24 nov 27, 15:27:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 36 37 [38] 39 40
  Nyomtatás  
Szerző Téma: RPG- / Online RPG játékok (2 soros szabály!)  (Megtekintve 113390 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Treyman
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #555 Dátum: 10 szep 30, 13:27:54 »

Hát én szivesen fogadok segitséget, van ott efy karim, csak nemigazán tok fejlődni, az első 10-20rr-ig nagyon nehéz.. szóval szivesen fogadnám a segitséged, mert most zyper muzook, de ez elég gyors, és egy magyarral se taliztam. majd holnap tudok lenni, és akkor msnen felkeresnélek, addig kérlek megadnád az msned PÜ-ben? előre is köszi
Naplózva

Dinuu
Gennin
*

« Válasz #556 Dátum: 10 okt 02, 08:39:20 »

Sziasztok,

Én most a Cabal online -ról irok le valamit!

Pár hónapja neki kezdtem a Cabal online nevű játéknak,Fel vittem 2 hét alatt a FB ( Force Blader) ) karakterem 43-as szintre.Utána elkellet utaznom (nem irom le hogy miert és hogy hova) és mire visszajöttem (8-9 nap után) nemvolt meg a karakterem (törölve lett,ha minden igaz :S)!!

Most azt szeretném kérdezni hogy még mindig igy van e?! Mert szivesen neki kezdenék újból,de ha megint nemtudok online lenni 1 hétig akkor megint törölve leszek?! o.O
Naplózva
Treyman
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #557 Dátum: 10 okt 02, 08:44:48 »

Nem. Ez nem így van. Tesóm elkezdett egy bladert, 70-esen abbahagyta, legalább 4 hónapig. Viszajött, felvitte 140re és azóta is megvan. Szóval lehet hogy valaki feltörte és kitörölte vagy ilyesmi.. :S megesik az ilyen
Naplózva

Appa123
Újonc
*

« Válasz #558 Dátum: 10 okt 28, 16:57:23 »

Én msot wowzom megint. Nagyon unom már az egészet semmi kedvem nicns hozzá csak sajna nincs más amit játszak, meg nincs ami felérne wowwal:S:S: ha valaki tud valamit ami felérne vele v jobb:P:D v csak közelíti szóljon pls:D (runes of amgicet próbáltam kicsit se jött be se graf se játékmenet semmi)
Naplózva
tendou
Újonc
*

« Válasz #559 Dátum: 10 nov 05, 23:28:49 »

hello valaki segítsen már abban hogy tudok a neten yugiohzni, mert nem értek se ahamachihoz se abattle.lanhoz.
Naplózva
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #560 Dátum: 10 dec 04, 20:51:34 »

Hát, ez itt off, töled is, és most tölem is, szóval ezért a hsz-ért bocsánat. Töltsd le a Kcvds nevü progit, és regiztrálj a www.kaibacorporation.com -on. Egyébként ez a Yu-Gi-Oh power of chaos multi közösség topicba is simán mehetett volna. Nah még egyszer bocsi az offért. smirksweat
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #561 Dátum: 10 dec 04, 20:59:56 »

Ide lettem írányítva, tehát itt:
Ne tessen wow-klónozni a moderátor, leeht, hogy itt valamenynire jogos, de nem a wow volt az első mmorpg, és mind hasonló sablonra épül. Lehet, hogy abból is merítenek, akár sokszor és nagymértékben, de azért ne már.
Ha már -klónozgatni akarunk, a dungeons and dragons az, ami nagyban meghatározza/-határozta ezt az egész fantasy mmorpg-dolgot.
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #562 Dátum: 10 dec 05, 09:56:06 »

Viszont nem a dnd rendszerére épültek az első mmo-k. Amikor azok kijöttek a D&D még csak (talán) a 2.0-nál járt, ami statokat dobással adta, ott pedig eloszthattad Mosolyog A mai ingyenes MMO-k meg akármennyire tagadni akarod, a WoWból merítenek (lopnak), mivel az a legsikeresebb. Miért merítenének az elsőből, amikor már azt se tudjuk melyik volt az? Mosolyog
Naplózva

batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #563 Dátum: 10 dec 05, 09:59:37 »

Nha most nem azért de sok mmo csak minimálisan hasonlitrá..
VOtl aki azt mondta hogy a goa wow klón, mert lehet benen uszni meg ugrálni...
ILYen alapon minden fps 1más klónja  mert lehet benne lőni.. kb ez ilyen...
De télleg sok van ami copyzik is.
Jó ott a ratyi metin 2 , nha az télleg egyedi, de 1 ben sz*r is .
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #564 Dátum: 10 dec 05, 12:43:27 »

A dnd világából kétségkívül merítettek. Meg a fejlődésrendszerből, meg stb. stb. és nem egyszer. A későbbi hatása is jelentős.
És ha nem is az elsőkből merítenek közvetlenül a maiak, de a wow megtette, és semmiben nem különbözik bármelyik másiktól a népszerűségétől és a komplexségén kívül, ami nincs meg mindenhol. Na most, a "wow-klónok" is sokszor meríthetnek egymásból, innen onnan, a wowból "is", de mondjuk van a mai napig a wow népszerűségével vetekedő idősebb játék.
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #565 Dátum: 10 dec 05, 13:46:53 »

Őszintén? Nem igazán. A régi játékokat legtöbben otthagyták, mert beszipkázta őket valami újabb, illetve a baráti társaságukból beszipkázott valakit, így ők se maradtak.

Everquest 1-2? Lényegében eltűnt
Lineage? Ugyanaz, nem hallani róla semmit
Guild Wars? Játszák még, de erről se hallani túl sokat (sajnálom is)
Star Wars Galaxies? Szánalmas lett, lényegében 1 húzásával elriasztotta az egész játékosrétegét

WoW-ot is sokan ideig-óráig abbahagyják, csak épp legalább ennyi jön is, mivel egyre népszerűbb. Akik meg otthagyták, azok új kieg/content patchnél visszatérnek.

Ami mostanában még életképes az a: WoW, Lotro, DDO, Aion, AoC-vel pötyögnek még páran, talán még Warhammer Online.
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 05, 13:49:25 írta MoonTiger » Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #566 Dátum: 10 dec 05, 14:03:00 »

A linaget szerintem jó helyzetben van, legalábbis jó pár embert ismerek aki játszik, de ez a RuneScape cucc is állítólag rendelkezik egy jópár milliófős rajongói táborral, hogy mást nem mondjak.
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 05, 14:06:15 írta STM » Naplózva
milanbert
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

otaku-kun

« Válasz #567 Dátum: 10 dec 11, 16:06:07 »

Én a dc universe onlinera leszek kiványcsi Nevet
Ps3-on plus-os felhasználó vagyok ugyhogy nemsokára beta tag leszek. Remélem nem szúrják el, mert nagyon imádom a justice league világát.
Naplózva
Kanokanor Seme
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

The Assassin is back

« Válasz #568 Dátum: 10 dec 12, 16:58:08 »

én a Vindictusal tolnám ha nem kapnék az amerikai szervernél IPban-t, és ha már kiadnák európában
Naplózva

dabal
Chuunin
*

« Válasz #569 Dátum: 10 dec 12, 20:45:12 »

mi az a dc universe online?
 Gondolkozik
Naplózva
Oldalak: 1 ... 36 37 [38] 39 40
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins