24 nov 17, 08:33:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 107 108 [109] 110 111 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Te mivel játszol éppen?  (Megtekintve 355682 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
tibee77
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #1620 Dátum: 12 nov 09, 19:37:23 »

Itt minden mindennel összefüggésben van.A játékgyártók kidobnak x pénzt a játék megcsinálására pc-re, konzolra majd azt visszanyerik az eladásokból, ez ugye logikus.Viszont ők kapnak pénzt még sok helyről.Kaphatnak pénzt az intel-től is mondjuk, hogy úgy optimalizálják a játékot hogy intel-en jobban fusson (vagy AMD bácsitól), ugyanez van a videókártya gyártókkal is.Itt mindenki összejátszik egymással hogy minket le tudjanak húzni.A konzolt az tartja csak életben, hogy jó játékokat dobnak ki rá, meg most már a kinect és társai is persze, hogy legyen némi exklúzivitás.Mindig lesz aki azt mondja hogy a konzol jobb, ezért meg azért és mindig lesz aki az ellenkezőjét állítja.Biztos vagyok benne, hogy mindenkinek megéri ez az üzlet így nem kell félnünk még (nekünk pc-seknek), hogy leáldozóban van a csillagunk. Mosolyog
Ja amúgy meg mostanában a Dishonored-et tolom.Nagyon bejövős kis gamma lett!Eddig nem szerettem a lopakodást inkább a megyek előre és lövök (cod fan vagyok Nevet ) dolgot preferáltam de ez ízletes kis darab lett.Ha tehetitek próbáljátok ki.
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 09, 19:38:57 írta tibee77 » Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #1621 Dátum: 12 nov 13, 20:46:36 »

Én is tolom a Dishonored-et Nevet Már egyszer kivittem "mindenkit megölök" módban, most próbálok csak lopakodva haladni. Sajnos inkább kevesebb, mint több sikerrel.
Naplózva

naruto-chan
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Főcickány :D

« Válasz #1622 Dátum: 12 nov 13, 22:57:39 »

Lassan 1 hete hozták meg ps3-ra az új szerzeményeim az Assassin's Creed 3-at és az Amazing Spider-Man -t Nevet Jelenleg ezeket tolom de a többit sem hanyagolom "Crysis 2, Aliens vs predator , God of War 3 , stb Nevet
Naplózva

dRown
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #1623 Dátum: 12 nov 14, 19:31:09 »

Még a hétenmeghozzák a Black Ops 2-t Xboxra, szóval egy ideig nem fogok mást csinálni Nevet:D
Naplózva

Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
viktor6665
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1624 Dátum: 12 nov 15, 13:06:33 »

10-15 év? És szerinted pc-én mi lesz? Marad minen így, esetleg szebb grafika DX 14 alatt?
10 év múlva a 3D kijelzők valszeg minden sarkon ott lesznek, sőt másmiet nem is tudsz már majd venni (ez kb olyan mintha ma bemész a médiamárktba és azt mondod adjanak neked katód csöves tv-ét vagy monitort, lehet gondban lennének).
A 3D már most a szemüveges megoldással jó móka, szemüveg nélkül holografikus módszerrel meg nyílván mégjobb lesz.  
Félreértések elkerülése végett én nem azt mondtam, hogy pc-re nincs játék, hanem hogy nincs olyan gém ami miatt megértni egy nagyobb összeget rákölteni, hogy játszhass rajta, az utolsó igazán látványos pc gém a Crysis volt, azóta csak konzol átiratok jönnek, esetleg RTS és RPG gémek amit nem feltétlenül érintenek meg mindenkit, a játékfejelsztés fő irányvonala a konzol, és pc esetleg mint port szerepel a tervekben.
A játékiparnak újításokra van szüksége, hogy fenntartsa az érdeklődést, és pár effect mint a teszaláció és társai nem elegek, itt vérzik el a pc mint platform, ha esetleg jön is ki hozzá alternatív irányító az emberek maradnak az egér+bill kombónál, tehát nem lesz megújulás.
Hogy ne csak off legyen vettem ocsóért egy wii-t és most azon mókázok, a mozgásérzékelős kontroller nagyon nagy, na valami ilyesmit várok a nextgentől is ötletet, újítást, nem ugyan azokat a játékokat akarom látni szebb graffal, hanem végre valami mást (wii u-t is muszáj lesz venni).
Pc-re ugyanúgy lehet venni pl joystickot, még kormányt is láttam autós játékokhoz. A konzolra pedig nem szokták cserélni, csak amikor új jön ki, azok között pedig több év eltelik.
Az igaz, hogy konzolra többen veszik, mert oda nehezebb feltörni a játékot(nem lehetetlen), mint pc-re a sok torrent miatt, de viszont ott nagyobb a rivalizálás a sony a microsoft és a nintendo között.
A másik ami miatt szerintem PC jobban elterjed az, hogy az emberek már ritkábban játszanak együtt a valóságban, sokkal kényelmesebb egyedül, akkor meg minek legyen egy több irányítós konzol, ha lehet multizni pc-n, ráadásul úgy rakod össze, ahogy neked tetszik és ahogy megengedheted magadnak, a mai programok nagy többsége pedig windows7 kompatibilis, itt a linux és a mac nem nagyon játszik közre.
Naplózva

kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #1625 Dátum: 12 nov 15, 16:24:13 »

mind psne mind 360-on kiváló online közösség van, pc-re lehet venni perifériákat, más kérdés, hogy szinte senki sem veszi őket meg. A kalózkodás nem jelent valós veszteséget a kiadóknak, mivel magyar o, ukrajna orosz hon és társai nem jelentenek valódi piacot, még statisztikai adatként sem számolnak velük. A többi része pedig baromság a történetnek, hogy mit raksz össze és milyen progik futnak rajta.
A pc nem igazi játékplatform a fejlesztők és kiadók számára ez viszont tény. És ha szerinted nem móka haverokkal összejönni, kicsit beszélgetni, játszani, hülyülni akkor a hiba a te készülékedben van.
Nem akarlak bántani, 26 éve játszom gémekkel, kicsit talán máshogy látom mint te, lehet t lelkesedni a pc-ért a szép graff miatt vagy a csak azért mert neked az van, de leírni, hogy az a jövő butaság, a pc mint periféria el fog tűnni, játékok sokkal inkább lesznek konzolon, egyszerűen mert sokkal kézenfekvőbb (minek x100-ezres gép, amikur 60k-ért ugyan azt kapod). A pc más felhasználási területeit át tudják venni a laptopok és a tablet gépek (egyszerűbb, kényelmesebb univerzálisabb felhasználás). A nagy helyfoglaló, energiazabáló számítógépekre nincs igény, és ami van is csökkenni fog.
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 15, 20:02:11 írta kornel » Naplózva
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #1626 Dátum: 12 nov 15, 18:49:05 »

Idézet
A másik ami miatt szerintem PC jobban elterjed az, hogy az emberek már ritkábban játszanak együtt a valóságban, sokkal kényelmesebb egyedül, akkor meg minek legyen egy több irányítós konzol, ha lehet multizni pc-n, ráadásul úgy rakod össze, ahogy neked tetszik és ahogy megengedheted magadnak...

Szerény véleményem szerint a PC azért elterjedtebb, mert könnyű kalózlehetőségeket biztosít. A PlayStation is ezért lett népszerű Magyarországon, mert minket elkerült a cartridge-et használó Snes/Nes korszak. Csak a tehetősebbek engedhették meg maguknak az ilyesmit.

Jelenleg a Trine 2-vel játszom. Tapasztalatok: ez nagyon nehéz. Rengeteg puzzle került bele az első részhez képest, igaz,a helyszínek is sokkal változatosabbak lettek. Jó kis játék ez. Ezen kívül elkezdtem a Nightlong című pont'n'click kalandjátékot, de eddig elég egyhangúnak tűnik. 
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 15, 18:52:18 írta rondár » Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #1627 Dátum: 12 nov 20, 11:11:35 »

De nálunk is elterjedt a nes/snes, csak éppenséggel a sárga kazettás kínai utánzat formájában.

