24 nov 17, 18:27:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 97 98 [99] 100 101 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Te mivel játszol éppen?  (Megtekintve 355879 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
Sunny
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1470 Dátum: 12 máj 12, 21:05:06 »

Jelenleg neten a skyrama-t játszom Nevet Órákig elvagyok vele :S Szerintem nem is rossz!
Naplózva
geryke5
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1471 Dátum: 12 máj 13, 08:01:38 »

Én most PS3-on a Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 2-t tolom. Nagyon jó játék, csak az nem bírom amikor online-ban Deidarával mást nem csinál a hülye gyerek, csak a négyzetet nyomogatja. Meg gépen játszok a Ninja Nlade-el, az is jó játék, csak keresgetni kell a gombokat, mert az XBOX-osat írja ki. De a QTE-ek viccesek: Ugrás (A) Space. (Az a az XBOX gomb)
Naplózva

PSN név: gerykelf
Ecklair
ANBU újonc
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #1472 Dátum: 12 máj 22, 13:17:31 »

Elkezdtem Lost in Blue 2-vel játszani. Még nem a super túlélő módban vagyok, de nagyon így is nehéz, mi lenne még úgy >___<
Naplózva
Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #1473 Dátum: 12 máj 29, 13:12:20 »

Én most a Saints Row: The Third játékkal játszok, nem enyhén fogott meg ez a hülyeség.ikszdé Csak meg is hozta az eredményét a sok játék, mert a jobb kezem már eléggé sajog.Nevet
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #1474 Dátum: 12 máj 29, 14:47:21 »

Sajog a jobb kezed a sok játéktól, mi?  Faceg

Egyébként a Saints Row the Third engem is magával ragadott amikor először próbáltam Nevet
Most elővettem a Heroes III-at kicsit nosztalgiázni.
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #1475 Dátum: 12 máj 29, 14:49:35 »

A Warcraft 3 kiegészítéssel magyarosítva játszok... úgy a tuti mert csináltak hozzá szinkront és néhol nagyon állat! Meg a WoW is most néha néha elindulgat, bár eredetin játszok de csak trial accountal. Azt várom hogy legyen meg az érettségi vegyenek fel valahova dolgozni és megfogom venni, persze előbb egy megfelelő gépet kéne vennem hozzá!
A H3-at múltkor én is letöltöttem de egy db-ig elmegy de talán a 2. vagy 3. hétnél mindig errorozik. Szomorú

Meg kéne még vmi nagyon király játék ami stratégia / szerepjáték... nem tudtok egyet?
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 29, 14:50:08 írta Morause » Naplózva
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Grizzlyhörcsög

« Válasz #1476 Dátum: 12 máj 29, 16:36:36 »

Sacred és a kiegészítője az Underwolrd? Nem nagy a gépigénye, meg ezzel játszok.

Ja és a Battle for Wesnoth-al, ez stratégia és szerepjáték is egyben, még nyitottam neki egy topicot de nem igazán vették észre az emberek Nevet
Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #1477 Dátum: 12 máj 29, 18:22:55 »

Búj, búj zöld ágot, meg Elvesztettem zsebkendőmet. Nevet

Nem nem, csak vicceltem. Igazából a Battle Moon Wars-al játszok, meg Dragon Ball Advenced Adventureral, csak elrontottam a mentést. Pirul smirksweat

De azért néha tényleg írhatnátok olyat, hogy dömper, pöttyös labda, Dzsiákdzsó (Jiijo PojénNevet smirksweat
Naplózva

Kecsu
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Grizzlyhörcsög

« Válasz #1478 Dátum: 12 máj 30, 20:40:08 »

Shiro ha hiszed ha nem, bátyámmal előkotortuk a GI Joe-jait és a neten megtaláltam a figurákat és így betudtuk azonosítani, hogy melyikhez melyik tartozék kerül. Hajnali 2-ig válogattuk őket. Nevet
Naplózva

"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ."
Árnybíró 7. kötet

A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #1479 Dátum: 12 máj 30, 21:40:09 »

Az Assassin's Creed első részét kezdtem el másfél hete. Nincs sok időm játszani, de így is nagyon tetszik. A könyvet is körülbelül akkor kezdtem, amikor a játékot, de már végigolvastam. Nagyon jó a történet, amit a könyv jók ki is egészít. Egyetlen bajom vele, hogy amikor sprintelek vagy "beolvadok" (Szóval le van nyomva a láb-gomb, olyankor nem tudom a "kamerát" balra fordítani.)
Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #1480 Dátum: 12 máj 31, 12:20:16 »

Sajog a jobb kezed a sok játéktól, mi?  Faceg
Rossz az aki rosszra gondol.Nevet

Tegnap szedtem le a The Binding of Isaac kiegészítőjét, nagyon állat! Ohh My God Jól kiegészíti az alapjátékot, csak a pók-témát lehetett volna hanyagolni, a legyek könnyebbek voltak.ikszdé
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #1481 Dátum: 12 jún 03, 21:01:17 »

Max Payne 3: Bejövős lett a játék, igaz, hogy eltér a helyszín meg még sok dolog az előző részekhez képest de mégis maradt olyan meksz péjnes. Mosolyog A grafika eléggé odaver és a hangulat is.Próbáljátok ki ti is.
Naplózva
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #1482 Dátum: 12 jún 03, 22:25:22 »

Jelenleg csak három játékkal tolom, ebből csak 2-vel aktívabban:

Diablo2, ReVolt, Counter Strike 1.6
Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1483 Dátum: 12 jún 23, 16:29:01 »

Belenéztem, hát nem igazán tartozik a parás játékok közé Mosolyog
Aki félősek azok a Silent Hill-el játszanak... Kötelező az első résztől elkezdeni a játékot. Én a 3. részével játszottam utoljára, talán elkezdem az elejétől.

És, hogy annyira ne legyen OFF: jelenleg a rágómmal játszom Mosolyog
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #1484 Dátum: 12 jún 23, 17:10:44 »

COD 4-et játszottam ki a napokban... Elég rövid a játékmenet... A 9600 gt-t meg majd megfőzi... Nem nagy durranás...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 97 98 [99] 100 101 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins