24 nov 19, 04:37:43 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 65 66 [67] 68 69 ... 128
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Te mivel játszol éppen?  (Megtekintve 356581 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
Soul
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #990 Dátum: 11 márc 26, 17:04:15 »

Én mostanában töltöttem le az ARC Squadron super pre-alpha változatát (ez a 0.0.2-es verzió, nem vicc), és egész jó móka. Gyakorlatilag ez egy sci-fi vadászgépes játék, a szimulátor szót nem merem mögé írni mert erősen arcade jellegű, de nagyon tetszik. A legjobb az egészben hogy fél perc alatt lejön és már mehetsz is multizni. ^^

itt egy videó a játékról:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=AkdK04M6vkk" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=AkdK04M6vkk</a>

és innen lehet szedni (nem, ez nem torrent, maga a fejlesztő tette közzé, tehát teljesen legális):
http://www.psyonix.com/launcher/PsyGameLauncherSetup.exe
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 26, 17:08:49 írta Soul » Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
CsiziDani
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Plüsscica karbantartó

« Válasz #991 Dátum: 11 márc 26, 17:21:54 »

FM11, 2015-ös aranylabdaszavazás, korrupt banda, a csatárom csak 3. lett: http://img820.imageshack.us/img820/2261/fm2011032219541224.jpg

Amúgy játszok még a Hearts of Iron 2-vel, az angolokkal kezdtem '39 szeptember 1-én, '43 végére Európában véget vetettem a háborúnak, most a japcsikkal kínlódok Burmában, de elég nehéz, mivel sokan vannak és 2-3 éve már annektálták Kínát. Azon leszek, hogy még '44-ben leverjem őket, majd az '50-es években nekimegyek az oroszoknak pár atombomba társaságával.^^
Ja és visszaállítottam a történelmi Magyarországot. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 26, 17:26:17 írta CsiziDani » Naplózva

rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #992 Dátum: 11 márc 28, 20:28:26 »

Mivel működésbe lépett a Fable, ezért most azzal játszom. Rájöttem hogy rühellem a banditákat, a hobékat meg a trollokat. xD
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Ecklair
ANBU újonc
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #993 Dátum: 11 márc 29, 18:37:27 »

A Fablet egy időben nagyon fújták, hogy jó cucc. Te mit szeretsz benne a legjobban? Banditát páholni mint Lina?Nevet
Én a zombikat utálom, de számomra a zombis cuccok java része ijesztőbb mint valami beharangozott félelmetes anyag, legyen az film vagy játék. Zombi killer játékok a legjobbak Nevet
Naplózva
Kanokanor Seme
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

The Assassin is back

« Válasz #994 Dátum: 11 márc 29, 18:43:46 »

nekem nagyon bejött a fable, még annyira hogy videót is csináltam róla, csak már elég régen játszottam vele (kb 2 éve) de attól még nagyon jó és aki szereti az rpg-t annak nagyon ajánlott beszereznie
íme a videóm ikszdé
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=5hO6msXGxa8" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=5hO6msXGxa8</a>
Naplózva

batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #995 Dátum: 11 márc 29, 18:52:20 »

egyik legjobb játék, soha nem fogom elfelejteni ,rengetegszer kitoltam, első 5x angolul nem értettem semmit, csak mentem öltem Nevet ^^
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Ecklair
ANBU újonc
*

« Válasz #996 Dátum: 11 márc 29, 18:56:50 »

Ez is ilyen mostanában divatos megyünk és gyakunk rpg? (pl. FF:Crisis Core, meg annál frissebbi részek, kiegészítők) Ha igen, akkor köszi nem érdekel ^^ Az egyetlen ami ilyesmi stílus és érdekel az a Witcher -- de nem bírja a gépem Szomorú Sajna ewwan.
Naplózva
kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #997 Dátum: 11 márc 29, 19:34:05 »

. Zombi killer játékok a legjobbak Nevet
Hehe...hát ja idejét sem tudom mikor volt utoljára igazán jó zombi vadászat...House of Dead?
Naplózva
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #998 Dátum: 11 márc 29, 19:41:31 »

Ecklair:

Neem, nem csak arról szól. Sok lehetőség van benne, mint például csajozás, a szereplőd küllemének megváltoztatása, stb. A játékban végig egyensúlyoznod kell a jó és rossz oldal között, a döntéseid pedig befolyásolják a küldetések alakulását. Ehhez hozzájárul még az élő, lélegző világ, valamint a remek zenei aláfestés. A Fable olyan, mintha összegyűrtük volna a Gothicot és a KotOR-t. A sztori is kellemes - eddig. Egyszer mindenképp érdemes végigvinni. Nem az a tipikus hack'n'slash típusú szerepjáték.  
Naplózva

tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #999 Dátum: 11 márc 29, 19:43:43 »

House of Dead epic.Emlékszem mennyit játszottunk vele öcsémmel, felváltva és együtt is.Váááá!  Kúl
Naplózva
Kanokanor Seme
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

The Assassin is back

« Válasz #1000 Dátum: 11 márc 29, 19:49:55 »

Left 4 Dead (2), Dead Rising (2) ikszdé
Naplózva

kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #1001 Dátum: 11 márc 29, 19:54:49 »

JÓ zombi vadászatról van szó nem ezekről az erőltetett unalmas vackokról...
Naplózva
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #1002 Dátum: 11 márc 29, 20:06:10 »

Amúgy Left 4 Dead első része nekem nagyon bejött, persze multiba.
Naplózva
Ecklair
ANBU újonc
*

« Válasz #1003 Dátum: 11 márc 30, 17:48:15 »

Kornel: A 3. részéhez már shotgun van, mint írtam neked azzal írtottuk az ellent. Egyébként a LEft 4 Dead egész jónak tűnt, bár ugye sosem próbáltam...
Rondár: Eddig ez úgy hangzik, mint a Witcher -- stílusban persze. Ugyanúgy van hatás meg minden és számomra a történet nagyon jól indít, beledob a közepébe és hámozgassak. Ráadásul könnyítésként még magyar is van belőle ^^
(Nekem azért ez is számít, no meg, hogy lengyel írója van az eredeti regénytöréneteknek, ami persze nálunk nem jelent meg...) Amúgy meg csajozás: Szerintem ez számomra nem olyan nagy vonzerő Nevet
Naplózva
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #1004 Dátum: 11 márc 30, 19:59:01 »

Nekem pont a Witcher magyar szinkronja jelentette a negatív példát. Geralt hangjával nagyon nem voltam kibékülve, márpedig nálam ha a főhősnek rossz a hangja, akkor kaszálom a dolgot, és inkább játszom más nyelven. Ami pedig a lengyel regény magyar kiadását illeti: http://www.cdprojekt.hu/jatekaink/koenyv/313-andrzej-sapkowski-az-utolso-kivansag.html és szerintem a többi is megjelenik majd.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 65 66 [67] 68 69 ... 128
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins