Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #615 Dátum: 09 dec 16, 17:25:01 » |
|
Közben már 1000 éve kijátszottam a Vietkongot meg a Pacific assaultot.. Most mivel játszok? NFS Underground... Időt elütni vele jó, annak ellenére hogy utálom a nídfforszpídes tunning irányzatot, itt meg kell venni rá a bojlereket hogy tovább tudj jutni... Mire kijátszod a játékot kb úgy néz ki az autód mint egy rakás kutyagumi, mert az utcai kinézet nem maradhat... Tudom rallyval kéne játszanom, nem ilyen tunningolós játékkal...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
P4ndora
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #616 Dátum: 09 dec 16, 17:57:11 » |
|
Én általában cod2 multi és WoW^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
All xD
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #617 Dátum: 09 dec 16, 18:21:27 » |
|
Nekem GTA SA, Spore (Galaktikus Kalandok meg Édes rémes ) NFSMW, Halo, HaloCE na meg Far Cry ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #618 Dátum: 09 dec 16, 19:34:26 » |
|
Hmmm Spore... Nem volt rossz nekem tetszett de az űrfázisban mindig sikeresen meguntam és nem játszottam végig. Pedig már többször is próbáltam Overlordon kívül jelenleg Mirror's Edge-ezek de már nagyon a legvégén vagyok úgyhogy ma vagy holnap vége is Meg fogjuk még rá a WoW-ot is de azt most szüneteltetem egy ideje
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #619 Dátum: 09 dec 16, 21:12:46 » |
|
Nézzenek oda...egy gamer hölgy. Igen ritka jelenség Bár hogy 4chant idézzek "There r no girls on the Internet"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 16, 23:45:26 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #620 Dátum: 09 dec 16, 22:10:12 » |
|
Előző hozzászólást ne idézz! Tudni fogja mindenki, hogy arra válaszolsz! ModerátorHehe na igen. Ritka jelenség. De nehéz eldönteni néha hogy fura vagyok vagy különleges xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 16, 23:46:35 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Flash
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Don't mess...with the Uchiha
|
|
« Válasz #621 Dátum: 09 dec 23, 18:57:57 » |
|
PSP: Naruto shippuuden accel 3 Bleach Heat the soul 6 Mindkettő full japán de nembaj Pc: ez mind néha: wow, SA:MP, warcraft 3 naruto MOD xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
itachiuchiha
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #622 Dátum: 10 jan 05, 18:26:57 » |
|
PSP: Bleach Heat the Soul 6(4-5 hónap múlva Bleach Heat the Soul7) Bleach Soul Carnival 2 Naruto Shippuden accel 3 FF7 Crisis Core Dissidia Final Fantasy PSP Minis
Pc: Team Fortress 2 Star Wars Jedi Knight Jedi Academy Star Wars Knights of the old republic 2 Star Wars battlefront 2 S4 League és Pokerstars.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 05, 18:27:39 írta itachiuchiha »
|
Naplózva
|
Join Soul-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Bleach Game !
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Válasz #623 Dátum: 10 jan 05, 19:57:48 » |
|
A napokban jelenleg a Heroes of Might and Magic V - Tribes of the East-el játszogatok, plusz még a Neverwinter Nights 2-vel. És nagy ritkán még a Fable-t, a Spore-t, és a Fallout 3-at is előveszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #624 Dátum: 10 jan 05, 21:05:31 » |
|
Elkezdtem a SpiderMan world of the shadows-t nyomni, elég jóféle, csak kicsit akad
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #625 Dátum: 10 jan 06, 18:16:54 » |
|
Most, Bayonetta, x360 MW2 ps3 Forza 3 x360
Kb ennyi...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hubsika-kun
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
The Art is a BANG!!!
|
|
« Válasz #626 Dátum: 10 jan 06, 18:41:55 » |
|
Konzol híjján csak pcs játokaim vannak: MW2 Battlefront 2142 ARMA 2 Fallout 3, egyszer már elkezdtem, de lehet, hogy megint előszedem Command and Concure Red Alert 3 CoD4 WoW de csak iszonyatosan ritkán
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #627 Dátum: 10 jan 06, 18:52:51 » |
|
Én Overlordot végigtoltam most a 2-vel játszogatok de csak keveset. Aztán ha vége akkor nem tudom mihez kezdek Szerintem leszedem a Still Life 2-t már régóta akarok játszani vele csak lusta voltam letölteni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #628 Dátum: 10 jan 06, 19:19:23 » |
|
Ténleg Still Life 2....az 1 jó volt... Nekem valahol meg van...na de hol...lehet hamarabb lejön mint megtaláljam....az őskáosz nyert...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GDAVID
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #629 Dátum: 10 jan 06, 20:19:30 » |
|
Én stratégiát szoktam nyomni Cosskaks 2 SWINE Meg Star Wars Battelfront 2 Néha COD 1,4 ennyi
|
|
|
Naplózva
|
A sport megtanít becsülettel győzni és emelt fővel veszíteni vagyis a sport megtanít élni
Nem tudhatom, hogy másnak e tájék mit jelent, nekem szülőhazám itt e lángoktól ölelt kis ország, messzeringó gyerekkorom világa. Belőle nőttem én, mint fatörzsből gyönge ága s remélem, testem is majd e földbe süpped el. Itthon vagyok.
|
|
|
|