Shiro
|
|
« Válasz #210 Dátum: 07 júl 10, 20:34:42 » |
|
Nagyábol: a szörnyek joval többen vannak. szintenként 7 stat max Skill level 35 fegyverek 30%-35%-al erősebbek páncélok, pajzsok erősebbek Paladin pajzsok 3x védelem Paladin erősebb Offenzive Aurák Necromanta: erősebb csontvázak, a számuk a skill szintjével megegyező. Maximum 6 golem Druida: tobb farkast, hollot tud idézni. A Firestorm minden szinten kap egy pluyz ágat. Sorci nagyobb elemi sebzés. Blood Raven-nek több zombija van Anderilelnek Blood Raven és Smith segítők Durielnek Rovarkirálynő segítő drágább, de erőősebb élet és mana italok erősebb robbanó és méreg fiolák erősebb gemek
Nagyából ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #211 Dátum: 07 júl 11, 19:30:29 » |
|
barbárra nem szoktál gyúrni? de jónak tünik a mod...
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #212 Dátum: 07 júl 11, 20:53:40 » |
|
Aszem a Barbárnak is van némi modósítása, ha jól emlékszem a Weapon masterikan van. Pl kard nagyobb ar balta nagyobb kritikal buzogény nagyobb sebzés...stb valamint azt kihagytam, hogy a vitality és az energy 3x-os pontot adnak a lájfra és a manára.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #213 Dátum: 07 júl 13, 21:37:41 » |
|
Lesz 2 is??? Az jó, egy folytatást megérdemelt...hát igen, én az Arénás részel megszenvedtem...most csinálok egy gonosz végigjátszást...annyira azért nem élvezem, a kardra leszek kíváncsi...
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #214 Dátum: 07 júl 15, 04:14:05 » |
|
aki ki akar kapni a játékban az jöjjön és játtszon velem...legyőzhetetlen vagyok, hmm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #215 Dátum: 07 júl 15, 04:23:21 » |
|
én most már a KOTOR 3. részét várom nagyon...remélem nem Xbox 360-ra lessz csak, hmm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csaba
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #216 Dátum: 07 júl 16, 16:48:59 » |
|
ÉN is jácok az L2-ön a Dragon szerveren van egy Elf Ijásom,Sötét Elf Mágusom,Ember Mágusom, Az Infinityn meg van egy 20-nál alacsonyab szintö Fighterem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 18, 19:01:47 írta Csaba »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #217 Dátum: 07 júl 17, 15:09:25 » |
|
Nos Sp-ben lenne kérdésem A legelején a Tatooinos pályán, mikor a Tasken-rablók ellen kell menni és meg kell találni egy robotot azoknál a kis nyomorék lényeknél...akkor nem enged bemenni a járműjükbe, mert még nincs kipipálva az a feladat, hogy az összes Taskent meg kell ölni...viszont én végigmentem vagy 3x a pályán és sehol egy árva ellent nem találtam. Valaki segítsen, mit kell most tenne, hogy be tudjam felyezni ezt a küldetést?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaarahun
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #218 Dátum: 07 júl 17, 15:32:57 » |
|
ahol ilyen orditozó puskás nyomik vannak? és van a bazinagy homokjáró? mert ott rá kell álni valamire és felhúzni magad jedierővel.... de nem tom pontosan csinálj képet a pályáról meg pár részről és linkeld be
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #219 Dátum: 07 júl 17, 15:53:12 » |
|
pontosan ez az a rész, amit mondtál...és már nagyon idegesít a dolog...de akkor megpróbálom ezt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #220 Dátum: 07 júl 17, 16:14:49 » |
|
ritka fejből tudom azt a küldit (sok másikkal együtt) ha feljössz msnre és 1 picit részletesebben kifejted hogy hol vagy, pl mit látsz vagy valami, akkor sima ügy, megoldom neked ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaarahun
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #221 Dátum: 07 júl 17, 16:18:53 » |
|
hát a homokjáróra nem ajtón kell bemenni hanem ráálni egy ilyen emelőre és felhúzni magad az erővel és onnan sima ügy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nihilus
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #222 Dátum: 07 júl 17, 21:49:48 » |
|
Most,keztem el multizn,és ahoz képest nagyon jól nyomom szvsz,szóval aki nem fél hogy lealázzom jöjjön multizni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csaba
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #223 Dátum: 07 júl 17, 23:31:28 » |
|
Valaki jácik itt a dragon szerveren ami 15szorzos??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #224 Dátum: 07 júl 18, 08:38:24 » |
|
Most,keztem el multizn,és ahoz képest nagyon jól nyomom szvsz,szóval aki nem fél hogy lealázzom jöjjön multizni találkoztál már 1 kardos pro-kkal? :o :o húúúú de szivesen megvernélek :DDD csak már nem játszom :'(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|