Miroku
|
|
« Válasz #900 Dátum: 09 jún 12, 17:45:12 » |
|
Mi az, h Szerzetesnek is sikerült?x'D Kicsit úgy hangzik, mintha nem nézted volna ki belőlem..x'DD
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
1 :)
|
|
« Válasz #901 Dátum: 09 jún 12, 20:33:48 » |
|
öö mondjuk ez szerintem nem volt nehéz elsőre rájöttem...
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #902 Dátum: 09 jún 12, 21:23:11 » |
|
öö mondjuk ez szerintem nem volt nehéz elsőre rájöttem... Neked gondoltam, hogy nem jelentett problémát, de az előtted szólónak....*sóhaj*... ...szentember, mégis csak csodákra képes... xD ----- peti93 - jó a megfejtés.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 14, 17:34:14 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
peti93
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #903 Dátum: 09 jún 14, 16:17:28 » |
|
nah asszem én is elküldtem a megfejtést... szólj ha mégsem
|
|
|
Naplózva
|
Sensei: pintermate */_\*
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #904 Dátum: 09 jún 18, 13:30:53 » |
|
Egy találós kérdés: Él,és mégsem lehel,hideg,mint a halál,sose szomjas, mindig vedel. nem csörög, bár páncélba jár. mi az?
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #905 Dátum: 09 jún 18, 14:12:10 » |
|
Hmmm... Él, de nem lehel, hanem fúj. Cigifüstöt. Hidegvérű, hideg szívű, és úgy néz ki, mint egy oszladozó hulla. És még büdös is. Mint a halál. Mindig a kocsmában vedel. Nem csörög, mert némán visz el a házadból minden értéket. Páncélba jár, mert folyton felfegyverkezve van, hogy megverhesse a járókelőket... Hmm... Mi is lehet az... Talán Borsodi cigány?! Ha mégsem, akkor a másik tippet elküldtem PÜ-ben. -----Szerk---- Ha komolyan gondoltam volna - megoldásként - a fentieket, akkor ezt is PÜ-ben küldöm. x"D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jún 18, 14:31:49 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #906 Dátum: 09 jún 18, 14:24:11 » |
|
Saph ez vérzik pár sebből. Azon felül,h logikátlan eléggé szabályba ütköző hsz-nek is sikerült sztem.
A második tipped viszont jó. A többieket még hagyom találgatni.
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #907 Dátum: 09 jún 23, 18:36:12 » |
|
Na mivel eeeeeeeennyi agyat megmozgatott itt a megfejtés, amit Saphi a pü-jében eltalált.
Hal^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #908 Dátum: 09 aug 01, 14:24:48 » |
|
Ezen a linken található egy 1. osztályos matematika feladatsor. Mely 12 kérdésből áll. Általános iskola 1. osztály. Nos az egyetemre felvetteknek üzenem, hogy a feladatsor megoldása után gondolkodjanak el egy kicsit. xD Jó magam 5 hibát vétettem.valamint ha lehet valaki elárulná hogy ebben a feladatsorba hogy is van a 12. kérdésre a válasz?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 01, 14:35:25 írta Shíromon ló legel »
|
Naplózva
|
|
|
|
peti93
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #909 Dátum: 09 aug 01, 18:42:23 » |
|
most már tisztelem az elsősöket én 4et hibáztam és én se t'om hogy jön ki belőle női név>egyébként a másodikba 2-t hibáztam, de az utolsót csak tippeltem ami jó lett ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 02, 17:23:01 írta peti93 »
|
Naplózva
|
Sensei: pintermate */_\*
|
|
|
naruto fan mester
Chuunin
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #910 Dátum: 09 aug 01, 19:05:10 » |
|
lol nekem 5 hibám lett én nem tom hogy eltaláltam a 12.-et mondjuk csak tippeltem mert nekem valami zagyvaság jött ki a mostani elsősök valami 18 órás tanórán vehetnek rész ha ezt kitöltik hibátlanul mert én elsősként fix hogy ez nem tölteném ki jó eredményel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #911 Dátum: 09 aug 01, 19:20:22 » |
|
A 2. feladatsorban szerintem a 12. feladatra a megoldás h Anna. A szavak pedig: labda, bicska, flakon, és telefon... szerintem. Nekem a 2. jobban ment xDDD abban csak 1 hibám volt, mert sosem láttam még galagonyát, így elég nehéz volt kitalálni a színét xD Az elsőben érdekes hibáim voltak xD pl én nem csökkenő, hanem növekvő sorrendbe raktam a lányokat. És becsapott az utolsó feladat, mert én úgy értelmeztem h nem lehet kanyarogni =/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #912 Dátum: 09 aug 01, 22:18:27 » |
|
Hát,én őszintén megmondom hogy 7 hibám volt De,a kérdések 3/4 részét nem is értettem megx'D Szóval,grat annak aki nála jobban teljesített,és annak is,aki esetleg alattam teljesít
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #914 Dátum: 09 nov 16, 20:04:05 » |
|
Lehet, h volt már, ha igen, akkor bocsi. Nem vagyok egy Fekete Dani, szóval a rajz minőségét nem kell nézni. xD A célnak pont megfelel(t a paint). http://imagerz.com/QENHCktvAwICUgkcQwVRNah szóval. A tábornok kiállít 4 fickót, akikre a biztos halál vár. De mivel nagyon rendes, ad nekik egy utolsó esélyt. Egymás mögé állítja őket a képen látható módon, és a fejükre tesz 1-1 sapkát. A fickóknak fogalmuk sincs, hogy milyen van a fejükön. A feladat: aki megmondja, hogy milyen sapka van a saját fején, és eltalálja, akkor mind a 4-en megmenekülnek, de ha rossz a válasz, akkor egyből lelövik őket. A kérdés, h van-e olyan ember közülük, aki biztosan tudja, h milyen színű sapka van a saját fején, és ha igen, akkor hanyas számú emberke az, és honnan tudja? ^¸^ Az 1-es és a 2-es számú emberke közötti fal nem átlátható, az emberek nem mozdulhatnak. Csak az előttük lévő dolgokat látják, mint ahogy az a képről - remélhetőleg xD - kivehető. Jah igen, és a sapka feltétele közben csukva volt a szemük, tehát nem látták akkor sem. xD Jah és kihagytam, hogy annyit tudnak az emberek, hogy 2 db kék és 2 db piros sapka közül van az egyik a fejükön.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 17, 20:43:37 írta Nikkie »
|
Naplózva
|
|
|
|
|