rocklee1992
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #420 Dátum: 09 jan 06, 17:40:09 » |
|
Most én: Gears of War James Bond Quantum of Solace Last Chaos Pokémon Diamond
|
|
|
Naplózva
|
" Azon a napon, amikor ugyanilyen szemeid lesznek" Gyere utánam"
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #421 Dátum: 09 jan 06, 19:16:27 » |
|
Fablet kipörgettem, most jön SW Republic Commando...eddig tetszik a játék
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Ichigo Dave
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #422 Dátum: 09 jan 06, 19:33:05 » |
|
Most toltam végig Lara-t... ö ö úgy értem most vittem végig a Tomb raider underworld-ot, Lara csak álom maradt! Na most jelenleg kijátszatlan játékom 4 van itthon Burnout Paradise, Smash court Tennis 3, Ace Combat 6, Red alert 3.
A többi gamet kipörgettem. Most még gondolkodom mivel kezdjem a fentiek közül. Aztán talán a héten szerzek új játékokat.
U.I. kijött a LOTR Conquest demoja! Állítólag nagyon gyenge játékra számíthatunk. Remélem azért nekem tetszeni fog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke azért is "jó"
|
|
« Válasz #423 Dátum: 09 jan 06, 19:37:09 » |
|
Most én: Gears of War James Bond Quantum of Solace Last Chaos Pokémon Diamond A Last Chaossal én is tolom. Király egy game már van 5 karim ebből egy 31-as knight egy 22-es healer és egy 28-as sorcerer.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Ichigo Dave
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #424 Dátum: 09 jan 09, 22:07:52 » |
|
Ajajaj! Belenéztem a Burnout-ba. Na ez nem jött be! 300-al veszem a kanyart kicsit nonszensz. Na jó nem akarom fikázni csak azért mert nekem nem tetszik. Remélem nem bántok vele meg senkit így inkább játszom mással!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bulldog696
Gennin
Nem elérhető
szippancs
|
|
« Válasz #425 Dátum: 09 jan 12, 12:35:04 » |
|
Már 3 dik éve taposom a WoW ot Jó volt közben 1 fél év le állás Jah meg ritkán DOTA - zok Ha meg ha a haveromnal vok XBOX - on szoktam njomulni
|
|
|
Naplózva
|
ÖÖÖ csak a buták szoktak gondókodnini...
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #426 Dátum: 09 jan 19, 23:29:53 » |
|
Én most ezzekel játszok: -The Lord of the Rings - Conquest -God of War 2(nem nagyon megy) -Fifa09
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #427 Dátum: 09 jan 20, 00:24:59 » |
|
SW JK II jedi outcast x'DDD .. untam magam és gyors lekaptam demár süvit lefelé egy tomb raider is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #428 Dátum: 09 jan 20, 18:41:50 » |
|
Nem tudom én, sosem voltam túlzott nagy, Tomb Raider rajongó. Viszont a Star Warsokkal kivagyok békülve. Most, jelenleg a Jedi Academyt tolom, az egyik nagy kedvencem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shainingu
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #429 Dátum: 09 jan 20, 19:09:10 » |
|
Jelenleg egy kis Prince of Persia, Call of Duty 2 sokadjára(veterán) , meg egy kis Lego Star Wars, nekem is kedvenc!
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Amikor egy személynek van valami értékes, amit megvédjen…akkor válik igazán erőssé!\\\" \\\"Do not be worried I have influence on you to protect you yet if I die.\\\"
|
|
|
Xellos
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Láncdohányos?!?
|
|
« Válasz #430 Dátum: 09 jan 24, 00:18:06 » |
|
Per pill Hellgate London és Loki de néha sacred underworld És a jó öreg Diablo II LoD. mindegyiket komálom!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #431 Dátum: 09 jan 24, 00:28:36 » |
|
Diablo 2-őt én is előszoktam kapni hétvégente , de ami most fut inkább az a Fifa Manager 09... Xd -9pont és 25millió fontos bírsággal kezdtem a 3. idényemet ma
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Yo-Yo
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #432 Dátum: 09 jan 24, 07:53:17 » |
|
Én mostanába a Mirror's Edge és a prince of persia 4 játszok . Mind kettő naon szupi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
renato
Vendég
|
|
« Válasz #433 Dátum: 09 jan 24, 15:11:37 » |
|
én most a Prince of Persia: Warrior Within-t és a Spartan Total Warrior-t nyomom PS2-n
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hana-hime
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #434 Dátum: 09 jan 24, 20:38:51 » |
|
Hát ha lehet online játékot írni akkor Naruto-aréna Meg tetszett 1 pár pl.: The darker....hmm..vmi nem akarok hülyeséget írni Meg a Devil may cry 4,vagy régen GTA-ztam,de ami úgy igazán lefoglal az az aréna. Nem nagyon játszok mással,naon ritka.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|