24 nov 16, 22:41:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 116 117 [118] 119 120 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Te mivel játszol éppen?  (Megtekintve 355531 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #1755 Dátum: 13 aug 03, 16:43:49 »

Pont ott buktam el mindig, hogy elkaptak a farkasok, elkezdték szétcincálni szegény Larat, és egyszerűen az istennek nem bírtam rájönni arra a billentyűkombóra, ami elvileg ilyenkor megszünteti a farkasharapdálást. Nem szeretem túlságosan az olyan játékokat, ahol végig ideges vagyok amiatt, hogy mikor hal meg a karakterem, sokkal jobban szeretem a békés, nyugodt Larat, aki csak felfedez, mászik, szökken. Nevet

Kisama, emmm... nem úgy emlékszem rá, hogy az lett volna, de azért írd le légyszi, hátha mégis neked lesz igazad. Mosolyog
Naplózva
kisama
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Made in China :P ("Basszus")

« Válasz #1756 Dátum: 13 aug 03, 16:53:15 »

Igazság szerint nem hiszem hogy ez volt, de leírom, kiskoromban én ezt imádtam, egyszerűen nem tudtam betelni vele :DD
Get medieval a játék neve Mosolyog
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #1757 Dátum: 13 aug 03, 16:57:13 »

legalább Lara összes halálát láthattam (szépen megcsinálták) Mosolyog.

Persze ott is van némi kivetni való. Pl amikor olyan van, hogy csúszol le a hegyről és kerülgetni kell a törmelékeket, akkor ott olyan halálod van, hogy felnyársalod a torkod. Ez tök jól meg van csinálva, de amikor pl egy helikopter roncs még hevesen pörgő propellerének mész neki ott már nem biztos, hogy jó ötlet a torokszigony.

Nikuccia, a farkasok meg nem olyan nehezek, egyszerűen csak használd a kitérést, aztán mehet a nyíl. Mosolyog
Az a poén benne, hogy hiába van már mindenféle söröspuskám meg géppistám, még mindig leginkább íjjal harcolok, s nem csak asszsaszinoláskor. Habár így a vége felé már egyre inkább kell a nagyobb tűzerő.
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #1758 Dátum: 13 aug 29, 06:50:14 »

Én tegnap elkezdtem civ 5-tel játszani és egyszerűen imádom. Nagyon jó alakítgatni egy birodalmat. Könnyűvel kezdtem és 2 játékossal, de tervezem már a nehéz módot is.
Naplózva
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #1759 Dátum: 13 aug 29, 19:26:11 »

Castlevania Lord of Shadow:Nem rossz kis god of war beütesu (bocsi nincs ekezet) TPS.Tetszik a meseles benne.Eddig bejövos.
Naplózva
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1760 Dátum: 13 aug 29, 21:05:25 »

A civ5 az tényleg valami zseniális játék lett, habár be kell vallanom a vanília verzió még nem jött be túlságosan, de most a Brave New World-el tényleg elhiszem, hogy a legjobb Civilization játék lett (na jó a Civ I-et leszámítva)
Naplózva

White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #1761 Dátum: 13 aug 29, 21:14:07 »

A Brave New Worldöt már szándékozom beszerezni. Az jobban illik hozzám. Én nem szeretek háborúzni és mindig a békésebb megoldást választom, ha lehetséges.

Van a másik is a Gods and Kings. Az is érdekel, de inkább főképp amiatt, mert azzal több civilizáció közül lehet választani, meg a vallás jelentősége miatt.
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 29, 22:02:56 írta zitagirl » Naplózva
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*

heisenberg

« Válasz #1762 Dátum: 13 aug 29, 22:07:22 »

Angry Birds széria telefonon. PC-n rég nemjátszottam utoljára haverral fifa13 konzolom meg már rég nincs Mosolyog
Naplózva

CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #1763 Dátum: 13 aug 30, 02:11:52 »

