tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #1650 Dátum: 12 dec 12, 19:00:48 » |
|
Far Cry 3: Ez talán az eddigi legjobb rész az összes közül, pedig az elsőt többször is végigjátszottam.Jók benne az rpg elemek, szép a grafika, az játékot mikor elkezdtem tökre bele tudtam magamat élni, annyira jól lett megcsinálva.Nekem most ez a játék jön be a legjobban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1651 Dátum: 13 jan 04, 14:31:01 » |
|
Egyetértek, még karácsony előtt meg is vettem eredetiben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1652 Dátum: 13 jan 04, 16:06:44 » |
|
Jelenleg a Hitman Absolution-t játszom. Eddig tökéletesen megvagyok vele elégedve szabályosan a monitor elé ragaszt. Megvannak az apró szépséghibái, de számomra elenyésző elsiklok felettük. Az összes szériája közül ez varázsolt el a legjobban nagyon tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1653 Dátum: 13 jan 05, 01:00:04 » |
|
Én új játékot már jó ideje nem veszek. Várok 1évet és megveszem negyedáron vagy steam akción még olcsóbban vagy leszedem netről, ha nem multis. Nemrég vittem ki a Sniper:ghost warrior játékot, 580ft volt dlc-kel, és hát volt pár bug benne(emiatt a metascoreja is 60alatti), de imádtam a 6-7óra hosszú gameplayt. Most saints row 3-t viszem végig másodjára. Egy vicc az egész játék, de elég jól meg lett csinálva a grafika és nagyon sokoldalú játék(fegyverarzenál, karakter módosítás, gyűjtemények stb).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #1654 Dátum: 13 jan 13, 17:50:39 » |
|
Megvettem a Jade Empire című játékot, és azzal játszom jelenleg. Ha a BioWare sikercímeit nézve kellene bírálnom ezt a játékot, akkor eddig az alábbi hibákat sorolnám fel:
- Nincs saját karaktergenerálás, csak meghatározott külsejűek és tulajdonságúak közül válogathatunk. - Nem nagyon láttam lehetőséget még arra, hogy hősünkre ruhákat, vagy egyéb kiegészítőket rakhassunk. - Jelentősen gyengébb a játék "adok-veszek-cserélek" része. - A grafikus motor kissé instabil modernebb oprendszereken és grafikus kártyákon. - Társaink száma egyszerre csak egy lehet, és nincs közöttük fejlett interakciós készség. - Nem jön át annyira a keleties íz, mint ahogy azt a fejlesztők szerették volna.
Ezeket leszámítva eddig érdekes játék. Van egy jó kis világa, de nem olyan nagy a beszippantó ereje, mint a KotOR-nak, vagy a Dragon Age-nek volt.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #1655 Dátum: 13 jan 13, 22:06:11 » |
|
Én a Jade Empire-rel kellemes órákat töltöttem el anno.Jó kis harcstílusok vannak benne, akkoriban még a grafika se volt rossz.Szerintem jó kis cucc.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #1656 Dátum: 13 jan 13, 22:15:41 » |
|
Nem is rossz. Csak messze nem hibátlan. Amúgy el lehet vele lenni, és egy-két ponton újrajátszás esélyes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Zaraki Kenpachi 11th Division Captain
|
|
« Válasz #1657 Dátum: 13 jan 14, 19:41:01 » |
|
Nem tudom, lehet hogy rossz helyre írok de láttam egy jó trailert: Szerintem jónak ígérkezik.
|
|
|
Naplózva
|
Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #1658 Dátum: 13 jan 16, 21:02:17 » |
|
Ez egy nagyon jó kis game lesz, csak az a baj, hogy rossz topikba írtál. Mivel ezzel még nem játszhatsz, mert csak később jelenik meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #1659 Dátum: 13 jan 17, 00:32:48 » |
|
Te meg honnan tudod, hogy jó kis játék lesz, ha még ki sem jött? Amúgy már nyitottam témát a várós játékoknak, de Zaraki ezt régebben írta annál. Lassan elérem a Jade Empire végét. Vannak még homályos dolgok, de remélem, hogy minden megvilágosodik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #1660 Dátum: 13 jan 25, 13:13:05 » |
|
Milyen technikákat tanultál?Zárt vagy nyitott tenyér?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasukefan
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #1661 Dátum: 13 jan 25, 15:30:06 » |
|
Mostanság CSAK ÉS KIZÁRÓLAG horror játékokkal szoktam játszani. Pl.: Slender, Slender's woods, SCP- Containment breach, Survivers 3 beta... És mindezt felveszem videóra
|
|
|
Naplózva
|
Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1662 Dátum: 13 jan 25, 16:21:02 » |
|
Ha horror játékot akarsz, akkor kaparj elő egy PS1-et (vagy szedj le egy emulátort) és játssz Silent Hill-el, vagy Alone in The Dark-al, esetleg Resident Evil-el. Na ezeket még lehet (lehetett) horrornak nevezni... A jelenlegi szarokat, csak horror címmel adják el, de semmi para nincs bennük, mint ahogy a filmeket is (nem biztos, hogy ez ide tartozna).
Hogy ne csak OFF legyen: össze-vissza mindennel... Hol egy kicsi Rome - Total War, hol egy kicsi Galactic Civilizations 2 (és lehet hogy megint előveszem a Neverwinter Nights-ot is). És természetesen Cod 1 multiban, meg mostanában 1.6 megy lanba is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
janos0166
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1663 Dátum: 13 jan 25, 16:29:56 » |
|
Most ezzel játszok: És valami eszméletlen Főleg Bleach fanoknak ajánlom mert lehet benne jól darabolni az ellent:D És igazából nagy gép sem kell hozzá. Ez a 2013-as reboot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #1664 Dátum: 13 jan 25, 21:36:35 » |
|
Mostanság CSAK ÉS KIZÁRÓLAG horror játékokkal szoktam játszani. Pl.: Slender, Slender's woods, SCP- Containment breach, Survivers 3 beta... És mindezt felveszem videóra Ha igazán parás horrort akarsz, akkor az Amnesia-t próbáld ki. Am a DmC-t én is tolom, pont ma szedtem le, eszméletlen jó lett.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 25, 21:39:09 írta Csibe »
|
Naplózva
|
|
|
|
|