Sunny
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1470 Dátum: 12 máj 12, 21:05:06 » |
|
Jelenleg neten a skyrama-t játszom Órákig elvagyok vele :S Szerintem nem is rossz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
geryke5
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1471 Dátum: 12 máj 13, 08:01:38 » |
|
Én most PS3-on a Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 2-t tolom. Nagyon jó játék, csak az nem bírom amikor online-ban Deidarával mást nem csinál a hülye gyerek, csak a négyzetet nyomogatja. Meg gépen játszok a Ninja Nlade-el, az is jó játék, csak keresgetni kell a gombokat, mert az XBOX-osat írja ki. De a QTE-ek viccesek: Ugrás (A) Space. (Az a az XBOX gomb)
|
|
|
Naplózva
|
PSN név: gerykelf
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1472 Dátum: 12 máj 22, 13:17:31 » |
|
Elkezdtem Lost in Blue 2-vel játszani. Még nem a super túlélő módban vagyok, de nagyon így is nehéz, mi lenne még úgy >___<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1473 Dátum: 12 máj 29, 13:12:20 » |
|
Én most a Saints Row: The Third játékkal játszok, nem enyhén fogott meg ez a hülyeség. Csak meg is hozta az eredményét a sok játék, mert a jobb kezem már eléggé sajog.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #1474 Dátum: 12 máj 29, 14:47:21 » |
|
Sajog a jobb kezed a sok játéktól, mi? Egyébként a Saints Row the Third engem is magával ragadott amikor először próbáltam Most elővettem a Heroes III-at kicsit nosztalgiázni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #1475 Dátum: 12 máj 29, 14:49:35 » |
|
A Warcraft 3 kiegészítéssel magyarosítva játszok... úgy a tuti mert csináltak hozzá szinkront és néhol nagyon állat! Meg a WoW is most néha néha elindulgat, bár eredetin játszok de csak trial accountal. Azt várom hogy legyen meg az érettségi vegyenek fel valahova dolgozni és megfogom venni, persze előbb egy megfelelő gépet kéne vennem hozzá! A H3-at múltkor én is letöltöttem de egy db-ig elmegy de talán a 2. vagy 3. hétnél mindig errorozik. Meg kéne még vmi nagyon király játék ami stratégia / szerepjáték... nem tudtok egyet?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 29, 14:50:08 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #1476 Dátum: 12 máj 29, 16:36:36 » |
|
Sacred és a kiegészítője az Underwolrd? Nem nagy a gépigénye, meg ezzel játszok. Ja és a Battle for Wesnoth-al, ez stratégia és szerepjáték is egyben, még nyitottam neki egy topicot de nem igazán vették észre az emberek
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #1478 Dátum: 12 máj 30, 20:40:08 » |
|
Shiro ha hiszed ha nem, bátyámmal előkotortuk a GI Joe-jait és a neten megtaláltam a figurákat és így betudtuk azonosítani, hogy melyikhez melyik tartozék kerül. Hajnali 2-ig válogattuk őket.
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #1479 Dátum: 12 máj 30, 21:40:09 » |
|
Az Assassin's Creed első részét kezdtem el másfél hete. Nincs sok időm játszani, de így is nagyon tetszik. A könyvet is körülbelül akkor kezdtem, amikor a játékot, de már végigolvastam. Nagyon jó a történet, amit a könyv jók ki is egészít. Egyetlen bajom vele, hogy amikor sprintelek vagy "beolvadok" (Szóval le van nyomva a láb-gomb, olyankor nem tudom a "kamerát" balra fordítani.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1480 Dátum: 12 máj 31, 12:20:16 » |
|
Sajog a jobb kezed a sok játéktól, mi? Rossz az aki rosszra gondol. Tegnap szedtem le a The Binding of Isaac kiegészítőjét, nagyon állat! Jól kiegészíti az alapjátékot, csak a pók-témát lehetett volna hanyagolni, a legyek könnyebbek voltak.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #1481 Dátum: 12 jún 03, 21:01:17 » |
|
Max Payne 3: Bejövős lett a játék, igaz, hogy eltér a helyszín meg még sok dolog az előző részekhez képest de mégis maradt olyan meksz péjnes. A grafika eléggé odaver és a hangulat is.Próbáljátok ki ti is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #1482 Dátum: 12 jún 03, 22:25:22 » |
|
Jelenleg csak három játékkal tolom, ebből csak 2-vel aktívabban:
Diablo2, ReVolt, Counter Strike 1.6
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
laci1005
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1483 Dátum: 12 jún 23, 16:29:01 » |
|
Belenéztem, hát nem igazán tartozik a parás játékok közé Aki félősek azok a Silent Hill-el játszanak... Kötelező az első résztől elkezdeni a játékot. Én a 3. részével játszottam utoljára, talán elkezdem az elejétől. És, hogy annyira ne legyen OFF: jelenleg a rágómmal játszom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1484 Dátum: 12 jún 23, 17:10:44 » |
|
COD 4-et játszottam ki a napokban... Elég rövid a játékmenet... A 9600 gt-t meg majd megfőzi... Nem nagy durranás...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|