen az istennek nem bírtam rájönni arra a billentyűkombóra, ami elvileg ilyenkor megszünteti a farkasharapdálást. Nem szeretem túlságosan az olyan játékokat, ahol végig ideges vagyok amiatt, hogy mikor hal meg a karakterem, sokkal jobban szeretem a békés, nyugodt Larat, aki csak felfedez, mászik, szökken. Kisama, emmm... nem úgy emlékszem rá, hogy az lett volna, de azért írd le légyszi, hátha mégis neked lesz igazad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kisama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Made in China :P ("Basszus")
|
|
« Válasz #1756 Dátum: 13 aug 03, 16:53:15 » |
|
Igazság szerint nem hiszem hogy ez volt, de leírom, kiskoromban én ezt imádtam, egyszerűen nem tudtam betelni vele :DD Get medieval a játék neve
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1757 Dátum: 13 aug 03, 16:57:13 » |
|
legalább Lara összes halálát láthattam (szépen megcsinálták) . Persze ott is van némi kivetni való. Pl amikor olyan van, hogy csúszol le a hegyről és kerülgetni kell a törmelékeket, akkor ott olyan halálod van, hogy felnyársalod a torkod. Ez tök jól meg van csinálva, de amikor pl egy helikopter roncs még hevesen pörgő propellerének mész neki ott már nem biztos, hogy jó ötlet a torokszigony. Nikuccia, a farkasok meg nem olyan nehezek, egyszerűen csak használd a kitérést, aztán mehet a nyíl. Az a poén benne, hogy hiába van már mindenféle söröspuskám meg géppistám, még mindig leginkább íjjal harcolok, s nem csak asszsaszinoláskor. Habár így a vége felé már egyre inkább kell a nagyobb tűzerő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1758 Dátum: 13 aug 29, 06:50:14 » |
|
Én tegnap elkezdtem civ 5-tel játszani és egyszerűen imádom. Nagyon jó alakítgatni egy birodalmat. Könnyűvel kezdtem és 2 játékossal, de tervezem már a nehéz módot is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #1759 Dátum: 13 aug 29, 19:26:11 » |
|
Castlevania Lord of Shadow:Nem rossz kis god of war beütesu (bocsi nincs ekezet) TPS.Tetszik a meseles benne.Eddig bejövos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1760 Dátum: 13 aug 29, 21:05:25 » |
|
A civ5 az tényleg valami zseniális játék lett, habár be kell vallanom a vanília verzió még nem jött be túlságosan, de most a Brave New World-el tényleg elhiszem, hogy a legjobb Civilization játék lett (na jó a Civ I-et leszámítva)
|
|
|
Naplózva
|
White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1761 Dátum: 13 aug 29, 21:14:07 » |
|
A Brave New Worldöt már szándékozom beszerezni. Az jobban illik hozzám. Én nem szeretek háborúzni és mindig a békésebb megoldást választom, ha lehetséges.
