vanbastel
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #45 Dátum: 07 júl 02, 21:11:45 » |
|
szerintem az egy tonna ólom és az egy tonna tollpihe pont ugyanolyan nehéz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #46 Dátum: 07 júl 02, 21:17:43 » |
|
A tollpihének jóval kisebb a fajsújja, ezért nagyobb területet foglal el, mint az ólom, valamint könnyedsége miatt a szél is szétszórhatja, vagyis a szállítása, áthelyezáse jóval nehezebb mint az ólomé.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #47 Dátum: 07 júl 02, 21:19:46 » |
|
énis rájöttem Pü-be elküldjem Shiro?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #48 Dátum: 07 júl 02, 21:22:17 » |
|
A tollpihének jóval kisebb a fajsújja, ezért nagyobb területet foglal el, mint az ólom, valamint könnyedsége miatt a szél is szétszórhatja, vagyis a szállítása, áthelyezáse jóval nehezebb mint az ólomé.
Ne bonyolítsd túl, mind a kettő egy tonna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #49 Dátum: 07 júl 02, 21:25:30 » |
|
És mi van az esetleges 0,01%-os eltéréssel?
Ahogy gondolod Handy, de ide is kiírhatod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vanbastel
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #50 Dátum: 07 júl 02, 21:27:34 » |
|
nem lehet pontosan mind a kettő egy tonna így a kérdésre nincs is igazán jó válasz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #51 Dátum: 07 júl 02, 21:32:00 » |
|
ja oksi... nah, szal a megfejtés az, hogy semerre, mert a kakas nem tojik tojást. xD de azt a régebbi kalapos megfejtést írja má le vki, me nem jöttem rá. :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #52 Dátum: 07 júl 02, 21:38:04 » |
|
Ez egy feladvány, az van amit mondok. Lehet és pont.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #53 Dátum: 07 júl 02, 21:42:17 » |
|
Volt olyan, hogy egy matektanárt kérdeztem, az meg elkezdte megszerkezsteni a ház szögeit Az a kalapos az melyik volt? ??? Addig is egy újabb egyszerű. Az alábbi képen egy szláv zenész két kutyája van (ha valaki esetleg más teremtménynek véli őket). Az egyiket Lajkának, míg a másikat Kajlának hívják. Mejik-mejik?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 02, 21:43:35 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
vanbastel
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #54 Dátum: 07 júl 02, 21:42:41 » |
|
Ayakáé lesz a megtiszteltetés hogy beírja, végülis ő jött rá legelőször (<- sapkás feladat ugyebár:))
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 02, 22:11:03 írta vanbastel »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #55 Dátum: 07 júl 02, 23:40:40 » |
|
54. A lovagok és lókötők szigetén ünnepséget tartanak, melyre meghívják a normálisak szigetének lakóit. Az ünnepségen három ember ül egymás mellett, közülük az egyik lovag, a másik lókötő és a harmadik normális. Azt nem tudjuk, melyikük melyik népcsoporthoz tartozik, bár nagyon szeretnénk tudni, éppen ezért megkérdezzük őket: "melyik ember ül középen?".
Erre három különböző választ kapunk: A bal oldali ember azt mondja: "A lovag ül középen." A középső ember azt mondja: "A lókötő ül középen." A jobb oldali ember azt mondja: "A normális ül középen." Ki tudjuk-e találni, ki ül középen, jobb ill. bal oldalt? (A lovagok mindig igazat mondanak, lókötők mindig hazudnak, és a normálisak hazudhatnak is, és igazat is mondhatnak.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vanbastel
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #56 Dátum: 07 júl 02, 23:45:49 » |
|
ki megoldást nem írom le, hadd gondolkodjanak mások is
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 03, 00:05:19 írta vanbastel »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #57 Dátum: 07 júl 02, 23:47:53 » |
|
Amikor Aliz bement a csodaerdõbe, nem felejtett el mindent, csak bizonyos dolgokat. Gyakran felejtette el hogy kit, hogy hívnak és hogy a hétnek éppen, milyen napja van. Az oroszlán és az egyszarvú is meglátogatták az erdõt. Az oroszlán hétfõn, kedden és szerdán hazudott, a többi napokon igazat mondott. Az egyszarvú másképpen viselkedett. Csütörtökön, pénteken és szombaton hazudott, a többi napokon igazat mondott.
a. Egyszer Aliz találkozott az oroszlánnal és az egyszarvúval, akik egy fa alatt pihentek, és a következőket állították: Oroszlán: A tegnapi napon hazudtam. Egyszarvú: Tegnap nekem is hazudós napom volt. Ebbõl a két állításból Aliznak sikerült rájönnie, hogy milyen nap volt tegnap. Hogyan?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #58 Dátum: 07 júl 03, 00:11:04 » |
|
Az Alizos megvan köldöm privátba a megfejtést.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #59 Dátum: 07 júl 03, 00:17:24 » |
|
Emberek! Komolyan mondom! Nektek kellett volna bejárnotok helyettem filozófia diszciplínákra fősulin...-.-' tömény logika és már a lovagok lókötők téma is megvan, meg az oroszlán unikornis is... megyek meghalni egy sarokban... jó fejtegetést:D
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
|