kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1635 Dátum: 12 nov 24, 08:12:23 » |
|
a gta 5 nem biztos, hogy jön pc-re tudtom szerint, jelenleg a valószínű, hogy lesz rá kategóriában van (ami biztos, hogy kb egy év mire megjelenik). PC jelenleg semmivel, PS3-mon DOA5 online, 360-on Halo 4, Wii- Zelda Skyward Sword és RE1 Wii edition
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto-chan
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Főcickány :D
|
|
« Válasz #1636 Dátum: 12 nov 24, 10:49:14 » |
|
Én pc-n már jó ideje semmin csak ps3-on game-elek The Amazing Spider-Man , Assassin's Creed 3 , Crysis 2 , God of War 3 ezek közül is van amiket azért próbálok aktívan játszani hogy meg legyen a platina mert van ami egész könnyű. Ac3 -al már csak a multi miatt játszok naggyából a story kipipálva meg platinára nem megyek ennél. Crysis 2 szintúgy De am steam-en rengeteg jó játék lessz most akciósan szerintem 1 izmosabb vasba megérné most befektetni másnem cs:source/ Gmod11 -el el lennék ps mellett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1637 Dátum: 12 nov 24, 15:40:36 » |
|
Ideje vennem már egy jó játékot...Már 2 éve nem vettem.Most az assasin creedet vegyem meg, vagy megvárjam a gta 5-öt? (PC) Amúgy ki min játszik (PC-n?)
Gta 5 a 2013-as év legvárattabb játéka, naná hogy azt vedd meg. Viszont egyelőre csak annyi biztos, hogy xboxra kijön, a pc még nem tuti. (még szerencse hogy tesóm azt kapott karácsonyra ) Én assassins creedeket végig toltam, mindet 75%-os akción vettem meg, igazából az elképesztően jó sztori miatt, a játékélmény a brotherhood után már kezdett unalmas lenni. Szerintem 12k nem ér az AC3, hiszen mindenki a single miatt tolja, a multi elég gagyi.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 24, 15:43:16 írta viktor6665 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1638 Dátum: 12 nov 24, 22:15:26 » |
|
Crystal Saga magyarul a lusták mmo-ja.
De tényleg csak a lustaság visz rá, hogy játszak vele.
kezdem ott, hogy nem kell letölteni, mivel böngészőből fut. A regisztrációval sem kell nagyon bajlódni, mert fészbukkal is betudsz jelentkezni.
S akkor maga a játék. Egyfajta chibi anime szerű az egész (kb mint a Ragnarök Online) Az elején kiválasztasz egy karaktert: kardozó nyilazó hamburgersütő..stb közül.
A jéték olyan egyszerű hogy elképzelhetetlen, ráadásul a annyi tippet meg mindent kaptam az elején, hogy egyszerűen a küldetésekhez tartozó történetrészleteket már el sem olvastam. Egyszerűen túl hosszúak voltak a kezdeti 10 másodperces küldetésekhez.
De a rizsákat leszámítva kb minden küldetés a következőből áll szedjél tizet ebből, ölj meg 20-at abból.
S az egyszerűség most jön.
A városban Jóskabá megbíz hogy mennyé el a kerek erdőbe, és ott szeg gyé fel 10 fej káposztát.
Általában úgy lenne, hogy nézi az ember a küldetés leírást, meg a térképet, hogy merre is van az a kerek erdő, meg hogy annak melyik részén nő a káposzta. Neeem, nem kell ilyennel foglalkozni, egyszerűen bal oldalt megjelenik egy link, hogy képosztát szedni, és a karakterünk máris rohan a helyszínre, s miutá tele raktuk a batyunkat kapunk egy lilinket Jóskabához. és szalad vissza.
A legtöbb játéknál tíltják a botok alkalmazását, de itt... Ha valami harcolos küldetés van, pl ölj meg húsz szekeletont, akkor csak beállítjuk az afk módot és a gép automatikus csontritkulásban részesíti az anorexiás hullákat.
S a harmadik dolog, az előírtnál több ellenfelet nem is érdemes legyőzni, mert baromi kevés pontot adnak, a küldetések viszont olyan jól el látnak xp-vel, hogy páróra játékkal húszas szint környékére tornázhatjátok magatokat.
Legyenegy negyedik is. Az unfair boss megjelenések.
Az okés, hogy random féle, de hogy egy lvl8-as területen egy lvl63-as boss jelenik meg az úgy érdekes.
S erre hogy lehetne rá rakni mégegy lapáttal, a városban a spawn hell mellé raktak begy lvl 40-es boss-t szóval a lvl26-os varázslómmal néztem mint borjú az új kapura, hogy mi is van.
----- Most megyek kipróbálom az Elsword nevű játékot...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto-chan
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1639 Dátum: 12 nov 25, 11:15:10 » |
|
nekem tegnap volt szerencsém az új Devil may cry játék demójával játszani ahogy megláttam hogy fent van ps store-on töltöttem is lefeke hát a teljes játékra tuti be fogok ruházni nagyon megtetszett ez a játékmenet A Történetről még nem tudok semmit se csak annyit amit fel bírtam fogni demó alapján de azzal sem lessz baj pont mint a változatos harcal Szó szerint úgy pakolja a játék az ellenfeleket le az ember elé hogy gondolkozzon is meiket mivel intézze el mien kombóval
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1640 Dátum: 12 nov 25, 11:48:05 » |
|
irányítás túlbonyolított a dmc-ben de azér xboxra ingyen jó lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1641 Dátum: 12 nov 25, 14:25:34 » |
|
AS 3 már megvan,csak az a baj hogy angol,de nagyon jó...Szóval nem sok érte az a 12 -:D Csak én nem költöttem rá xd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #1642 Dátum: 12 nov 25, 20:55:21 » |
|
Avadon: The Black Fortress, CoD2, Killing Floor, CS 1.6, néha meg Yu-gi-oh
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #1643 Dátum: 12 nov 30, 22:21:58 » |
|
Összeszedtem a jelenlegi felhozatalt, és amiket mostanában tolok: -Battlefield 2, Battlefield Vietnam (multi, lan) -GTA 3, Vice city pro street, GTA SA, GTA IV (felváltva xD) -CS 1.6 (azt is csak szigorúan multiban) -Age of Empires 3 (mert szeretek építgetni) -COD 2 -Alien vs Predator 2 (Az is lan) igen, a teleházban szoktunk nagy lan partikat nyomni. 15 géppel meg egy jó haveri társasággal élőben a legjobb koczkulni. Már az online multiplayer játékokat nem is nagyon kedvelem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #1644 Dátum: 12 dec 01, 12:50:28 » |
|
LAN party örökké! Mi csak kocka partynak hívjúk. 4-6-an zúzós Age of Mythology-ni
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
naruto-chan
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1645 Dátum: 12 dec 10, 14:30:37 » |
|
Én igaz holnaptól de bővíttem a játék gyüjteményem 1 playstation plus előfizetéssel Azaz ingyenessé válik 10 játék a store-on Köztük Resi 5 ,Bulletstorm,Borderlands,Infamus2,Little Big Planet 2 és társai első három fontos is hogy haverral tudjunk coop-ozni végre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1646 Dátum: 12 dec 10, 14:57:15 » |
|
a RE5 nem ingyenes csak 1-órás demo van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto-chan
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1647 Dátum: 12 dec 10, 20:09:42 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1648 Dátum: 12 dec 11, 06:56:48 » |
|
a RE5 októberben került be az ingyenesek közé, mivel nincs +om ezért nem gyakran nézem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto-chan
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1649 Dátum: 12 dec 11, 07:26:12 » |
|
Akkor oké Bocs hogy ezt mondom de szerinted viccből mondtam a re5-öt akkor? xD direkt megnéztem mik vannak az instant game collections-ba mik ingyenesek Am a borderlands sajnos már nem ingyenes
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|