Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #405 Dátum: 08 dec 27, 13:10:21 » |
|
Azzal tolom, de multiba még fel sem mentem, sőt egyáltalán nem is tudom hogy kell, csak singelbe toltam végig a Fehér fokozatot Szal, ha eligazítasz, akkor azt megköszönöm
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #407 Dátum: 08 dec 27, 13:30:38 » |
|
RengetegetŰ A nevem egyébként picirizs, már jövök is játszani
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Akatsuki Gaara
Akadémiai tanár
Nem elérhető
☆ тє¢нσтαқυ ☆ «xχx»яι¢нιмαяυ«xχx»
|
|
« Válasz #408 Dátum: 09 jan 01, 02:01:33 » |
|
Hogy mivel játszok? Hát lássuk: Second Life (Online) Vampire - The Masquerade Bloodlines (80%) Call of Duty 2 Multiplayer (Online) Need for Speed: Most Wanted (Most vittem ki) Need for Speed: Carbon (Most vittem ki) Flatout 2 (Most vittem ki) FlatOut: Ultimate Carnage (?% csak tolom) Black & White 2 (kb 70%) Most csak ezekkel Valamivel csak el kellett ütnöm az időt a szünetben! ł¤ł
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 01, 02:02:30 írta Akatsuki Gaara »
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto1995
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #409 Dátum: 09 jan 01, 16:48:29 » |
|
Szoktam játszani a -Half Life 2-vel -Soldier of fortune 2 (online) -Star Wars- os játékok... - meg persze Naruto Mugen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichigo Dave
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #410 Dátum: 09 jan 01, 18:19:53 » |
|
Mostanság fejeztem be a Cod 5-t és most a Tomb Raider Underworld- et nyomom. A CoD 5 nekem tetszett nagyon jó volt ez a II Világháborus dolog nekem bejött. Bár a játék végigvitele után ez a Náci zombis dolog nem éppen a legjobb persze lehet multiban jókat lehet vele játszani.
A Tomb viszont nem köt le annyira ( mondjuk most épeen nincs is más nálam), de hamarosan jön a Lord Of The Rings Conquest (asszem Január 13. persze ezt el is tolhatják mint ahogy tették azt novemberben). Remélem minden idők egyik legjobb game lesz!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gato
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #411 Dátum: 09 jan 02, 21:29:12 » |
|
Épp a God of War-ral játszom. Jobban mondva a kontrollert átengedtem egy barátomnak, mert annyira tetszett neki és így csak szóbeli tanácsokkal/segítséggel látom el. Ilyen például az "Ugorj le!" tánács utolsó megoldásként, ha elakadunk (sikerült is egyszer megöletnem vele) vagy néhány durvábbnak kinéző helyzetben a "You are dead!" felkiáltás. (Nem, komolyan, azért vannak értelmesebb kommentjeim is). Igaz, épp elakadtunk a hatalmas minotaurusznál, mert nem bírjuk normális irányba forgatni a kart..talán ma este megpróbálkozom vele.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 02, 21:30:46 írta Gato »
|
Naplózva
|
A 4. fal áttörésével rávenni valakit, aki nemrég meg akarta ölni a hozzád közel állókat, hogy segítsen, elég érdekes elgondolás. Csak a legközelebbi alkalommal ne süljön el rossz irányba a dolog.
|
|
|
kornel
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #412 Dátum: 09 jan 03, 11:46:57 » |
|
Soul Calubur 4 x360 online Fifa 09 x360 onlline Metal Gear 3 Subsistance PS2 Suikoden 5 PS2 Prince of Persia 7 X360
Na hírtelen ennyi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
phamerik13
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #413 Dátum: 09 jan 03, 14:48:32 » |
|
fuhh...hát... Guitar Hero 3 (Most tartok mediumba ) Call of Duty 2,4,5 Counter Strike 1.6 Frets on Fire WoW Second Life (de elég uncsi...-.-) Prince Of Persia 4 Left 4 Dead GTA IV
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #414 Dátum: 09 jan 03, 17:52:12 » |
|
Most a King's Bounty: The Legend-et tolom. Az orosz srácok nagyon jól összerakták a gamet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #415 Dátum: 09 jan 03, 23:45:06 » |
|
Fable...megint De csak azért mert észrevettem, hogy minden egyes alkalommal, mikor végigvittem a karakterem megöregedett...nyilván a sok mágia használattól. Most kísérletet teszek arra, hogy ne egy öreg karakterem legyen a játék végén. Meg nemtom, lehet, hogy megházasodom így az elején...mondjuk ezzel még nem próbálkoztam, szal, ha valaki kifullozta már oda-vissza a játékot az megtámogathatna esetleg egy jó fejlődési tervvel, ileltve okíthatna a házasság témával kapcoslatban is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #416 Dátum: 09 jan 04, 11:33:32 » |
|
fuhh...hát... Guitar Hero 3 (Most tartok mediumba ) Call of Duty 2,4,5 Counter Strike 1.6 Frets on Fire WoW Second Life (de elég uncsi...-.-) Prince Of Persia 4 Left 4 Dead GTA IV Hogy a retekbe lehet egyszerre párhuzamosan 9 játékkak játszani!? Belejátszol, ebe is, abba i, semmi értelme... 1 játékkal végigtolni a végéig, és csak utána kezdeni másikat! Úgy érdekes... Nem béna vagyo ebben, jáccok másikkal, majd később foglalkozok ezzel felfogás... )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krambo
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #417 Dátum: 09 jan 04, 19:56:50 » |
|
én nem sok játékkal játszok! most a WII-n Bleach elég fárasztó néha meg ps2-n Battle Stadium DON ez érdekes játék mikor a Sanjival le nyomom Sasuket
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 04, 19:58:12 írta Krambo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #418 Dátum: 09 jan 05, 02:59:35 » |
|
Grand Chase jó kis játék, de ez húzott fel eddig a legjobban. egy egész nap ráment, mire végre használható állapotba hoztam. cuccos letölt, regiisztrál, game indít, hiba... patch elindít, vindóz lefagy... kiderült, hogy a szerver már más kliens verziót használ. letölt új verzió felpeccsel indít bejelentkezik hibás név és jelszó... másik oldalon kell regisztrálni...a szokásos egyszerű módon ahol a következő apróságok vannak ez a név rövid, ez a név foglalt válasz másikat szokásos módon agyjon meg egy jelszót, mi a kutyád neve, adjon meg egy pinkódot (triplapass xD) ezen is túlverekedtem magam, game indít bejelentkezik...hibás név és jelszó... próbaképp bejelentkezés a weblapon...itt működik, aztán... változtassa meg jelszavát ok talán már jó (újra bejelentkezni a játékba...sikertelen... a megoldás olyan egyszerű hát else tudnátok képzelni a regisztráción belül kel külön regisztrálni ...anyád ...még jó hogy ingyenes a cucc mert... xD ¤¤
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #419 Dátum: 09 jan 06, 13:49:50 » |
|
Most:
CS. 1.6 Jade Empire (megint) SW: The Force Unleashed ( PS2) Paraworld
De szeretném az új PoP is beszerezni mega Gears of Wart is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|