Van a másik is a Gods and Kings. Az is érdekel, de inkább főképp amiatt, mert azzal több civilizáció közül lehet választani, meg a vallás jelentősége miatt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 29, 22:02:56 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #1762 Dátum: 13 aug 29, 22:07:22 » |
|
Angry Birds széria telefonon. PC-n rég nemjátszottam utoljára haverral fifa13 konzolom meg már rég nincs
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1763 Dátum: 13 aug 30, 02:11:52 » |
|
A Civ5 fantasztikus játék. Gold Edition-ben van meg a gépemen, a legújabb kiegészítő eddig a Gods&Kings, de hamarosan bővítem a játékot a Brave New World-el is. Mindig jó, ha van új civilizáció Az egyetlen irritáló dolog benne, hogy a 3-as erősség túl könnyű, a botok eleinte egyáltalán nem aktívak, meg van a lehetőség, hogy te rohand le őket, ha háborút kezdenek akkor azt gyorsan feladják (és általában felajánlják a fél birodalmukat, hogy békét köss velük...), nagyon sok aranyat kapsz körönként és a boldogság is az egekben van. Ezzel szemben a 4-es erősség egy nagyon nagy ugrás: a legtöbb bot lehagy téged a ~80. kör végére, és mire észreveszed, a legtöbbel hadban állsz, pedig nem is csináltál ellenük semmit. A haderejük iszonyat nagy, kereskedni alig lehet velük, terjeszkednek mint a fene és mégis sok az aranyuk meg a boldogságuk, ezzel szemben én mínuszban kapom a pénzt és azért kell küzdenem, hogy egy boldog ember legyen a birodalmamban. Ha pedig a semmiért háborút indítanak és te békét akarsz velük kötni, vagy ők veled, akkor kérik a békéért a városaid, az összes aranyad, nyersanyagod, stb... Szerintem a két szint között kéne még egy, valami olyasmi, ami egyensúlyozza a 3-as könnyűségét és a 4-es nehézségét. A barátom megjegyezte, hogy az új kiegészítőkkel nagyon erősödtek a botok is. Eddig mindig 6-os nehézségen tolta, de meglepődött, hogy 5-ösön még aktívabbak és agresszívabbak a botok, mint az alapjátékban a 6-os szinten.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1764 Dátum: 13 aug 30, 18:55:22 » |
|
Nem tudom, én Prince-en (azt hiszem az a 4-es) kezdtem el most a Brave New World-el játszani, de nekem kicsit könnyűnek nézett ki ezért átmentem inkább Kingre (akkor elvileg az az 5-ös ). Agresszió tekintetében pedig szerintem a Civ IV-hez képest kezesbárányok, de nem játszottam még ezzel olyan sokat, szóval véleméynem lehet megalapozatlan. A kereskedelmi útvonalak, meg az új kulturális győzelem ötlete viszont nagyon tetszik, főleg hogy én is a békés építkezés/kulturális fölény híve vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
|
|
|
naruto-chan
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Főcickány :D
|
|
« Válasz #1765 Dátum: 13 szep 10, 06:10:46 » |
|
Én jelenleg a One Piece Pirate Warrior-t pörgetem :DD Hát ez a játék húúúú *-* istenkirály Hack'n'Slah -t nem nagyon szoktam játszani kivéve a God of War -amit néha néha előveszek de ez nagyon leköt a 2.-részét is tuti megveszem :33
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #1766 Dátum: 13 szep 10, 11:39:38 » |
|
Mivel meg tudtam venni az új laptopom ami elég erősre sikeredett így most ezeket nyúzom: -Battlefield 3 -WOW WOTLK/CATA -Assassin's Creed 3 -COD Black Ops 2 -The Witcher 2 És a kicsinyem ami mindezeket futtatjaMind full grafon lagg nélkül :DD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 10, 11:41:02 írta Szanisz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1767 Dátum: 13 szep 10, 21:01:38 » |
|
Amnesia: A Machine for Pigs. Az első rész se volt semmi, de ez még annál is durvább. A zenék nagyon hátborzongatóak benne de a csönd az még rosszabb. A medvedisznóember már csak hab a tortán. Ahogy a lámpád felé fordul elkezd hangosan röfögni és elkezd csoszogni feléd. Mikor meglátod, hogy négy lábon mászik elég ijesztő, de ha jól láttam a sötétben még fel is állt, hogy még rosszabb legyen. xD És most kezdtem el újra a Dragon Age 2-őt.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1768 Dátum: 13 szep 25, 14:14:02 » |
|
Leszedtem az " A Vampyre Story" c. játékot. Ez egy kalandjáték, még régebben az egyik bátyám próbálta ki, és eszembe jutott mostanában, mert szeretem a hasonló játékokat. Az elején tartok, de nagyon aranyos és vicces. Iszonyatosan tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1769 Dátum: 13 okt 05, 08:47:28 » |
|
Valami jó PC játékot tudnátok mondani ? Mindenféle jöhet,csak az a lényeg hogy lefoglaljon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|