s ööm,  labdával
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 20, 11:15:11 írta Shiro » Naplózva

kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #1628 Dátum: 12 nov 22, 18:11:38 »

nem kell magyar o gondolkodni, mint mondtam, még statisztikai adatként sem igazán szereplünk a Nintendo/Sony/Ms listáján. A dreamcasthoz még chip sem kellett vitte az írott gémeket kopaszon mégis eltűnt. A pc gémek jövője a f2p online mmo-k és stratégiák, a dobozos kiadványoknak nemsoká annyi, nem adok 5 évet és azt sem fogjuk tudni, hogy mi az az optikai meghajtó.
PC gameing egyszerűen túl drága, túl sok helyet foglal, csak gondoljunk a legutóbbi nagy újításra, az eyefinityre 3 monitor könyörgöm...látványos az, használható hát kevésbé...
Egy kicsit ellentmondó statisztikát fogok most mondani, a pc játékok eladásai nőnek méghozzá szépen. Nadekérem hogy is van ez? PC-én generációváltás lesz, rengeteget adnak el az egyszerű online játszható gémekből, ezek népszerűek és sokan megveszik, lények két dolog egyszerű legyen és online, lehetőleg bővítési potenciállal. Hogy is mondjam a pc mint platform nem halott teljesen, de az igazi pc gémer az. A jövő pc gémere valszeg online gémeket fog tolni, ingyen, és közben havonta 50-100$ költ el benne különböző kütyükre...
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 22, 18:27:12 írta kornel » Naplózva
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #1629 Dátum: 12 nov 22, 18:55:11 »

De nálunk is elterjedt a nes/snes, csak éppenséggel a sárga kazettás kínai utánzat formájában.

Japp. Erre mondtam azt, hogy nem terjedt el. A Nintendo és a Sega valódi cartridge-ai nem jutottak el hozzánk, csak a hamisítványok, amikből ők nem profitáltak. A Dreamcasthez meg annyit, hogy én itthon nem láttam sok, erre a platformra megjelent játékot. Bécsben viszont dugig volt vele minden. Hozzánk egyszerűen nem fért be a PlayStation mellé. A GameCube sem volt valami sikeres, sajna. Akkor jött ki, mikor megjelent a PlayStation 2 és az XBox, szóval alapból esélytelen volt a fennmaradása. A Wii is csak az újszerű irányítás miatt működik.

Nem kéne ezzel amúgy átmennünk egy másik témába, vagy nyitni neki egy újat "VIDEOJÁTÉK A JÖVŐBEN" címmel?
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #1630 Dátum: 12 nov 22, 21:09:49 »

Jelenleg én épp egy 10-esért beszárvált wii-vel játszom nagyon nagy móka, komolyan mondom rég szórakoztam ilyen jól. A konzol ipar pont erről kell szóljon, újításokról, a szebb grafika nem jelent már előrelépést, őszintén megvallva amit egy ps3 vagy 360 tud több mint elég, hogy eljátsszon az ember. Felesleges új téma, én itt lezártam a részemről nem ugrálok rajta.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1631 Dátum: 12 nov 22, 21:10:24 »

Call of Duty: Balck Ops 2. Nevet Úgy néz ki, bírja a masina. Az első rész is fantasztikusan jó volt, szal nagyon kíváncsi vagyok, mit tud a második. No spoiler légyszi, ennek érdekel a története. Nevet
Naplózva
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*

heisenberg

« Válasz #1632 Dátum: 12 nov 23, 20:52:41 »

Assassins creed III. fantasztikus grafika.. Mosolyog jó story. szval ezzel elleszek egy darabig. Mosolyog
Naplózva

naruto-chan
Chuunin
*

Főcickány :D

« Válasz #1633 Dátum: 12 nov 24, 00:51:49 »

Igen igen az Ac3 remek alkotás lett Nevet Boston-tól New York-ig mindenhol van élet benne gyönyörű a vadvilág és a magasabb helyekről a táj még jobban néz ki alattunk Mosolyog  A történetet jól lezárták a végén habár remélem lessz azért folytatás még :/ 
Naplózva

dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #1634 Dátum: 12 nov 24, 08:01:00 »

Ideje vennem már egy jó játékot...Már 2 éve nem vettem.Most az assasin creedet vegyem meg, vagy megvárjam a gta 5-öt? (PC) Amúgy ki min játszik (PC-n?)
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 24, 08:01:33 írta dreamfolow » Naplózva

Oldalak: 1 ... 107 108 [109] 110 111 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins