24 nov 17, 06:14:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 109 110 [111] 112 113 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Te mivel játszol éppen?  (Megtekintve 355646 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
tibee77
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #1650 Dátum: 12 dec 12, 19:00:48 »

Far Cry 3: Ez talán az eddigi legjobb rész az összes közül, pedig az elsőt többször is végigjátszottam.Jók benne az rpg elemek, szép a grafika, az játékot mikor elkezdtem tökre bele tudtam magamat élni, annyira jól lett megcsinálva.Nekem most ez a játék jön be a legjobban.
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #1651 Dátum: 13 jan 04, 14:31:01 »

Egyetértek, még karácsony előtt meg is vettem eredetiben. Nevet
Naplózva

Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1652 Dátum: 13 jan 04, 16:06:44 »

Jelenleg a Hitman Absolution-t játszom. Eddig tökéletesen megvagyok vele elégedve szabályosan a monitor elé ragaszt. Megvannak az apró szépséghibái, de számomra elenyésző elsiklok felettük. Az összes szériája közül ez varázsolt el a legjobban nagyon tetszik.
Naplózva
viktor6665
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1653 Dátum: 13 jan 05, 01:00:04 »

Én új játékot már jó ideje nem veszek. Várok 1évet és megveszem negyedáron vagy steam akción még olcsóbban vagy leszedem netről, ha nem multis.
Nemrég vittem ki a Sniper:ghost warrior játékot, 580ft volt dlc-kel, és hát volt pár bug benne(emiatt a metascoreja is 60alatti), de imádtam a 6-7óra hosszú gameplayt.
Most saints row 3-t viszem végig másodjára. Egy vicc az egész játék, de elég jól meg lett csinálva a grafika és nagyon sokoldalú játék(fegyverarzenál, karakter módosítás, gyűjtemények stb).
Naplózva

rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #1654 Dátum: 13 jan 13, 17:50:39 »

Megvettem a Jade Empire című játékot, és azzal játszom jelenleg. Ha a BioWare sikercímeit nézve kellene bírálnom ezt a játékot, akkor eddig az alábbi hibákat sorolnám fel:

- Nincs saját karaktergenerálás, csak meghatározott külsejűek és tulajdonságúak közül válogathatunk.
- Nem nagyon láttam lehetőséget még arra, hogy hősünkre ruhákat, vagy egyéb kiegészítőket rakhassunk.
- Jelentősen gyengébb a játék "adok-veszek-cserélek" része.
- A grafikus motor kissé instabil modernebb oprendszereken és grafikus kártyákon.
- Társaink száma egyszerre csak egy lehet, és nincs közöttük fejlett interakciós készség.
- Nem jön át annyira a keleties íz, mint ahogy azt a fejlesztők szerették volna.

Ezeket leszámítva eddig érdekes játék. Van egy jó kis világa, de nem olyan nagy a beszippantó ereje, mint a KotOR-nak, vagy a Dragon Age-nek volt.
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
tibee77
Jounin
*

-Itachi Fan-

« Válasz #1655 Dátum: 13 jan 13, 22:06:11 »

Én a Jade Empire-rel kellemes órákat töltöttem el anno.Jó kis harcstílusok vannak benne, akkoriban még a grafika se volt rossz.Szerintem jó kis cucc. Mosolyog
Naplózva
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #1656 Dátum: 13 jan 13, 22:15:41 »

Nem is rossz. Csak messze nem hibátlan. Mosolyog Amúgy el lehet vele lenni, és egy-két ponton újrajátszás esélyes.
Naplózva

Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
*

Zaraki Kenpachi 11th Division Captain

« Válasz #1657 Dátum: 13 jan 14, 19:41:01 »

Nem tudom, lehet hogy rossz helyre írok de láttam egy jó trailert:

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=njxZn49DUU0" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=njxZn49DUU0</a>

Szerintem jónak ígérkezik.
Naplózva

Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
tibee77
Jounin
*

-Itachi Fan-

« Válasz #1658 Dátum: 13 jan 16, 21:02:17 »

Ez egy nagyon jó kis game lesz, csak az a baj, hogy rossz topikba írtál.  Nyelvesít Mivel ezzel még nem játszhatsz, mert csak később jelenik meg.  Nevet
Naplózva
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #1659 Dátum: 13 jan 17, 00:32:48 »

Te meg honnan tudod, hogy jó kis játék lesz, ha még ki sem jött? Nyelvesít Amúgy már nyitottam témát a várós játékoknak, de Zaraki ezt régebben írta annál.

Lassan elérem a Jade Empire végét. Vannak még homályos dolgok, de remélem, hogy minden megvilágosodik.
Naplózva

tibee77
Jounin
*

-Itachi Fan-

« Válasz #1660 Dátum: 13 jan 25, 13:13:05 »

Milyen technikákat tanultál?Zárt vagy nyitott tenyér?
Naplózva
Sasukefan
Kezdő Jounin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #1661 Dátum: 13 jan 25, 15:30:06 »

Mostanság CSAK ÉS KIZÁRÓLAG horror játékokkal szoktam játszani. Pl.: Slender, Slender's woods, SCP- Containment breach, Survivers 3 beta... És mindezt felveszem videóra Nevet
Naplózva

Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1662 Dátum: 13 jan 25, 16:21:02 »

Ha horror játékot akarsz, akkor kaparj elő egy PS1-et (vagy szedj le egy emulátort) és játssz Silent Hill-el, vagy Alone in The Dark-al, esetleg Resident Evil-el.
Na ezeket még lehet (lehetett) horrornak nevezni... A jelenlegi szarokat, csak horror címmel adják el, de semmi para nincs bennük, mint ahogy a filmeket is (nem biztos, hogy ez ide tartozna).

Hogy ne csak OFF legyen: össze-vissza mindennel... Hol egy kicsi Rome - Total War, hol egy kicsi Galactic Civilizations 2 (és lehet hogy megint előveszem a Neverwinter Nights-ot is).
És természetesen Cod 1 multiban, meg mostanában 1.6 megy lanba is.
Naplózva

janos0166
Chuunin
*

« Válasz #1663 Dátum: 13 jan 25, 16:29:56 »

Most ezzel játszok: <a href="http://www.youtube.com/watch?v=lgpU0KXbKlI" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=lgpU0KXbKlI</a> És valami eszméletlen Nevet Főleg Bleach fanoknak ajánlom mert lehet benne jól darabolni az ellent:D És igazából nagy gép sem kell hozzá. Ez a 2013-as reboot.
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #1664 Dátum: 13 jan 25, 21:36:35 »

Mostanság CSAK ÉS KIZÁRÓLAG horror játékokkal szoktam játszani. Pl.: Slender, Slender's woods, SCP- Containment breach, Survivers 3 beta... És mindezt felveszem videóra Nevet

Ha igazán parás horrort akarsz, akkor az Amnesia-t próbáld ki. Mosolyog

Am a DmC-t én is tolom, pont ma szedtem le, eszméletlen jó lett. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 25, 21:39:09 írta Csibe » Naplózva

Oldalak: 1 ... 109 110 [111] 112 113 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins