24 nov 18, 18:34:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 76 77 [78] 79 80 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Te mivel játszol éppen?  (Megtekintve 356340 alkalommal)
0 Felhasználó és 20 vendég van a témában
MoonTiger
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #1155 Dátum: 11 szep 16, 10:31:09 »

Nemrég szereztem be a Deus Ex: Human Revolution-t. Pontosan olyan játék, amit már keresek egy ideje. FPS, de nem mész, és eszetlenül lövöldözöl. Több megoldás is van: csendben viszed végig a pályát, legyilkolsz mindenkit, halkan elkapod az őröket és elvonszolod őket a járőrök útjából, stb. A fegyverválaszték is egész nagy, bár az inventory mérete miatt (amit lehet növelni szintlépésnél ha arra raksz pontot) eléggé limitálva van, hogy hány fegyvert tarthatsz magadnál. Én egy mesterlövészt, egy 10mm pistolt, és egy gépfegyvert tartok magamnál, na meg pár gránátot. Aki szereti a gondolkodtató, és taktikát igénylő játékokat, azoknak mindenképp ajánlom ^^
Naplózva

rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #1156 Dátum: 11 szep 16, 16:31:05 »

Én nemrég megvettem a Trine-t és a Mass Effectet. Jelenleg a ME-el játszom. Nekem ezek még újdonságok. Nevet
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
dRown
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1157 Dátum: 11 szep 16, 21:26:50 »

Star War Jedi Knight 2: Jedi Outcastal gamelek mostanság multiban Nevet
Naplózva

Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1158 Dátum: 11 szep 19, 11:10:24 »

Én unalmamban a Two Worlds-öt próbálom ki éppen. (Meg a Viva Pinata-t. Nevet )
Two Worlds tetszik eddig, kíváncsi voltam mert eléggé megosztja a népet, vagy utálják vagy imádják. Mosolyog Csak az a baj vele, hogy eddig napközben képtelen voltam vele játszani mert kékhalált kapok Nevet Viszont este minden gond nélkül játszhatok órákig. ikszdé Érdekes Mosolyog Olyan kis ötvözet. Vannak benne érdekes dolgok szerintem, pl a varázslatok rendszere. Mosolyog

Viva Pinataról meg annyit, hogy aranyos kis játék de piszkosul felidegesített Nevet Hát amikor már jobban haladnak a dolgok, mindig történik valami és mindig elkezd valami videót nyomatni, de folyamatosaaaaaaaaaan és kb nem tudok semmit se csinálni mert vége a videónak, kattintanék valahová, de még mielőtt megtehetném puff még egy videó. -.- Amióta  meg a hülye róka bejött a kertembe minden állatommal kötekedik. Megette a nyuszim pl. Q_Q Pedig az a legcukibb...
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 19, 11:12:11 írta Ritli » Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Ecklair
ANBU újonc
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #1159 Dátum: 11 szep 20, 19:06:25 »

Én DS-re akarom beszerezni a Viva-t! Nem akarom, hogy megyegye a rókaaaaa! Amúgy most Zelda Spirit tracks, megint és Lost in Blue Mosolyog
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1160 Dátum: 11 szep 20, 19:58:55 »

Na én újra elkezdtem régi szép idők emlékére játszani a Jazz Jackrabbit 1, 2 és 3-mal. Nevet Nagyon jó, nem hiába imádtam. 1. és 2.része 2D-s, de az iszonyatosan jó, az ellenfelek, a harcok, a fegyverek. Éééés a 3.része már 3D-s, ami kicsit rontja az elődei hangulatát, de azért még Jazz Jackrabbit Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
-Kai-
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1161 Dátum: 11 szep 20, 21:01:07 »

Én Zelda (64) Ocarina of Time -al játszok gépen 3 éve Nevet megunhatatlan játék ajánlom mindenkinek Nevet + Halo Reach Multizok 360 -on , az sem rossz , de a Zelda a legjobb Nevet
Naplózva

kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #1162 Dátum: 11 szep 21, 06:12:30 »

Jazz Jackrabbit Mosolyog

miből lesz a cserebogár...Jazz Jackrabit...ami egy Sonic klón volt...most Gears of War..az Epic nagyot fejlődött...
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1163 Dátum: 11 szep 21, 12:26:00 »

Lehet, hogy Sonic klón, de sztem ezerszer élvezhetőbb és sokkalta jobbak az ellenfelek, fegyverek és szinte minden, mint a Sonicban.
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
Ecklair
ANBU újonc
*

« Válasz #1164 Dátum: 11 szep 21, 18:25:46 »

Tényleg klónok? Nem is hasonlít a számomra... Oo - Jazz 2 Multiban hm... a mostani sulimban azért tiltottak le egy csomó ember - többek közt engem - de qva jól szórakoztunk ikszdé
Naplózva
kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #1165 Dátum: 11 szep 22, 06:12:36 »

ha megnézed bármely sonic episódot azért sok hasonlóság van...grafika, játékmenet terén...nem mondta, senki, hogy rossz csak azt, hogy onnan 5leteltek erősen....a Gears of War sem forradalmi játék, mégis jó..
Naplózva
A Sokadik
Akadémiai tanár
*

Beton használó

« Válasz #1166 Dátum: 11 szep 24, 13:20:19 »

Én A Worms Armageddonnal nosztalgiázok
Naplózva

Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #1167 Dátum: 11 szep 28, 10:10:29 »

Én végre végigjátszottam az Alice: Madness Returns-t. Pirul Alig vártam, hogy játszhassak vele az 1. rész is nagy kedvenc. Mosolyog Tetszett nagyon (bár voltak irritáló bugok, de lehet csak mert nem eredeti)
Nagyon szép volt, csak az 5. chapter volt irritáló az a babaházas cucc felfordítja a gyomrom, sose szerettem az olyasmit. >.<# És a sztori is tetszett. Mosolyog Felforgatta az első részt is Nevet De a kínai chapter volt a legjobb :3 Mahjong kockák és szamuráj darazsak ^^ (ééés imádtam Alice változó ruháit. :Q )
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1168 Dátum: 11 szep 28, 15:13:31 »

Én A Worms Armageddonnal nosztalgiázok
Dettó, én is azt nyomatom, most nagyon rákaptam. Főleg a deathmatch módban, már nagyon nehéz szinten vagyok. De imádom ezt a játékot hihetetlenül jó. Mosolyog
Naplózva

Shiro
Moderátor

may the force be with you

« Válasz #1169 Dátum: 11 okt 06, 22:00:14 »

Én is, most pár napot. 20 győzelem vereség nélkül, meglett az Elite rang, ezzel minden fegyver. ikszdé A gép gyenge, multizáshoz meg nemigen van időm.  Szomorú
Naplózva

Oldalak: 1 ... 76 77 [78] 79 80 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins