a mestere vok a neten
tudjátok aki neten játszik lát olyan emberkéket akik 1 karddal nyomulnak és 1-2 ütésből lecsapnak..olyan voltam...3 évig játszottam online, 1 karddal, pro voltam, tudtam használni wiggle-t, poke-ot, spin-t...ezek az olyan módszerek amiket a prok használnak... jó tanács...a consoleba írjátok be ha egy karddal vagytok /sens 20, ez tökéletes a spinhez, vagy /sens 15 ez a wigglehez jó...
Spin: oldalra csapsz és a gyors mouse sensitivy miatt tudsz forogni vagy 4-5x, ezzel körkörösen 4-5x megsebezve az ellenfeled
wiggle: amikor oldalra csapsz, akkor közbe mozgatod kicsit az egered, a kardod előre hátra fog mozogni, így folytonosan azt az erőt kifejtve az 1-centis mozgással, amit egy normális teljes oldalracsapással kifejtessz
poke: amikor oldalra csapsz a kardoddal, az ellenkező irányba tolod az egered, így a kard egy helyben marad, az oldalcsapás erejét kifejtve...
csináltam is egy kis vidit, 9 perc, de érdemes megtekinteni, jah és ez nem akkor volt mikor abbahagytam a játékot, hanem még előtte 5 hónappal...nyugi nem csak az összes kép:
http://www.youtube.com/watch?v=z0WOd7N9dKI(a haverom vette fel spectatormódba a vidit rólam)
Most pedig átadom a tudást a modelek terén...
consoleba: /model jawa ekkor jawa modelt kapsz
/model elder ekkor zöld prisonert kapsz
a custom modelbe tudtok színekkel babrálni mondjuk szin tiszta feketét létrehozni...ezekkel babráljatok:
/char_color_green 999
/char_color_blue 999
/char_color_red 999
a 999-et ha erősebb színt akarsz, akkor átírhatod 1024-re is...
ez nem csak a custom modeleknél müxik, hanem a trandoshannál is, csak előbb írd be a consoleba: /model trandoshan/sp és úgy a színkódok, persze már egy külön parancsba
most hogy átadtam a tudást, amit 3 év alatt szereztem, remélem elhiszitek, hogy pro voltam :-X, jah és remélem hogy segítettem...
hohohó mi jutott eszembe!!! tudok pár variációt hogy mondjuk csak a torsod látszódjon custom modelbe, szal ne legyen fejed meg lábad, azt is tudom hogy szimplán ne legyen feje a modellednek, vagy lába, de ezeket csak 1.00-ba tudom...jah és tudok pár kódot amivel ilyen ezüstszínű bug ruhát tudnak viselni, a szimpla custom ruhák helyett...
A Jedi Academy multiplayer játék új magyar generációja: harcra fel, védjétek meg a magyarok becsületét!!!!!
(jah és hozzátenném, hogy a legjobbak között voltam ebben a game-ben
)
jah és hozzáteszem azt is, hogy három különböző nemzetközi only pro klánban voltam