Zsombee-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Saját szemem!:o
|
|
« Válasz #600 Dátum: 09 okt 09, 22:02:29 » |
|
Én PC-n: Call of Duty 2 (multi) NFS Shift Crysis Warhead PSP: Akatsuki Rising NFS Shift(tökmás mint gépen )
|
|
|
Naplózva
|
Kedvenc Sasuke idézeteim:] : \"I am an Avenger!\" \"I more special than you!\" Sexrabszolgája vagyok:Kletta x)
|
|
|
JovJan21
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #601 Dátum: 09 okt 14, 08:44:06 » |
|
Counter Strike 1.6 Counter Strike Source Day of Defeat Source Trackmania Yugi the destiny
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #602 Dátum: 09 okt 17, 23:09:14 » |
|
House of the Dead 3- Jó kis agyatlan lövöldözős game! Jedi Knight:Jedi Academy- örök kedvenc
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #603 Dátum: 09 okt 18, 11:03:04 » |
|
PC: Fifa09 (Fifa10 über tré lett ) Empire Total War Counter Strike Sourche NFS Shift
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #604 Dátum: 09 okt 23, 23:11:36 » |
|
Tegnap kezdtem el a Fable 2-t izgi jéták itt ott néha kisit bonyolult deh eszméletlen jó grafika, fegyverek, képességek stb Másik kedvenc lett az X-Men Origins Wolverine ( nekem való kaszabolós jóó véres (de mégsem parás ) ) és van még a The Legend Of Spyro Dawn Of The Dragon olyan igazi kis mászkálós aranyos deh mégsem a cuki kategória de legfőképp a zene nagyon jóó benne, nekem tetszik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #605 Dátum: 09 okt 25, 00:58:15 » |
|
The Witcher:Egyszer még régen mikor kijött már elkezdtem vele játszogatni de akkor a patchek nélkül olyan hosszúak voltak a töltési idők hogy inkább ott hagytam.Most megvan az enchanted edition úgyhogy ezerrel tolom.Itt már nem kell hosszú perceket várni a töltések alatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichigo Dave
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #606 Dátum: 09 okt 25, 19:27:00 » |
|
Most az Operation Flashpoint 2 :Dragon Risisng et kezdtem el. Mit mondjak nem egy CoD de azé egyre jobban kezdem élvezni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pein95
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Monster
|
|
« Válasz #607 Dátum: 09 nov 01, 13:07:57 » |
|
Hát gondolom azért nem egy COD mert az eredeti Operation Flashpoint egy katonai szimulátor míg a COD egy árkád shooter. Az OFP: Dragon Rising meg már inkább hajaz a COD-ra mint az elődjére, bár inkább úgy mondanám hogy a két stílus közé került a játék (mondjuk igaz ezt már nem az eredeti fejlesztőcsapat csinálta hanem más tehát gondolom ezért is lett ilyen a játék.) Nem mondom nem egy rossz játék, de nem ezzel a névvel kellet volna eladni mert semmi köze az elődjéhez mert míg az egy vérbeli szimulátor, addig ez egy lightos szimulátor de inkább árkád lövölde.
Ja igen és mostanában a Fallout 3-mal, a Resident Evil 5-el és a Left 4 Dead-el játszogatok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
JANOSHERCEG
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #608 Dátum: 09 nov 01, 17:51:37 » |
|
Én most pont a Dark Messiash Might and Magic-ot nyomom,és nagyon üt!
|
|
|
Naplózva
|
Ninja Missions : D/C - 10/10 B - 11/11 A - 12/13 S - 4/7 Shippuuden - 21/31 Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Quincy
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #609 Dátum: 09 nov 08, 12:17:22 » |
|
háát.. Silkroad online s4league Cs1.6 COD2 NFS MW Stronghold crusader BattleForge ezekkel szoktam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #610 Dátum: 09 nov 08, 21:19:13 » |
|
Ninja Gaiden 2 Ma kezdtem el enyhén szólva kicsit nehéz de nagyon élvezetes kaszabolós nekem nagyon tetszik ajánlom mindenkinek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kazuma89
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #611 Dátum: 09 nov 09, 18:01:07 » |
|
PS2: -Pro Evolution Soccer 2010 -Jack and Daxter:The Lost Frontier -Guitar Hero 3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #612 Dátum: 09 nov 09, 18:51:19 » |
|
Most Vietcong-al tolom multiban... Jó játék... Amúgy magában a játékban elakadam ott, ahol a kévédaráróról kell leszedni a VK-kat az M60-assal...
Fenn van még a gépen a Pacific assault... Milyen meglepő itt is elakadtam... Valami kényszerleszálló pilotát kéne megmentenem egy rakat zero-tól... Esélytelen...
Van fenn még pár játék a gépn, de azokkal nem játszok... Kijátszottam, vagy meguntam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #613 Dátum: 09 dec 16, 14:02:30 » |
|
Én tegnap letöltöttem az Overlordot (és szenvedtem egy csomót mire sikerült elindítanom. patchek, crackek, magyarítás) és este el is kezdtem. Igaz csak kb fél órát ha tudtam játszani vele, de azért tetszik ^^ Na majd ma alaposabban kipróbálom csak még megyek vásárolni anyámmal Hangulatában kicsit Fable de nagyon bejövős hogy végre nem a hőst kell játszani hanem a gonoszt. Muhahahaha! És a humora is jó.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
balon
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #614 Dátum: 09 dec 16, 16:06:12 » |
|
most éppen dirt 2 nagyon jo lett élvezetes benne a vezetés meg jó a grafika, crysis nem tudom megunni a koreaiak gyilkolását:D , xboxon meg fifa 09 és ninja gaiden 2 hát télleg nehézkes pedig még mentornál nem is tartok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|