Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #990 Dátum: 11 márc 26, 17:04:15 » |
|
Én mostanában töltöttem le az ARC Squadron super pre-alpha változatát (ez a 0.0.2-es verzió, nem vicc), és egész jó móka. Gyakorlatilag ez egy sci-fi vadászgépes játék, a szimulátor szót nem merem mögé írni mert erősen arcade jellegű, de nagyon tetszik. A legjobb az egészben hogy fél perc alatt lejön és már mehetsz is multizni. ^^ itt egy videó a játékról: és innen lehet szedni (nem, ez nem torrent, maga a fejlesztő tette közzé, tehát teljesen legális): http://www.psyonix.com/launcher/PsyGameLauncherSetup.exe
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 26, 17:08:49 írta Soul »
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #991 Dátum: 11 márc 26, 17:21:54 » |
|
FM11, 2015-ös aranylabdaszavazás, korrupt banda, a csatárom csak 3. lett: http://img820.imageshack.us/img820/2261/fm2011032219541224.jpgAmúgy játszok még a Hearts of Iron 2-vel, az angolokkal kezdtem '39 szeptember 1-én, '43 végére Európában véget vetettem a háborúnak, most a japcsikkal kínlódok Burmában, de elég nehéz, mivel sokan vannak és 2-3 éve már annektálták Kínát. Azon leszek, hogy még '44-ben leverjem őket, majd az '50-es években nekimegyek az oroszoknak pár atombomba társaságával.^^ Ja és visszaállítottam a történelmi Magyarországot.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 26, 17:26:17 írta CsiziDani »
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #992 Dátum: 11 márc 28, 20:28:26 » |
|
Mivel működésbe lépett a Fable, ezért most azzal játszom. Rájöttem hogy rühellem a banditákat, a hobékat meg a trollokat. xD
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #993 Dátum: 11 márc 29, 18:37:27 » |
|
A Fablet egy időben nagyon fújták, hogy jó cucc. Te mit szeretsz benne a legjobban? Banditát páholni mint Lina? Én a zombikat utálom, de számomra a zombis cuccok java része ijesztőbb mint valami beharangozott félelmetes anyag, legyen az film vagy játék. Zombi killer játékok a legjobbak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kanokanor Seme
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
The Assassin is back
|
|
« Válasz #994 Dátum: 11 márc 29, 18:43:46 » |
|
nekem nagyon bejött a fable, még annyira hogy videót is csináltam róla, csak már elég régen játszottam vele (kb 2 éve) de attól még nagyon jó és aki szereti az rpg-t annak nagyon ajánlott beszereznie íme a videóm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #995 Dátum: 11 márc 29, 18:52:20 » |
|
egyik legjobb játék, soha nem fogom elfelejteni ,rengetegszer kitoltam, első 5x angolul nem értettem semmit, csak mentem öltem ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #996 Dátum: 11 márc 29, 18:56:50 » |
|
Ez is ilyen mostanában divatos megyünk és gyakunk rpg? (pl. FF:Crisis Core, meg annál frissebbi részek, kiegészítők) Ha igen, akkor köszi nem érdekel ^^ Az egyetlen ami ilyesmi stílus és érdekel az a Witcher -- de nem bírja a gépem Sajna ewwan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #997 Dátum: 11 márc 29, 19:34:05 » |
|
. Zombi killer játékok a legjobbak Hehe...hát ja idejét sem tudom mikor volt utoljára igazán jó zombi vadászat...House of Dead?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #998 Dátum: 11 márc 29, 19:41:31 » |
|
Ecklair:
Neem, nem csak arról szól. Sok lehetőség van benne, mint például csajozás, a szereplőd küllemének megváltoztatása, stb. A játékban végig egyensúlyoznod kell a jó és rossz oldal között, a döntéseid pedig befolyásolják a küldetések alakulását. Ehhez hozzájárul még az élő, lélegző világ, valamint a remek zenei aláfestés. A Fable olyan, mintha összegyűrtük volna a Gothicot és a KotOR-t. A sztori is kellemes - eddig. Egyszer mindenképp érdemes végigvinni. Nem az a tipikus hack'n'slash típusú szerepjáték.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #999 Dátum: 11 márc 29, 19:43:43 » |
|
House of Dead epic.Emlékszem mennyit játszottunk vele öcsémmel, felváltva és együtt is.Váááá!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kanokanor Seme
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
The Assassin is back
|
|
« Válasz #1000 Dátum: 11 márc 29, 19:49:55 » |
|
Left 4 Dead (2), Dead Rising (2)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1001 Dátum: 11 márc 29, 19:54:49 » |
|
JÓ zombi vadászatról van szó nem ezekről az erőltetett unalmas vackokról...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #1002 Dátum: 11 márc 29, 20:06:10 » |
|
Amúgy Left 4 Dead első része nekem nagyon bejött, persze multiba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1003 Dátum: 11 márc 30, 17:48:15 » |
|
Kornel: A 3. részéhez már shotgun van, mint írtam neked azzal írtottuk az ellent. Egyébként a LEft 4 Dead egész jónak tűnt, bár ugye sosem próbáltam... Rondár: Eddig ez úgy hangzik, mint a Witcher -- stílusban persze. Ugyanúgy van hatás meg minden és számomra a történet nagyon jól indít, beledob a közepébe és hámozgassak. Ráadásul könnyítésként még magyar is van belőle ^^ (Nekem azért ez is számít, no meg, hogy lengyel írója van az eredeti regénytöréneteknek, ami persze nálunk nem jelent meg...) Amúgy meg csajozás: Szerintem ez számomra nem olyan nagy vonzerő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #1004 Dátum: 11 márc 30, 19:59:01 » |
|
Nekem pont a Witcher magyar szinkronja jelentette a negatív példát. Geralt hangjával nagyon nem voltam kibékülve, márpedig nálam ha a főhősnek rossz a hangja, akkor kaszálom a dolgot, és inkább játszom más nyelven. Ami pedig a lengyel regény magyar kiadását illeti: http://www.cdprojekt.hu/jatekaink/koenyv/313-andrzej-sapkowski-az-utolso-kivansag.html és szerintem a többi is megjelenik majd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|