Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #75 Dátum: 07 júl 03, 20:19:53 » |
|
Lehet, hogy ismerte, de már elfelejtette és így már nem ismeri. Vagy nem tudom, használjuk a logikánkat és rájövünk. (Tóök jó, ez is egy feladvány.)
Egyébkénz én tényleg ismerem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vanbastel
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #76 Dátum: 07 júl 03, 20:21:48 » |
|
nananana várom a lehetséges megoldásokat egyébként itt lehet tippelgetni, mert nem lehet rájönni egyből a megoldásra, úgymond valaminek be kell villannia ami elsőre nem fog
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #77 Dátum: 07 júl 03, 20:27:23 » |
|
mert csak ismertem mostmár nem igazán foglalkoztam ezzel amugy nkünk 2ilyen könyvünk is van ami logi-sztori-s :-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #78 Dátum: 07 júl 03, 23:12:13 » |
|
Mert nem őt lőtte meg? Mi a lényege a logisztoriknak? Vmi hibát kell keresni, és úgy lesz meg a megoldás? Még nem találkoztam ezzel a műfajjal...
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #79 Dátum: 07 júl 03, 23:20:11 » |
|
Egyszerűen ki kell találni, hogy mi lehet az oka a történethez, amihez igen jól kell tudni elvonatkoztatni. A lényege, hogy olyan dolog a megoldás amire senki sem gondol, mégis logikus.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #80 Dátum: 07 júl 03, 23:27:52 » |
|
Itt van leírás a logisztoriról, meg egy pár logisztori. http://szjenoko.web.elte.hu/Jatek/logisztori/logisz.htmlVagyis nekünk kérdéseket kell feltennünk vanbastelnek, hogy közelebb jussunk a megoldáshoz. Alső kérdésem: van egy ilyen rész a szövegben nem párbajra szólítja fel társát vagyis akkor lehetséges, hogy ismerik egymást, és tényleg társak/barátok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #81 Dátum: 07 júl 03, 23:29:07 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #82 Dátum: 07 júl 03, 23:33:44 » |
|
Már tudom a megfejtést, de nem árulom el, viszont kérdéseket tehettek fel, hogy közelebb jussatok a válaszhoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #83 Dátum: 07 júl 03, 23:44:05 » |
|
Hát ez jó... :idegroncs: nem bírom,ha nekem nem megy vmi... :idegroncs: Most azon induljak el, hogy egy ivóban nem is adnak vizet? Csak alkoholt vagy mi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vanbastel
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #84 Dátum: 07 júl 03, 23:50:31 » |
|
egy icipici segítség emberek: miért kért vizet és mért köszönte meg a lövést? (hmmm elég nagy segítség, online tagok előnyben )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #85 Dátum: 07 júl 04, 00:11:32 » |
|
O.o Mert valójából a vizet köszönte meg? Csak gyors volt a lövő?O.o Naniiiii?? itt sorvadok el a plafont nézve... Miért kért vizet? Mert szomjas volt? Bár, ha ez kérdés, akkor valszeg nem.... :idegroncs:
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 04, 00:12:06 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #86 Dátum: 07 júl 04, 00:13:57 » |
|
ZEMORI-SAN, ne olvasd el, csak összezavar. Vannak egyszerűbbek is, ez egy elég nehéz kérdés, meg én nem vagyok 100%-ig biztos, hogy helyes a megoldás, de ha az emberek szokásait vesszük akkor igen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vanbastel
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #87 Dátum: 07 júl 04, 00:14:21 » |
|
hát igen, előrébb haladtunk, nem sok van már hátra a megoldásig 8) nem azért mert szomjas volt... térjünk át a másik kérdésemre
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #88 Dátum: 07 júl 04, 00:25:44 » |
|
Vagyis nem a lövést köszönte meg...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vanbastel
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #89 Dátum: 07 júl 04, 00:28:44 » |
|
debizony azt köszönte meg 8)az a kérdés, miért? :o
|