24 dec 03, 20:40:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 40
  Nyomtatás  
Szerző Téma: RPG- / Online RPG játékok (2 soros szabály!)  (Megtekintve 114038 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #180 Dátum: 07 júl 04, 17:49:51 »

hm...nem nagyon akaródzik senkinek sem írni ebbe a topicba...mivan, senki nem játszott ezzel a játékkal???
Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
uchiha tamás
Osztag Vezető
*

« Válasz #181 Dátum: 07 júl 04, 18:09:18 »

hát én nem de biztos jó lehet
Naplózva

\"Uchiha klán tagja vagyok\"

\"This is usually the part when people start screaming\"

deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
Ritka
*

« Válasz #182 Dátum: 07 júl 04, 20:05:56 »

Ha szereted a kalandjátékokat, akkor feltétlenül szedd le...nagyon-nagyon jó Mosolyog
Naplózva

AtrHkOrd
Újonc
*

« Válasz #183 Dátum: 07 júl 04, 23:42:48 »

A KOTOR2 egy vérprofi munka! Egyszerűen fantasztikus! Igaz 2 éve játszottam vele utoljára, de emlékszem, hogy több óráig lekötött, mindig volt valami ösztönzés arra, hogy tovább menjek és jó volt a hangulata, az összhatás, minden passzolt. Meg rengeteg ötlet volt benne. És szórhattam a villámokat. Az tetszett a legjobban. >Nevet A története is jó volt, a végén meglepődtem, mikor az a nő (nem emlékszem a nevére)... nem lövöm le a poént annak, aki még nem játszotta ki.

Egyébként ez volt az első és valószínűleg utolsó RPG, amivel játszottam. Ez bejött, a csúcson akarom abbahagyni. Én pl adtam esélyt a Diablo 2-nek is, 20 percen át próbáltam benne felfedezni a jót, de nem jött össze. (Erre ne válaszoljatok, vagy ha igen, akkor a D2 témába!)
Naplózva

acid
VIP

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Au-chan??!

« Válasz #184 Dátum: 07 júl 05, 23:06:37 »

Kedvenc gém volt 1 időben, vivá lá SW! Jah és már vagy 10szer tuti végigvittem Nevet
Naplózva

Ritka
*

« Válasz #185 Dátum: 07 júl 06, 05:58:58 »

Ajjmár...nem akar lejönni. Pedig csak 1.19 Gb, nem értem, miért ilyen lassú...talán kevés a seed...
Naplózva

Nihilus
ANBU újonc
*

« Válasz #186 Dátum: 07 júl 06, 16:38:22 »

Az egyik kedvenc játékom :Mosolyog Nagyon-nagyon jó,és majd nemsokára kijön a Fable 2 is...Mellesleg az arénás részt bírtam a legjobban Nevet
Naplózva
Gaarahun
Chuunin
*

« Válasz #187 Dátum: 07 júl 08, 10:57:57 »

fog kiegészitő ehez kijönni? jaj de jó Nevet
Naplózva
Nihilus
ANBU újonc
*

« Válasz #188 Dátum: 07 júl 08, 15:08:18 »

A kiegészítőben majd végig lehet menni az öszes film sztoriján >Nevet
Naplózva
Seed
ANBU Kapitány
*

« Válasz #189 Dátum: 07 júl 08, 15:34:44 »

a mestere vok a neten

tudjátok aki neten játszik lát olyan emberkéket akik 1 karddal nyomulnak és 1-2 ütésből lecsapnak..olyan voltam...3 évig játszottam online, 1 karddal, pro voltam, tudtam használni wiggle-t, poke-ot, spin-t...ezek az olyan módszerek amiket a prok használnak... jó tanács...a consoleba írjátok be ha egy karddal vagytok /sens 20, ez tökéletes a spinhez, vagy /sens 15 ez a wigglehez jó...

Spin: oldalra csapsz és a gyors mouse sensitivy miatt tudsz forogni vagy 4-5x, ezzel körkörösen 4-5x megsebezve az ellenfeled

wiggle: amikor oldalra csapsz, akkor közbe mozgatod kicsit az egered, a kardod előre hátra fog mozogni, így folytonosan azt az erőt kifejtve az 1-centis mozgással, amit egy normális teljes oldalracsapással kifejtessz

poke: amikor oldalra csapsz a kardoddal, az ellenkező irányba tolod az egered, így a kard egy helyben marad, az oldalcsapás erejét kifejtve...

csináltam is egy kis vidit, 9 perc, de érdemes megtekinteni, jah és ez nem akkor volt mikor abbahagytam a játékot, hanem még előtte 5 hónappal...nyugi nem csak az összes kép:

http://www.youtube.com/watch?v=z0WOd7N9dKI

(a haverom vette fel spectatormódba a vidit rólam)

Most pedig átadom a tudást a modelek terén...

consoleba: /model jawa               ekkor jawa modelt kapsz
/model elder             ekkor zöld prisonert kapsz

a custom modelbe tudtok színekkel babrálni mondjuk szin tiszta feketét létrehozni...ezekkel babráljatok:
/char_color_green 999
/char_color_blue 999
/char_color_red 999

a 999-et ha erősebb színt akarsz, akkor átírhatod 1024-re is...

ez nem csak a custom modeleknél müxik, hanem a trandoshannál is, csak előbb írd be a consoleba: /model trandoshan/sp        és úgy a színkódok, persze már egy külön parancsba

most hogy átadtam a tudást, amit 3 év alatt szereztem, remélem elhiszitek, hogy pro voltam  :-X, jah és remélem hogy segítettem...

hohohó mi jutott eszembe!!! tudok pár variációt hogy mondjuk csak a torsod látszódjon custom modelbe, szal ne legyen fejed meg lábad, azt is tudom hogy szimplán ne legyen feje a modellednek, vagy lába, de ezeket csak 1.00-ba tudom...jah és tudok pár kódot amivel ilyen ezüstszínű bug ruhát tudnak viselni, a szimpla custom ruhák helyett...

A Jedi Academy multiplayer játék új magyar generációja: harcra fel, védjétek meg a magyarok becsületét!!!!!

(jah és hozzátenném, hogy a legjobbak között voltam ebben a game-ben  Nevet)

jah és hozzáteszem azt is, hogy három különböző nemzetközi only pro klánban voltam
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 08, 15:40:23 írta Seed » Naplózva
th
Naruto-Kun Csoport
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Táncoló levélárnyék

« Válasz #190 Dátum: 07 júl 08, 15:57:01 »

1 dolog minálunk ezt cheatnek hívják konzolba irogacc átállítod a karakteredszintjét a maxnál nagyobbra szvsz ez csít és azzal nem lehet védekezni hogy más is ezt használja mert akkor gyakorlatilag te süllyedsz le a csalók szintjére
ennyi
ui.: csíttel nem nehéz....

bocs ha flame de ez a véleményem
Naplózva

Gues Who's back?
Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy
A Fórum nemhivatalos megmondó embere
"Mamamamamaaaa"
Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael
Lányom: Đestri
Just Dance
Seed
ANBU Kapitány
*

« Válasz #191 Dátum: 07 júl 08, 16:01:44 »

nos, nem létezik pro aki nem ezt használja.....csak a noobok nem használják  :-X mellesleg a spinre mondják hogy cheatelés de a wiggle a nehézsége miatt csak pro szintű, éppen ezért ha spint használsz mondják hogy spin noob, de a wiggle a prok alapvető fegyvere... ha noob akarsz maradni, akkor ne tanuld meg, viszont akkor eleged lesz abból hogy csak kezdőket tudsz kinyirni és nem játszol tovább...és ez a game többet érdemel...főleg mert ha már pro vagy wiggle-ben nagyon izgalmas matcheket lehet játszani
Naplózva
Gaarahun
Chuunin
*

« Válasz #192 Dátum: 07 júl 08, 17:00:02 »

na megjegyzéseim:
1.ATYA ÉG ENNYIT LÁMULNI
2.CSÍT?? ATYA ÉG ROSSZABB MINT A COMBÓZÁS DUELBE
2.MI AZ HOGY EGY CSAPÁSBÓL ÖLSZ??? MIKOR HAGYOM MAGAM SE TUDNAK EGYBŐL MEGÖLNI KIVÉVE A KETTÉSZELÉSTŐL
3.EZÉRT MÁR A MOSTANI SZERVEREKRŐL BANNOLNÁNAK
4.AKIK ELLEN HARCOLT OLYAN BÉNÁK HOGY MÉG ÉN IS NEVETEK RAJTUK,pedig én se vok valami jó

........Na ennyi lenne........
vagy nem:a Sweepelés most a menő Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 08, 17:03:05 írta Gaarahun » Naplózva
Seed
ANBU Kapitány
*

« Válasz #193 Dátum: 07 júl 08, 17:51:34 »

ez nem csít, minden pro ez használja, jah igen, azok éppen noobok voltak..hát...khmmm...egy magyar szerveren voltam..puff...

akarod hogy holnap felmenjek és 1 csapásból megöljelek? de akkor hagyd magad....van pár módszerem

a francot bannolnának, minden pro használja ezeket a mozdulatokat

mellesleg megjegyzem hogy a Sweepelés a Wiggle másik neve, vagy egy alverziója, ahogy tetszik

mellesleg a /sens nem cheat, csak a mouse sensitivyt állítgatod...megsúgom, én már a végső stádiumban mielőtt befejeztem volna a játékot, /sens 60 on játszottam, majdnem körbefordult egy kis mozdulattól az egér, viszont szinte mindenkit vertem....nézd meg a prokat, aztán gondolkodj, szerinted 5 sensel (eredetileg a max) tudnak olyat csinálni amit éppen csinálnak???
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 08, 17:53:59 írta Seed » Naplózva
Gaarahun
Chuunin
*

« Válasz #194 Dátum: 07 júl 08, 18:12:25 »

de erősitő.... azért bannolnak, meg ha azért nem akkor a lámulásért Nevet hogy csak úgy ölöd az embereket
Naplózva
Oldalak: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 40
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins