24 nov 17, 00:15:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 114 115 [116] 117 118 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Te mivel játszol éppen?  (Megtekintve 355554 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Grizzlyhörcsög

« Válasz #1725 Dátum: 13 jún 11, 18:47:12 »

Laptop vagy asztali gép?
Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #1726 Dátum: 13 jún 11, 18:53:04 »

Laptop,és alig fél éves.Az lenne a gond hogy nem asztali?
Naplózva

Sasukefan
Kezdő Jounin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #1727 Dátum: 13 jún 11, 18:59:12 »

Kisebb grafon próbáltad már?
Naplózva

Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
Suigetsu
Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1728 Dátum: 13 jún 11, 21:44:44 »

64 bites vga? Ugye csak viccelsz? az a csoda, hogy egyáltalán megy... nekem sincs egy csúcsmodern videókártyám, talán 2006ban lehetett a csúcsteknológia. 256 bites, és úgy szaggat rajta a játék hogy csak a legalacsonyabb felbontáson játszható. hd egyébként nem jelent semmit, attól az még lehet szar. :/
onnantól meg mindegy hogy van benne 16 gb ram, az is mindegy hogy 2gb-os (bár azt kétlem), és az is tök mindegy hogy milyen az egész gép ha kevés a sávszélessége a videókaridnak.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 11, 21:48:28 írta Suigetsu » Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #1729 Dátum: 13 jún 12, 06:35:16 »

Valószínűleg az operációs rendszerére értette a 64 bitest...
Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #1730 Dátum: 13 jún 12, 07:58:54 »

Pont ezt akartam írni én is. Mert a videokártyákat megabájtban mérik a memóriáját, de vannak már gigabájtosak is. Amúgy dreamfolow-nak leírtam, hogy nézze meg hogy 2 videokártya van a gépébe, mert nekem is lassan fél éves lesz a laptopom és van benne egy integrált videokártya, meg egy rendes. És van egy progi amivel belehet állítani, hogy mikor melyik kártyát használja melyik programnál.
Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1731 Dátum: 13 jún 12, 09:00:42 »

Azért a Tomb Raider 3 nem egy mai darab ('98) egy fél éves gépen nem kéne akadoznia. Tényleg valami nagy bibi lehet ott.
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Suigetsu
Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1732 Dátum: 13 jún 12, 10:35:22 »

Ja hogy 3 Nevet Nem tudok olvasni. Akkor bocsi. Nem a gép rossz teljesitményének a hibájából fakadóan lehet mert az már kb telefonon is megy, vagy túl jó a géped, vagy az a baj, hogy 64 bites, az op rendszer meg egyáltalán nem is támogatja a játékot :/
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 12, 10:38:50 írta Suigetsu » Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #1733 Dátum: 13 jún 12, 12:23:15 »

Én is azon csodálkozom...HD-s gép ,simán fut rajta mindenféle film, 4 G RAM,videókártya nem tudom hogy milyen van benne.(Megkéne keresnem a dobozát) Ja meg Intel pentium CPU B970, 2.30 GHz-es a proci.Valszeg a videókártya csinálja ezt a zavart,mást nem tudok rá mondani.Mondjuk annyira nem akadozik de közbe-közbe kihagy a kép meg mintha lassított felvételen játszanák a játékokon.(Tomb Raider 3,Assasin Creed 3) Az Assasin Creed-en még akkor játszottam amikor megvettük a gépet,és ugyanezt csinálta.Lehet rákéne telepítenem a videokártya drivert mégegyszer,nem is emlékszem rá hogy rátelepítettem vna.Kecsu,kipróbálom amit írtál.
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 12, 12:25:32 írta dreamfolow » Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Grizzlyhörcsög

« Válasz #1734 Dátum: 13 jún 12, 13:17:21 »

Videokártya driver frissítés? Nevet

Szerk.: Most olvastam el a végét amit írtál. ^^
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 12, 13:18:35 írta Kecsu » Naplózva

Árnybíró 7. kötet

Sasukefan
Kezdő Jounin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #1735 Dátum: 13 jún 12, 16:19:24 »

A saját játékommal Nevet
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=hLWenjmFv6k" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=hLWenjmFv6k</a>
Naplózva

Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
Verbatimo
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

New boy

« Válasz #1736 Dátum: 13 jún 14, 05:58:50 »

dreamfolow
Szinte biztos ,hogy az op rendszer nem tetszik a játéknak. Többször tapasztaltam már ilyent régi játékoknál. Esetleg segíthet ha a programot egy régebbi verzioju op rendszerben inditod el (xp-nél kevesebb az ilyen probléma)

Ha ez sem segít még szóbajöhet egy Visual Box nevű program,mely lehetővé teszi ,hogy egy gépen 1 nél több operációs rendszer is legyen. Egy javaslat ha ki akarod probálni : ne indits el 2 nél több új rendszert a gépen egyszerre ,mivel az erőforrások megoszlanak ,és a 64 bites alapba sokat elvisz.(szóval kegyetlenül befagyhat)
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #1737 Dátum: 13 jún 21, 17:10:30 »

Oni és nem játszok, hanem elszántan szenvedek. Látszik nagyon kijöttem az ilyen fps-ekből. Ha már nullánál többen lőnek rám na az már nekem a kampec zóna.  Nyelvesít
Naplózva

dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #1738 Dátum: 13 júl 16, 08:01:55 »

No,most elkezdtem kijátszani újra a need for speed-et ,elvagyok vele...
De kéne valami multi lövöldözős,abból melyik jó ? COD-ból esetleg? (Cs nem kell xD)
Naplózva

kisama
Akadémiai tanár
*

Made in China :P ("Basszus")

« Válasz #1739 Dátum: 13 júl 16, 10:05:58 »

Tudom ajánlani az uberstrike-t , régen játszottam, azóta steam-es szerintem, de nembiztos.
Ha az egyszerű de nagyszerű játékokat szereted, akkor a stickman warfare-t ajánlom, (le kell tölteni a stickman.hu-ról)
Naplózva

Oldalak: 1 ... 114 115 [116] 117 118 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins