Zemori
|
|
« Válasz #90 Dátum: 07 júl 04, 00:30:57 » |
|
vaze... erre már csak ennyit tok mondani... és kínlódok tovább...
Fószer a vadnyugaton. Ivó. Vizet kér és inna, de puff és köszönet érte. Miért?? Nandeeee?? Azért nem vok olyan ideges, mint aminek tűnök ( csak tudnám miért reszket a laptop :o )
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #91 Dátum: 07 júl 04, 00:38:29 » |
|
Ha egy kicsit szőrszálhasogatók vagyunk akkor lehet mondani, hogy a lövés következményét köszönte meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #92 Dátum: 07 júl 04, 00:40:41 » |
|
Milyen okból szoktak vizet inni az emberek?, Ennél jobb segítséget nem tudok adni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 04, 00:41:18 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #93 Dátum: 07 júl 04, 00:42:57 » |
|
Meeert szoooomjasss!! Neeem? (O).(O)
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
vanbastel
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #94 Dátum: 07 júl 04, 00:45:43 » |
|
ezesetben neeeeeeeeeem próbáljuk meg kiegészíteni azt a fránya hszt négy szóra, bár ha ezt nem írom, én is bajban vok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #95 Dátum: 07 júl 04, 00:50:08 » |
|
Mmm. Tényleg. És neked is tényleg > Az emot nem számít? (mármint az én karikás szemű találmányom - bár lehet, h már létezett) Egyébként miért kérhet még vizet? Mert melege van. Mondom én...! Magára akarta önteni. Mármint a nyakába, csak a lövés miatt ez gyorsabban ment és ezért thxelt, nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vanbastel
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #96 Dátum: 07 júl 04, 00:55:04 » |
|
nem éppen, de van logukisabb változat is 8) akkor még segítség... mi köze lehet egymásnak ahhoz hogy valaki vizet akar inni vagy hogyha pisztollyal kilövik a kezéből? ja igen: pontosítva ahhoz hogy örül annak, hogyha kilövik a kezéből a poharat
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 04, 00:57:13 írta vanbastel »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #97 Dátum: 07 júl 04, 00:58:36 » |
|
Na szoval ez is közelebb visz a megoldáshoz: Vannak ilyen busz típusok is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vanbastel
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #98 Dátum: 07 júl 04, 00:59:38 » |
|
nem vagyunk vmi sportszerűek, szegény feladatot Zemorival oldatjuk meg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #99 Dátum: 07 júl 04, 01:01:47 » |
|
Miért, hisz segítünk neki?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #100 Dátum: 07 júl 04, 01:01:54 » |
|
Egyre nagyobb ökörségeket írtok busz: emeletes? távolsági? helyi? kék? kis? nagy? más már nem jut eszembe :-X van: "mi köze lehet egymásnak ahhoz hogy valaki vizet akar inni vagy hogyha pisztollyal kilövik a kezéből? ja igen: pontosítva ahhoz hogy örül annak, hogyha kilövik a kezéből a poharat" SEMMI... -.-' Hacsak annyi nem, hogy a szájába ömlik a víz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vanbastel
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #101 Dátum: 07 júl 04, 01:02:51 » |
|
milyen közös funkciót tud betölteni egy pohár víz és egy lövés? csak gondolom már nagyon álmos lehetsz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #102 Dátum: 07 júl 04, 01:06:32 » |
|
Inkább a lövés tulajdonsága. Nem akarod feladni? az ilyen feladatoknak megvan az a szép szokása, hog szinte senki nem tudja megoldani őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vanbastel
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #103 Dátum: 07 júl 04, 01:09:34 » |
|
egyébként a logisztorik átlag megoldási ideje egy embernél néha több napba is telhet... ezeken akkor jó agyalni, amikor nem tud semmi mást csinálni az ember, és mindig csak egy kis részlettel jut hozzá közelebb... ez az élvezet benne, nem az hogy minél hamarabb megoldjam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #104 Dátum: 07 júl 04, 01:13:43 » |
|
Ebben mondjuk van valami. És ha rájön az ember mindig csalódott, ,hogy ,,Ilyen egyszerű dologra nem jött rá.". Pedig így nem is olyan egyszerű.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|