24 nov 23, 21:25:00 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 34 35 [36] 37 38 39
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Gai csapat (Maito Gai, Hyuuga Neji, Rock Lee, Tenten)  (Megtekintve 122588 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Luna-san
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

The dreamer fairy

« Válasz #525 Dátum: 10 ápr 29, 13:14:27 »

Oké mostmár eszembe jutott,valahol 2.évad végén volt róla szó hogy Lee milyen gyenge volt,aztán valahogy csak feljött.
(húú,hogy nézett akkor ki..így viszont ari)meg arról is volt szó mi lenne ha Tenten meg neji is olyan zöld rucit viselnének.
Még belegondolni is rossz.Tenten viszont akkor is elég fiús.Neji meg magánakvaló.Lee a legkirályabb!Gai már inkább a
felnőni nem tudó elmebeteg kategória.Na mindegy.Köszi!
Naplózva

I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #526 Dátum: 10 ápr 29, 13:22:39 »

Gai már inkább a felnőni nem tudó elmebeteg kategória.

Haha! biztos tudod, hogy mindig a fiatalság erejével jön elő. Szerintem maradi gondolkodású  Nevet Nevet Nevet Nevet
Főleg az ál-Kisamével való harcnál mutatta be, hogy milyen gyengeelméjű, gombamemóriájú xD xD
Hát, nem egy IQ-Fighter xD

Ebben a csapatban Nejit jobban csípem, mert komolyan viselkedik.
Naplózva
Kankuro Gaara
Akadémiai tanuló
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #527 Dátum: 10 aug 08, 17:07:37 »

Sziasztok! Mosolyog

Nekem a csapatból Lee és Neji a kedvencem. Bár, az a fajta gondolkodás mód, ami a sorozat elején volt neki(míg meg nem küzdött Naruto-val), az nagyon(enyhe kifejezés) nem tetszett. Gai érdekes figura, bár kissé idegesítő.  >.<# Lee szerintem nagyon kedves, vicces, illedelmes és aranyos karakter, bár Gai jelenlétében jelentősen csökken a szellemiszintje. ikszdé Ten Ten-t a sorozat eleje óta ki nem állhatom. Idegesítő és ( ez főleg a Shippuuden-ben fordul elő) egyszer Neji-hez, egyszer Lee-hez húz. Nagyon zavaró számomra a viselkedése is, ahogy beszél, mozog minden(bár gondolom az idegesítőből erre rá lehetett jönni).
Borzalmsan lett Ten Ten a Shippuudenben felöltöztetve, Neji csak elsőre volt sokkoló, utána már nem. Pontosan
Naplózva

,,Ne versenyezz az idiótákkal! Mert legyőznek a rutinjukkal!"
,,Én nem szeretem az egoistákat, mert nem engem szeretnek."
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #528 Dátum: 11 márc 20, 11:35:05 »

Szerintem meg tők jól néz ki, még jobban, nekem tenten a kedvencem és remélem hogy jól fog harcolni a háborúban, eddig még ugyan nem sokat csinált de nem baj ^^
Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #529 Dátum: 11 máj 20, 19:03:07 »

jajj ez a jelenet örök favorit marad Nevet
nem tom delfinek voltak-e Gondolkozik
valahogy 1010-t nem bírom :S Neji még úgy ahogy, Lee meg Gai engem a pedlóra küldtek ikszdé

nameg amikor Gai meg Kakashi lovacskáztak --> agyhalál ikszdé
sajnos mostanában nem láttam őket Szomorú mondjuk háború alatt nem is nagyon lehet :S
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 20, 19:05:19 írta ^^ » Naplózva

Luna-san
Osztag Vezető
*

The dreamer fairy

« Válasz #530 Dátum: 11 máj 21, 20:28:24 »

Én most tudtam meg japán órán,hogy a tenten az azt jelenti,hogy pöttyös  Nevet

Egyébként, én már nagyon akarom látni Gai-t, hogy idétlenkedik már megint (főleg Kakashival ikszdé)
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #531 Dátum: 11 jún 24, 11:56:51 »

Rendben meggyőztél, h*lye ötlet volt. Pirul Akkor az maradhat, de a ruhát lecserélhetné mert ahogy Sakura mondta... Hmm. Hümm-hümm Bár Lee-t nehéz elképzelnem más ruhában....

Pedig ebben a göncében még egész emberi formája volt. Nevet Még jobban átjött a Bruce Lee paródia. Mosolyog
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #532 Dátum: 11 jún 24, 16:36:53 »

Figyi, őket így kell elfogadni, ők így Lee és Gai, ha nem ebben a ruciban lennének, ha nem lenne akkora szemöldökük mint egy portörlő, és nem lenne olyan hajuk, mintha egy bilit húztak volna a fejükre, akkor ők nem Lee és Gai lennének. Nevet
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #533 Dátum: 11 jún 28, 06:55:48 »

... De legalább a csapatjuk többi tagja nem ezt a borzalmas maskarát viseli. WTF?

Asszem volt valahol egy ilyen jelenet, hogy Tenten és Neji erélyesen tiltakozik a zöld kezeslábas viselése ellen. Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #534 Dátum: 11 jún 29, 06:11:51 »

Nem rossz az! Összezavarja és megtéveszti az ellenfelet, aki csak akkor eszmél fel (a fetrengő röhögősből ikszdé), amikor kap egy Konoha Senpou-t. Nevet
Naplózva

bogcsiika
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

I never give up! That's my ninja way...

« Válasz #535 Dátum: 11 júl 07, 23:23:39 »

Megőrülök Gaitól. Ez az állandó rivalizálás... Rohadt idegesítő, ráadásul még Kakashi is adja alá lovat. Szerintem Kakashi jobb : D
Naplózva

"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
Luna-san
Osztag Vezető
*

The dreamer fairy

« Válasz #536 Dátum: 11 júl 25, 08:59:35 »

Szerintem meg pont azért vicces... Nevet Nem is lenne Gai, ha nem azt csinálná állandóan. ikszdé
Kakashi azért jobb mert nem annyira gyerekes. De ez már OFF.  smirksweat
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #537 Dátum: 11 szep 05, 15:46:52 »

Én amikor először fölbukkan Gai,( meg Lee) nagyon kis híja volt, hogy nem pattantam fel sikítva a gép elől, pedig én erős idegzetű vagyok. Tőlem bárkit bárhogy feldarabolhtatbak, de amikor ártatlanul nézem az animét, és hirtelen előbukkan egy elmebeteg, colgate-reklám szemöldökbajnok az már sok xD Nekem kellett az a 447 rész, hogy megszokjam őket :'D Mondjuk Lee-t bírom, ő aranyos, ha már tudod, mire számíts ^^ Tenten nekem tök közömbös, nem utálom, de nem is szeretem különösebben. Neji, amikor folyton a végzetfől pofázott, hihetetlenül irritált, de most már karmolom :'D
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
^^
Uchiha Madara
*

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #538 Dátum: 12 jan 17, 19:37:31 »

imádom a Gai vs Kakashi harcokat Nevet

amúgy ez a zöld izé, nevezzük ruhának. sza'l ez így egybe van. ha most Leere rájönne a pisilhetnék akkor a sloziban pucérra vetkőzik..? Hmm?
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #539 Dátum: 12 jan 17, 20:05:41 »

Azért van a seggén olyan furcsa nagy púp beépített pelenkával rendelkezik:D.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Oldalak: 1 ... 34 35 [36] 37 38 39
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins