viking60i
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #345 Dátum: 11 dec 17, 17:08:33 » |
|
Szerintem, azért még is csak van főgonosz és még azt is megmerném kockáztatni, hogy őt nem ismerjük... Mert szerintem ő az aki hátulról mozgatja a szálakat és esetleg Kabuto rá pályázik....
|
|
|
Naplózva
|
"És most a világ megismeri a fájdalmat...SHINRA TENSEI" "Karyuu no..." " A világ nem fog változni nélkülünk ahogy mi sem nélküle. Ne érdekeljen mit tesznek a többiek, mert ha beállsz a sorba te sem leszel más csak rabszolga! " http://narutoshinsedai.hungarianforum.net/by én
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #346 Dátum: 11 dec 17, 18:37:44 » |
|
én azt bírom itt, hogy nincs egy fő über-mega-giga-BOSS gonosz, hanem többé-kevésbé váltakozik: először Orcsimarcsi, aztán az Akatsuki, majd most Kabucsimaru és Tobi-Zetsu.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Rikudou-sennin
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #347 Dátum: 12 jan 07, 16:00:36 » |
|
Szerintem Kabuto gonoszságban , gerinctelenségben, aljasságban hamarossan túllép Tobin 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #348 Dátum: 12 jan 07, 17:34:34 » |
|
én már szinte várom, hogy Tobit Kabucsimaru a trágyába gáncsolja, ami szerintem előbb-utóbb meg is fog történni.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
spero
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #349 Dátum: 12 jan 13, 18:12:56 » |
|
Na szóval össze foglalom hogy szerintem miért Tobi a főgonosz. 1.Igaz ezt tőle tudjuk de ezt elhiszem neki(miért hazudna egy olyannak aki a halálán van). Szóval ő ösztönözte Yahikót az Akatsuki megalapítására és Ő adta Nagatónak a rinnegant amivel Nagato megölte Hanzout és így átvette az Akatsuki vezetését. 2.Ő eresztette Konohára Kuramat és emiatt Danzouék okot találtak az Uchihák kiírtására. 3.Háborút kezdeményezett Szerintem ez elég egy főgonosz szerepre 
|
|
|
Naplózva
|
\"Még egyszer harcba szállok Megvívom az utolsó nagy csatám Ma élek és meghalok Ma élek és meghalok. \" (The Grey)
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
 |
« Válasz #350 Dátum: 12 jan 24, 19:01:33 » |
|
Hát a jelenlegi tényálás szerint Edo Madara (szerintem) a főmufti, 1 modi betenné a listába?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 24, 19:02:15 írta Saiya-jin4ever »
|
Naplózva
|
L- Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban -L
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #351 Dátum: 12 jan 24, 19:04:47 » |
|
Már hogy lehetne egy visszahozott zombi a fő badass?  Hiszen mostanában nem az ördögi terveit szövögette,hanem a föld alatt oszladozással volt elfoglalva. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
King of Heroes
|
 |
« Válasz #352 Dátum: 12 jan 24, 19:18:47 » |
|
Az Orochimarus story még nekem sem teljesen tiszta, hiszen ha mást nem, Kabuto(ban) általmég belezavarhat a történet menetébe, de nekem elég gyenge karakternek tűnik, akit seperc alatt elintézhetnek.
Igen, akkoriba a sima narutoba se úgy lett már beállítva, hogy ő a legerősebb, mondjuk jirayanal lehet erősebb volt kicsivel, de itachit még ő se tudta legyőzni. Most semmit nem tudna kezdeni orochimaru, mit kezdene? 4farokkal kb. egyszinten tolta azóta naruto megtanulta a sennin módot, megtanulta a róka chakráját irányítani amitől hihetetlen gyors. Sasuke FMS-el gazdagodott amivel szerintem felülmúlta mind itachit mind fms madarát. Madara hát őt nem részletezném, hogy neki most milyen ereje van, tobit se szeretném:) Most orochimaru ezek az emberek között már eltörpülne, szerintem ms sasuke nagy nehezen, de lenyomta volna, sőt, ha úgy harcolna sasuke ms-el mint danzou vagy raikage ellen akkor szerintem tuti elverte volna orochimarut is ha formába van orochimaru. Hisz Danzout kicsit erősebbnek tartják mint sarutobit (ki nyerne csata topikba) és orochimaru edo tenseiel majdnem egy szint volt sarutobival. Kicsit erősebb volt, de nagyon kicsit. Itt csak egy dologgal nem értek egyet:) Nem hiszem, hogy Orochimaru erősebb lett volna Jiraya-nal, mert ha erősebb lett volna, akkor Itachinal is erősebb kellene legyen. Hú, ez elég zavaros, nah inkább kifejtem: Szaal amikor Itachi és Kisame Konohaba mentek (a hokage megölése után) ugy-e ott volt Jiraya és Itachi vmi olyansmit mondott, hogy Jiraya erősebb nála:D Tehát ebből az következik, amit leírtam az elején:))
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
 |
« Válasz #353 Dátum: 12 jan 24, 19:21:16 » |
|
Sabaku: azért ő a főboss mert ez a szöveg hogy mindha nem minden alakult volna a terv szerint hát nem olyan mintha ő lenne a főmufti és Tobi csak a "hirnőke" ? (Aki leszarja hogy a badass mit akar)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
 |
« Válasz #354 Dátum: 12 jan 24, 19:33:43 » |
|
Kabuto hozta vissza Madarát Tobcsi szopatásáért szerintem 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
spero
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #355 Dátum: 12 jan 24, 20:23:10 » |
|
Saiya Én is úgy gondolom, hogy amit Tobi csinál, azok Madara tervei, de ez azon nem változtat, hogy ő meghalt, így most Tobi a fő boss. Madárka hiába van feltámasztva, mert most a mangában igen csak a kis padon csücsül, míg Tobi viszi a prímet.
|
|
|
Naplózva
|
\"Még egyszer harcba szállok Megvívom az utolsó nagy csatám Ma élek és meghalok Ma élek és meghalok. \" (The Grey)
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #356 Dátum: 12 jan 25, 08:01:45 » |
|
Hát a jelenlegi tényálás szerint Edo Madara (szerintem) a főmufti, 1 modi betenné a listába?
Mivel "csak" Edo Tensei-jes zombi, egyelőre várjunk vele egy kicsit, hogy marad-e a történetben tartósan.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #357 Dátum: 12 jan 25, 10:37:49 » |
|
Viszont a konohai szatyrokat be lehetne rakni, együtt hármójukat... Ha Danzónál ezek derültek ki, a másik kettőnél mik fognak?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 25, 14:34:30 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
 |
« Válasz #358 Dátum: 12 jan 25, 17:28:38 » |
|
Sabakau nem hinném hogy a vén csontok főbossok lennének, amire meg Madárkáékat és Tobcsiékat eltakarítják már alulrol szagolják az ibolyát 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
King of Heroes
|
 |
« Válasz #359 Dátum: 12 jan 25, 17:33:40 » |
|
Nem könnyű kérdés, hogy ki a főgonosz, mivel a Naruto világában nem igazán vannak sarkított karakterek. Pl. ott van Tobi, aki a Holdszem tervével át akarja venni a világ fölött az uralmat-azért, hogy békét teremtsen. Az elgondolás nem rossz, csak a módszereivel van baj.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|