25 máj 26, 05:50:46 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Szerintem a kérdés egyértelmű, ti mire szavaztok, ki/melyik szervezet a főgonosz a Narutoban? X)
Orochimaru - 97 (17%)
Hebi / Taka - 9 (1.6%)
Kabuto az UltimateEvilOne! X) - 49 (8.6%)
Tobi (Akatsuki) - 366 (64%)
Danzou - 15 (2.6%)
Sasuke - 36 (6.3%)
Összes szavazó: 527

Oldalak: 1 ... 21 22 [23] 24 25 26
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki a főgonosz és miért?  (Megtekintve 94704 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Putir
Vendég
« Válasz #330 Dátum: 11 aug 29, 17:16:05 »

cimpeti
te nagyon jól beszél magyar:D
egyébként ara probáltam rávilágitani hogy attól hogy riválisa még nem kéne gonosznak lennie
szerintem tobi a főgonosz mert olyan gonosz tervei vannak mint pl. több hektoliternyi vanilia fagyi ősszegyüjtése:D
Naplózva
cimpeti_
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #331 Dátum: 11 aug 29, 19:34:36 »

Nah te megse szólalj a magyarról kapásból 6 hiba a szövidben Pirul
Naplózva
naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #332 Dátum: 11 aug 29, 20:02:21 »

Van aki azt mondja h Tobiás a gonosz van aki Sasukét mond.
   Sasuke - Narutoval folyton rivalizált és féltékeny volt rá ez az 1-k indok h elhagyta a falut.Csatlakozott Oro. erősebb
                  legyen a bátya legyőzése miatt miután legyőzte a bátyát megtudta az igazságot ki akarja irtani a falut....ez
                  simán buszuvány mivel nem képes kezelni az érzéseit.
   Tobi/(Madara?) - Álitolag ö volt az aki a Akacukira (nem tudom h írják bocsi) megalkotására sarkalta Yahikot és mos ez
                              a legnagyobb bűn szervezze amiről tudunk. Tobinak a célja h a világ az ö irányitása alatt legyen. És
                              ahogy én látom ö ezért mindet megtesz. Nála nem jelenkeznek olyan dolgok amik ara utalnának h ő
                              nem stabil a személyisége ö csak egyszerűen hatalom mániás (bár az is lehet h ö is békét akar és ö
                              úgy látja h ez az 1 megoldás lehetséges, ezt sem zárható ki:)

Én akár h nézem az én szemeben Tobi  fő gonosz furcsa módon öt mégis jobban kedvelem mint Sasukét.
Naplózva
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #333 Dátum: 11 aug 30, 07:50:43 »

Danzou akármennyire is Konohának akart jót, attól még nem jó ember, mivel az eszközei nem voltak tisztességesek.
Részemről ő megmaradt negatív karakternek, Itachival szemben.. mert róla alapvetően sejteni lehetett hogy nem rosszak a szándékai, és lényegében ő is úgymond egy áldozat. Persze ez végül ki is derült.

Sasuke egy egészen különleges eset, mert nem is arról van szó hogy gonosz/rossz indulatú, inkább csak kiirtotta az érzéseit/empátiáját hogy csakis a bosszúra tudjon koncentrálni, hogy tisztára mossa a klánját. Annyira megrögzött hogy én már ezt őrületnek is nevezném..
Mondjuk ki ne őrülne bele abba ami történt vele? Minden rokona meghalt, az egész életét arra tette fel hogy megölje az egyetlen szerettét a testvérét, meg is teszi, mire kiderül hogy nem is ő a fő bűnös.. durva kicsit.

Tobiról tudunk ebből a szempontból a legkevesebbet, de én őt tartom főellenségnek. A céljai és az eszközei eléggé messzemenőek. Világuralom/manipuláció/emberek bábként használata.. tipikus pszichopata diktátor jelölt. A békét akarja elérni a legradikálisabb módon, enyhén beteg.

Kabuto-t  viszont nem értem, mi a célja? Azon kívül hogy felülmúlni Orochit? Nem látom át teljesen a viselkedésének okát.
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 30, 07:55:50 írta Ejfel » Naplózva
Viktor-sama
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #334 Dátum: 11 aug 31, 09:52:22 »

Szerintem nem Tobi a főgonosz, mivel ő jót akar csak rossz eszközökkel. Mellesleg amikor találkozott párszor Narutoékkal, akkor volt ereje kinyírni őket, de nem tette. Orochimaru vagy Kabuto a főgonosz, Orochimaru hülyítette Sasukét és belé is akart költözni, meg Kabu is csúnya bácsi ikszdé Na mind1 a lényeg, én nem látom Tobi-t nagyon gonosznak, csak el van szálllva magától.
Naplózva
Suigetsu
Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #335 Dátum: 11 szep 03, 14:10:50 »

Szerintem is Sasuke a főgonosz. A kezdetek kezdete óta tényleg riválisok, róluk szól a történet, hogy barátokból végül ellenségek lettek. A legvégső gonosz, akivel naruto megküzd, az egyértelműen sasuke lesz.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #336 Dátum: 11 szep 03, 21:19:05 »

Ez egy nagyon érdekes kérdés, én is sokat gondolkodtam rajta. Nevet

Az első gonosz Orocshimaru volt. Igazi, fullnegetív gonosz, emberileg sem lehet szertni. Én mindig idegbajta kaptam a kiöklendezős mutatványaitól :S A célja: konoha elpusztítása. miért? bosszú, meg valami jutsu-kutatások. Ez szép, és jó, de meghal, és ugye a főgonosz ált. a végéig kihúzza.

A második az akatsukis bagázs Nevet ♥ Őket egyszeren nem tudom nem szeretni, valamiért imádom a kattant embereket (deidara a robbantásival, kisame, hidan és kakuzu a beszólásaikkal, itachi a nyugodt, de nem bunkó természetével, víí Nevet Én még a régi, pchiohopata gaarát is bírom) De mi a céljuk? ugye elvileg annyi háborút szítani, hogy az emberek megijedjenek, és béke legyen. Ez jó cél, csak rossz eszközökkel. Ez főleg Peinre és Konanre vonatkozik, de a többiek is árnyalt karaterek (pl itachi ( Nevet), akiről kiderült, hogy jó, de ennek ellenére is megölt egy halom embert, és megkínozta kakashit, meg sasukét. monduk az is igaz, hogy ő kerülte az összetűzéseket)

Aztán jött jó drága Tobikánk Nevet Ő már pályázhatna a főgonosz célra, mert ott volt a kyuubis incidens, de mégis, vagy 600 megölhetett volna már minden fontosabb főszerplőt, de mégsem tette. És a kage találkozón is azzal indított, hogy ő nem szertne háborút, inkább fogadják el a tervét, és akkor nyugi lesz. Maga a terve... béke lenne, de mivel a "végtelen tsukoyami" kifejezést használja, én kételkedem a béke rózsaszín felhőiben, hiszen az a jutsu nem egy vidám dolog alapjáraton. A helyzet ugyanaz: jó cél, rossz, NAGYON rossz ezközök Nevet

És persze Sasuke, drága. Aki nem fogja fel, hogy a bátyja nem azért áldozta föl magát, hogy a hülye kisöccse mindent elrontson. Én ennél nagyobb IQ-fighternek hittem ezt a gyereket, de Madara elvette a maradék eszét is. Én személy szerint már rég gonosznak tartom, és mindig is gyűlöltem, és megvetettem ezt a karaktert, de mivel az 1ik főcselekmény ez a "gyere haza sasuke, léégysziii..!"-szál, meg mert régen jó volt (mondjuk én erre sem tenném a nyakam..) ezért ő nem lehet a főgonosz, maximum A Rivális, nagybetűvel Nevet Az meg különöszen undorító, hogy szanaszét hagyta Juugót, Suigetsut (őt is imádom Nevet), meg Karint... Mondjuk azt a csajt is utálom, szal érte igazán nem lett volna kár.

Meg persze Kabutó, felpimpelve Orocshimaruval.Csodálatosan visszataszító kombó. Nem is tudom eldönteni melyiküket utálom jobban xD Főleg ez a halottfeltámasztásos húzásuk kavarja fel a gyomromat. A céljuk még mindig valami állítólagos kutatás, de szerintem ha annyira kuatni akarna, akk elmenne a hegyekbe remetének, és egész életében gyökereken élne, és az élet értelemén (na meg a kutatásain) járna az esze, és nem háborúzna össze-vissza.

Összességében... Mos a jelenlegi felállás szerint a Madara-Kabuto-Sasuke trió szövetkezett, így most ők jelentik a legnagyobb veszélyt. Talán 3uk közül madara a legkevésbé gonosz.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Akatsukis
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #337 Dátum: 11 dec 01, 20:44:17 »

Te nagyon okos már bocs, de nem kakashi a főszereplő ,hanem NARUTO és neki riválisa sasuke egyben sasuke gonosz is kit tudja hogy nem öli meg madarát ,orochimarunak is nekiment neki nemfog?o.O Majd megtudja hogy madara  átakarja adni kabutonak sasukét és úgyfogja végezni mint orochimaru. Nem tudjuk mien erős lesz sasuke a FMS el.
Orochimaru hüje volt és gyene. Tobi sokkal agyafúrtabb és nem fogja hagyni hogy Sasuke elkanászodjon, a markában van. Emellet ö is Uchiha úgyogy todja a z FMS minden csínját bínját ügyogy erröl ennyit.
Atopikra térve; minden id öszaknak megvolt a saját fögonosza pl. a sima Naruto legelején Zabuza vagy Gato, késöbb orochimaru stb.
 Véleményem szerint  ez a szerep jelenleg tobira hárul.
Naplózva

AKATSUKI FOREVER!!!!!
kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #338 Dátum: 11 dec 02, 06:59:12 »

hogy tobi uchiha e azért az nem 100%.
Természetesen Sasuke lesz a végső harc narutonak. Másnak nem nagyon van értelme
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #339 Dátum: 11 dec 09, 09:48:22 »

Lehet, hogy csak én vagyok így vele, de szerintem még Orochimaru neve fel fog tűnni a a történetben. Túl sokat tudott ahhoz, hogy ne. "Ez egy kicsi szálka a tenyerembe amit már nagyon régóta nem tudok kihúzni, de még mindig idegesít" így érzem.
Naplózva
Terumi Mei
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Mizukage

« Válasz #340 Dátum: 11 dec 10, 05:22:31 »

Szerintem az egész történetben egyetlen egy főgonosz van, méghozzá a Juubi, vagyis a tízfarkú. Rikkodou Sennin nem véletlenül pecsételte magába, különben a világot pusztulásba vitte volna. Arra kíváncsi lennék nagyon, hogy mégis mi ez a tízfarkú, honnan származik, és akkor is létezett -e, mielőtt Rikkodou feltalálta volna a ninjutsut, vagy pedig ez a szörny az ő egyik "teremtménye", amit úgy kell érteni, hogy lehet azzal, hogy a ninjutsut feltalálta, ennek hatására kialakult volna egy gonosz szörnyeteg is, amit Juubi néven ismerünk.

Ha ettől eltekintünk, mivel ez csak az én feltevésem, akkor a Narutban minden szereplőnek megvan a maga kis háttere, ami befolyásolta az élete alakulását, és azt, hogy gonosz, vagy jó szereplő lesz belőle. Gaara, Kisame, Sasori, stb. és valószínűleg maga Madara és Tobi is, mind mind olyan szereplők, akik gyermekkorukban vagy régebben olyan esemény elszenvedői voltak, ami megváltoztatta őket, és ennek hatására a rossz oldalra álltak. Ezek közül voltak, akiknek esélye nyílt a változásra, és sajnos olyanok is, akiknek nem, vagy eddig nem.

Akit még kiemelnék, az Kabuto. Főgonosz szerepben nem fog tündökölni, inkább csak amolyan szarkeverő, akit azért jó rendesen belerondít az eseményekbe. Nagyon ellenszenves karakter már a legelejétől kezdve.  Az Orochimarus story még nekem sem teljesen tiszta, hiszen ha mást nem, Kabuto(ban) általmég belezavarhat a történet menetébe, de nekem elég gyenge karakternek tűnik, akit seperc alatt elintézhetnek.
Naplózva

"Mégis mi van akkor.... ha ostoba vagyok?
Már az elejétől fogva nem voltunk több, mint egy csapat idióta.
Azért jutottunk el  ilyen messzire, mert nevetséges álmokat kergettünk.
Még meg kell másznunk az emelkedőt.
Nem halhatunk meg itt, visszazuhanva a hegy lábához!"
Mach5
Jounin
*

« Válasz #341 Dátum: 11 dec 10, 08:20:22 »

Idézet
Az Orochimarus story még nekem sem teljesen tiszta, hiszen ha mást nem, Kabuto(ban) általmég belezavarhat a történet menetébe, de nekem elég gyenge karakternek tűnik, akit seperc alatt elintézhetnek.

Igen, akkoriba a sima narutoba se úgy lett már beállítva, hogy ő a legerősebb, mondjuk jirayanal lehet erősebb volt kicsivel, de itachit még ő se tudta legyőzni. Most semmit nem tudna kezdeni orochimaru, mit kezdene? 4farokkal kb. egyszinten tolta azóta naruto megtanulta a sennin módot, megtanulta a róka chakráját irányítani amitől hihetetlen gyors. Sasuke FMS-el gazdagodott amivel szerintem felülmúlta mind itachit mind fms madarát. Madara hát őt nem részletezném, hogy neki most milyen ereje van, tobit se szeretném:) Most orochimaru ezek az emberek között már eltörpülne, szerintem ms sasuke nagy nehezen, de lenyomta volna, sőt, ha úgy harcolna sasuke ms-el mint danzou vagy raikage ellen akkor szerintem tuti elverte volna orochimarut is ha formába van orochimaru. Hisz Danzout kicsit erősebbnek tartják mint sarutobit (ki nyerne csata topikba) és orochimaru edo tenseiel majdnem egy szint volt sarutobival. Kicsit erősebb volt, de nagyon kicsit.
Naplózva
IndianA
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #342 Dátum: 11 dec 10, 19:17:39 »

Orochimaru az a shinobi aki tökéletesen megfelel egy végső főellenségnek. Végülis már a narutó eleje óta szerepel, és egy fanatikus, aki örökkön-örökké kutatja a végtelen hatalmat és az örök fiatalságot, és tobi, aki talán most a főgonosz, folyton emlegeti, és mintha marcsi sok lépéssel előtte járt volna. Szóval szerintem a végső főellenség vagy tobi lessz, vagy kabuchimaru. De lehet sasuke, ki tudja?
Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #343 Dátum: 11 dec 10, 19:55:09 »

• Ahogy a legtöbbeknek, nekem is Tobi lett a választottam. Számomra egyértelmű: a világ genjutsuba taszítása..

• Sasuke: ő egy bosszúálló, nem a világot fenyegeti veszélye, elvileg csak Konohát, de nála sem tudni mit talál még ki...először Itachi, aztán a vezetőség aztán mindenki a faluból hehh
  • Kabuchimaru: neki Sasuke Sharinganja kell, amivel megszerezhet magának valamiféle uralmat, de nem fenyegető annyira, mint egy genjutsu ikszdé de elég nehezen múlik ki, mmint mindig lesz biztos valami követője, szóval mondhatni "örökké él"
Naplózva

Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #344 Dátum: 11 dec 10, 21:11:02 »

Most, hogy újraolvastam a mangát, megragadta a figyelmemet, hogy Tobi azt mondja Kabuto-nak, hogy "Amint megnyerjük a háborút, a tied lehet szöcske" Ebből kiindulva soha nem lesz Nevet Mondjuk Nem tudni, hogy Kabuto tud e  róla, hogy szöcsk megkapta itachi szemeit, és EMS-ja van már.
Ez  így off.

On: Azon gondolkoztam, hogy szerintem szó szerinti értelemben nincs fő gonosz.  Fő gonoszok vannak. Viszont akikre én gondolok már a Konoha megalapítása korától ármánykodnak. Magától nem háborúznak az emberek. Valaki vagy valami mindig generálja az okokat.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 21 22 [23] 24 25 26
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins