24 nov 30, 08:26:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 59 60 [61] 62 63 ... 79
  Nyomtatás  
Szerző Téma: IQ gyűjtő (szabályok az első hsz-ben)  (Megtekintve 218264 alkalommal)
0 Felhasználó és 51 vendég van a témában
Miroku
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

It's like you. Here I am. It's been since 1988.

« Válasz #900 Dátum: 09 jún 12, 17:45:12 »

Mi az, h Szerzetesnek is sikerült?x'D Kicsit úgy hangzik, mintha nem nézted volna ki belőlem..x'DD
Naplózva

Let's do our rock, scissors, and paper
make your hands, don't blink your eyes...
アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム

今日 も 君 信じる こと
忘れず に 見覚められて いますか。
Matetsu.
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

1 :)

« Válasz #901 Dátum: 09 jún 12, 20:33:48 »

öö mondjuk ez szerintem nem volt nehéz Pirul elsőre rájöttem... Nevet
Naplózva

\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #902 Dátum: 09 jún 12, 21:23:11 »

öö mondjuk ez szerintem nem volt nehéz Pirul elsőre rájöttem... Nevet
Neked gondoltam, hogy nem jelentett problémát, de az előtted szólónak....*sóhaj*...
...szentember, mégis csak csodákra képes... xD

-----
peti93 - jó a megfejtés.
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 14, 17:34:14 írta Shiro » Naplózva

peti93
Akadémiai tanár
*

« Válasz #903 Dátum: 09 jún 14, 16:17:28 »

nah asszem én is elküldtem a megfejtést... szólj ha mégsem
Naplózva

Sensei: pintermate */_\*
Zemori
VIP

Zemochimaru

« Válasz #904 Dátum: 09 jún 18, 13:30:53 »

Egy találós kérdés:
Él,és mégsem lehel,hideg,mint a halál,sose szomjas, mindig vedel. nem csörög, bár páncélba jár. mi az?
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #905 Dátum: 09 jún 18, 14:12:10 »

Hmmm...

Él, de nem lehel, hanem fúj. Cigifüstöt. Hidegvérű, hideg szívű, és úgy néz ki, mint egy oszladozó hulla. És még büdös is. Mint a halál. Mindig a kocsmában vedel. Nem csörög, mert némán visz el a házadból minden értéket. Páncélba jár, mert folyton felfegyverkezve van, hogy megverhesse a járókelőket... Hmm... Mi is lehet az... Talán Borsodi cigány?!  Ohh My God

Ha mégsem, akkor a másik tippet elküldtem PÜ-ben. Mosolyog

-----Szerk----

Ha komolyan gondoltam volna - megoldásként - a fentieket, akkor ezt is PÜ-ben küldöm. x"D
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 18, 14:31:49 írta Saphira » Naplózva

Zemori
VIP

Zemochimaru

« Válasz #906 Dátum: 09 jún 18, 14:24:11 »

Saph ez vérzik pár sebből. Azon felül,h logikátlan eléggé szabályba ütköző hsz-nek is sikerült sztem.

A második tipped viszont jó. A többieket még hagyom találgatni.
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
Zemori
VIP

Zemochimaru

« Válasz #907 Dátum: 09 jún 23, 18:36:12 »

Na mivel eeeeeeeennyi agyat megmozgatott itt a megfejtés, amit Saphi a pü-jében eltalált.

Hal^^
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam

Shiro
Moderátor

may the force be with you

« Válasz #908 Dátum: 09 aug 01, 14:24:48 »

Ezen a linken található egy 1. osztályos matematika feladatsor. Mely 12 kérdésből áll.
Általános iskola 1. osztály.

Nos az egyetemre felvetteknek üzenem, hogy a feladatsor megoldása után gondolkodjanak el egy kicsit. xD  Ördögi

Jó magam 5 hibát vétettem.

valamint ha lehet valaki elárulná hogy ebben a feladatsorba hogy is van a 12. kérdésre a válasz?
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 01, 14:35:25 írta Shíromon ló legel » Naplózva

peti93
Akadémiai tanár
*

« Válasz #909 Dátum: 09 aug 01, 18:42:23 »

most már tisztelem az elsősöket én 4et hibáztam  Ohh My God
és én se t'om hogy jön ki belőle női név
>egyébként a másodikba 2-t hibáztam, de az utolsót csak tippeltem ami jó lett ^^
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 02, 17:23:01 írta peti93 » Naplózva

Sensei: pintermate */_\*
naruto fan mester
Chuunin
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #910 Dátum: 09 aug 01, 19:05:10 »

lol nekem 5 hibám lett Nyelvesít  Nevet  én nem tom hogy eltaláltam a 12.-et  bow mondjuk csak tippeltem mert nekem valami zagyvaság jött ki Technikai KO a mostani elsősök valami 18 órás tanórán vehetnek rész ha ezt kitöltik hibátlanul mert én elsősként fix hogy ez nem tölteném ki jó eredményel  Ohh My God
Naplózva

Ayaka
VIP

a tudás üldöz, de én gyorsabb vagyok

« Válasz #911 Dátum: 09 aug 01, 19:20:22 »

A 2. feladatsorban szerintem a 12. feladatra a megoldás h Anna. A szavak pedig: labda, bicska, flakon, és telefon... szerintem.
Nekem a 2. jobban ment xDDD abban csak 1 hibám volt, mert sosem láttam még galagonyát, így elég nehéz volt kitalálni a színét xD
Az elsőben érdekes hibáim voltak xD pl én nem csökkenő, hanem növekvő sorrendbe raktam a lányokat. És becsapott az utolsó feladat, mert én úgy értelmeztem h nem lehet kanyarogni =/
Naplózva
Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #912 Dátum: 09 aug 01, 22:18:27 »

Hát,én őszintén megmondom hogy 7 hibám volt Blöeee
De,a kérdések 3/4 részét nem is értettem megx'D Szóval,grat annak aki nála jobban teljesített,és annak is,aki esetleg alattam teljesít Ördögi
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Miroku
VIP

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

It's like you. Here I am. It's been since 1988.

« Válasz #913 Dátum: 09 aug 02, 15:56:51 »

Az első feladatsorban csak az utolsót rontottam el, nem értelmeztem jól a feladatot..  smirksweat

A másodikban már kicsit több, azaz három hibám volt. A vers folytatása, az egér ellensége, és a megbokrosodott szó jelentése nem ment .. höhö. Nevet
Naplózva

Let's do our rock, scissors, and paper
make your hands, don't blink your eyes...
アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム

今日 も 君 信じる こと
忘れず に 見覚められて いますか。
Nikkie
VIP

« Válasz #914 Dátum: 09 nov 16, 20:04:05 »

Lehet, h volt már, ha igen, akkor bocsi. smirksweat

Nem vagyok egy Fekete Dani, szóval a rajz minőségét nem kell nézni. xD A célnak pont megfelel(t a paint). Mosolyog

http://imagerz.com/QENHCktvAwICUgkcQwVR

Nah szóval. A tábornok kiállít 4 fickót, akikre a biztos halál vár. De mivel nagyon rendes, ad nekik egy utolsó esélyt. Egymás mögé állítja őket a képen látható módon, és a fejükre tesz 1-1 sapkát. A fickóknak fogalmuk sincs, hogy milyen van a fejükön. A feladat: aki megmondja, hogy milyen sapka van a saját fején, és eltalálja, akkor mind a 4-en megmenekülnek, de ha rossz a válasz, akkor egyből lelövik őket.
A kérdés, h van-e olyan ember közülük, aki biztosan tudja, h milyen színű sapka van a saját fején, és ha igen, akkor hanyas számú emberke az, és honnan tudja? ^¸^
Az 1-es és a 2-es számú emberke közötti fal nem átlátható, az emberek nem mozdulhatnak. Csak az előttük lévő dolgokat látják, mint ahogy az a képről - remélhetőleg xD - kivehető.
Jah igen, és a sapka feltétele közben csukva volt a szemük, tehát nem látták akkor sem. xD

Jah és kihagytam, hogy annyit tudnak az emberek, hogy 2 db kék és 2 db piros sapka közül van az egyik a fejükön. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 17, 20:43:37 írta Nikkie » Naplózva
Oldalak: 1 ... 59 60 [61] 62 63 ... 79
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins