Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #1725 Dátum: 13 jún 11, 18:47:12 » |
|
Laptop vagy asztali gép?
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1726 Dátum: 13 jún 11, 18:53:04 » |
|
Laptop,és alig fél éves.Az lenne a gond hogy nem asztali?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasukefan
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #1727 Dátum: 13 jún 11, 18:59:12 » |
|
Kisebb grafon próbáltad már?
|
|
|
Naplózva
|
Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1728 Dátum: 13 jún 11, 21:44:44 » |
|
64 bites vga? Ugye csak viccelsz? az a csoda, hogy egyáltalán megy... nekem sincs egy csúcsmodern videókártyám, talán 2006ban lehetett a csúcsteknológia. 256 bites, és úgy szaggat rajta a játék hogy csak a legalacsonyabb felbontáson játszható. hd egyébként nem jelent semmit, attól az még lehet szar. onnantól meg mindegy hogy van benne 16 gb ram, az is mindegy hogy 2gb-os (bár azt kétlem), és az is tök mindegy hogy milyen az egész gép ha kevés a sávszélessége a videókaridnak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 11, 21:48:28 írta Suigetsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #1729 Dátum: 13 jún 12, 06:35:16 » |
|
Valószínűleg az operációs rendszerére értette a 64 bitest...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #1730 Dátum: 13 jún 12, 07:58:54 » |
|
Pont ezt akartam írni én is. Mert a videokártyákat megabájtban mérik a memóriáját, de vannak már gigabájtosak is. Amúgy dreamfolow-nak leírtam, hogy nézze meg hogy 2 videokártya van a gépébe, mert nekem is lassan fél éves lesz a laptopom és van benne egy integrált videokártya, meg egy rendes. És van egy progi amivel belehet állítani, hogy mikor melyik kártyát használja melyik programnál.
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1731 Dátum: 13 jún 12, 09:00:42 » |
|
Azért a Tomb Raider 3 nem egy mai darab ('98) egy fél éves gépen nem kéne akadoznia. Tényleg valami nagy bibi lehet ott.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1732 Dátum: 13 jún 12, 10:35:22 » |
|
Ja hogy 3 Nem tudok olvasni. Akkor bocsi. Nem a gép rossz teljesitményének a hibájából fakadóan lehet mert az már kb telefonon is megy, vagy túl jó a géped, vagy az a baj, hogy 64 bites, az op rendszer meg egyáltalán nem is támogatja a játékot
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 12, 10:38:50 írta Suigetsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1733 Dátum: 13 jún 12, 12:23:15 » |
|
Én is azon csodálkozom...HD-s gép ,simán fut rajta mindenféle film, 4 G RAM,videókártya nem tudom hogy milyen van benne.(Megkéne keresnem a dobozát) Ja meg Intel pentium CPU B970, 2.30 GHz-es a proci.Valszeg a videókártya csinálja ezt a zavart,mást nem tudok rá mondani.Mondjuk annyira nem akadozik de közbe-közbe kihagy a kép meg mintha lassított felvételen játszanák a játékokon.(Tomb Raider 3,Assasin Creed 3) Az Assasin Creed-en még akkor játszottam amikor megvettük a gépet,és ugyanezt csinálta.Lehet rákéne telepítenem a videokártya drivert mégegyszer,nem is emlékszem rá hogy rátelepítettem vna.Kecsu,kipróbálom amit írtál.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 12, 12:25:32 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #1734 Dátum: 13 jún 12, 13:17:21 » |
|
Videokártya driver frissítés? Szerk.: Most olvastam el a végét amit írtál. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 12, 13:18:35 írta Kecsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasukefan
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #1735 Dátum: 13 jún 12, 16:19:24 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #1736 Dátum: 13 jún 14, 05:58:50 » |
|
dreamfolow Szinte biztos ,hogy az op rendszer nem tetszik a játéknak. Többször tapasztaltam már ilyent régi játékoknál. Esetleg segíthet ha a programot egy régebbi verzioju op rendszerben inditod el (xp-nél kevesebb az ilyen probléma)
Ha ez sem segít még szóbajöhet egy Visual Box nevű program,mely lehetővé teszi ,hogy egy gépen 1 nél több operációs rendszer is legyen. Egy javaslat ha ki akarod probálni : ne indits el 2 nél több új rendszert a gépen egyszerre ,mivel az erőforrások megoszlanak ,és a 64 bites alapba sokat elvisz.(szóval kegyetlenül befagyhat)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1737 Dátum: 13 jún 21, 17:10:30 » |
|
Oni és nem játszok, hanem elszántan szenvedek. Látszik nagyon kijöttem az ilyen fps-ekből. Ha már nullánál többen lőnek rám na az már nekem a kampec zóna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1738 Dátum: 13 júl 16, 08:01:55 » |
|
No,most elkezdtem kijátszani újra a need for speed-et ,elvagyok vele... De kéne valami multi lövöldözős,abból melyik jó ? COD-ból esetleg? (Cs nem kell xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kisama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Made in China :P ("Basszus")
|
|
« Válasz #1739 Dátum: 13 júl 16, 10:05:58 » |
|
Tudom ajánlani az uberstrike-t , régen játszottam, azóta steam-es szerintem, de nembiztos. Ha az egyszerű de nagyszerű játékokat szereted, akkor a stickman warfare-t ajánlom, (le kell tölteni a stickman.hu-ról)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|