A Civ5 fantasztikus játék. Gold Edition-ben van meg a gépemen, a legújabb kiegészítő eddig a Gods&Kings, de hamarosan bővítem a játékot a Brave New World-el is. Mindig jó, ha van új civilizáció Nevet
Az egyetlen irritáló dolog benne, hogy a 3-as erősség túl könnyű, a botok eleinte egyáltalán nem aktívak, meg van a lehetőség, hogy te rohand le őket, ha háborút kezdenek akkor azt gyorsan feladják (és általában felajánlják a fél birodalmukat, hogy békét köss velük...), nagyon sok aranyat kapsz körönként és a boldogság is az egekben van. Ezzel szemben a 4-es erősség egy nagyon nagy ugrás: a legtöbb bot lehagy téged a ~80. kör végére, és mire észreveszed, a legtöbbel hadban állsz, pedig nem is csináltál ellenük semmit. A haderejük iszonyat nagy, kereskedni alig lehet velük, terjeszkednek mint a fene és mégis sok az aranyuk meg a boldogságuk, ezzel szemben én mínuszban kapom a pénzt és azért kell küzdenem, hogy egy boldog ember legyen a birodalmamban. Ha pedig a semmiért háborút indítanak és te békét akarsz velük kötni, vagy ők veled, akkor kérik a békéért a városaid, az összes aranyad, nyersanyagod, stb...
Szerintem a két szint között kéne még egy, valami olyasmi, ami egyensúlyozza a 3-as könnyűségét és a 4-es nehézségét.
A barátom megjegyezte, hogy az új kiegészítőkkel nagyon erősödtek a botok is. Eddig mindig 6-os nehézségen tolta, de meglepődött, hogy 5-ösön még aktívabbak és agresszívabbak a botok, mint az alapjátékban a 6-os szinten.
Naplózva
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1764 Dátum: 13 aug 30, 18:55:22 »

Nem tudom, én Prince-en (azt hiszem az a 4-es) kezdtem el most a Brave New World-el játszani, de nekem kicsit könnyűnek nézett ki ezért átmentem inkább Kingre (akkor elvileg az az 5-ös Mosolyog).
Agresszió tekintetében pedig szerintem a Civ IV-hez képest kezesbárányok, de nem játszottam még ezzel olyan sokat, szóval véleméynem lehet megalapozatlan.

A kereskedelmi útvonalak, meg az új kulturális győzelem ötlete viszont nagyon tetszik, főleg hogy én is a békés építkezés/kulturális fölény híve vagyok.
Naplózva

White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
naruto-chan
Chuunin
*

Főcickány :D

« Válasz #1765 Dátum: 13 szep 10, 06:10:46 »

Én jelenleg a One Piece Pirate Warrior-t pörgetem :DD Hát ez a játék húúúú *-*  istenkirály Hack'n'Slah -t nem nagyon szoktam játszani kivéve a God of War -amit néha néha előveszek de ez nagyon leköt a 2.-részét is tuti megveszem :33
Naplózva

Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Főkapitâny

« Válasz #1766 Dátum: 13 szep 10, 11:39:38 »

Mivel meg tudtam venni az új laptopom ami elég erősre sikeredett így most ezeket nyúzom:

-Battlefield 3
-WOW WOTLK/CATA
-Assassin's Creed 3
-COD Black Ops 2
-The Witcher 2

És a kicsinyem ami mindezeket futtatja
Mind full grafon lagg nélkül :DD
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 10, 11:41:02 írta Szanisz » Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1767 Dátum: 13 szep 10, 21:01:38 »

Amnesia: A Machine for Pigs.

Az első rész se volt semmi, de ez még annál is durvább. A zenék nagyon hátborzongatóak benne de a csönd az még rosszabb. >.<# A medvedisznóember már csak hab a tortán. Ahogy a lámpád felé fordul elkezd hangosan röfögni és elkezd csoszogni feléd. Mikor meglátod, hogy négy lábon mászik elég ijesztő, de ha jól láttam a sötétben még fel is állt, hogy még rosszabb legyen. xD

És most kezdtem el újra a Dragon Age 2-őt.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #1768 Dátum: 13 szep 25, 14:14:02 »

Leszedtem az "A Vampyre Story" c. játékot. Ez egy kalandjáték, még régebben az egyik bátyám próbálta ki, és eszembe jutott mostanában, mert szeretem a hasonló játékokat. Nevet Az elején tartok, de nagyon aranyos és vicces. Iszonyatosan tetszik.
Naplózva

dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #1769 Dátum: 13 okt 05, 08:47:28 »

Valami jó PC játékot tudnátok mondani ? Mindenféle jöhet,csak az a lényeg hogy lefoglaljon.Mosolyog
Naplózva

Oldalak: 1 ... 116 117 [118] 119 120 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins