Kardfog
Vendég
|
|
« Válasz #420 Dátum: 08 márc 08, 13:07:22 » |
|
Szerintem a Cabal is jó , főleg a Archeal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DreadItachi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
no1 hentai fan X3
|
|
« Válasz #421 Dátum: 08 márc 09, 12:12:52 » |
|
Nosh a guild wars én ezt nyomom most vetem meg eredetiben és már 7-es vok valakimég gw-zik???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DreadItachi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
no1 hentai fan X3
|
|
« Válasz #422 Dátum: 08 márc 10, 13:41:05 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #423 Dátum: 08 márc 16, 20:28:48 » |
|
A Rakion nevű gámáról nem tudjátok, hogy milyen lehet, mert videók alapján ígéretes darabnak látszik. Valamint tudtok hozzá ajánlani valamilyen magyar szervert?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #424 Dátum: 08 márc 20, 11:47:09 » |
|
Nosh a guild wars én ezt nyomom most vetem meg eredetiben és már 7-es vok valakimég gw-zik??? Nagyon ritkán én tolom, de leginkább WoWozgatok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Blacksmith18
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #425 Dátum: 08 márc 22, 10:33:18 » |
|
Ismeri valaki a Gothic 2-t?mertha igen, akkor elmagyarázhatná,hogy hogyan kell csalásokat beírni,mert én akárhogy is próbálkozok,de nem megy :'X
|
|
|
Naplózva
|
AHOA
|
|
|
Zero
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #426 Dátum: 08 márc 22, 13:06:47 » |
|
Üdv mindenki! Bocs ha már volt de nem olvastam vissza teljesen: Shaiyazik valaki közületek??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sarachi-kun
Chuunin
Nem elérhető
ThePeopleWhoIsBurnedd
|
|
« Válasz #427 Dátum: 08 ápr 19, 17:09:24 » |
|
Na ha már van WOW akkor legyen Lineage is , én személy szerint az Infinity szerveren játszom de aki még játszik vele az írhat. A Lineage egy nagy wow utánzat, de biztos jó... Aztaaaaaaaaa kurva elet............ Mirol beszlesz? Kerlek szepen WoW akkor meg sehol nem volt mikor L2-ben megjelent a C1 vagyis elso resz. Arrol ne beszeljunk, hogy Lineage is volt. WoW alapjaban veve jo jatek, olyan mint L2, a borzalmas grafikat egyensulyozza aa hihhtetlen jo jatekelmeny, az L2 meg jo grafika es jo jatekelmeny, szerintem a no.1 jatek csak meguntam. De mind1ik csak official modban jo. Na valaki tudna linkelni nekem, egy jobbacska MMORPG-t?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #429 Dátum: 08 ápr 20, 21:27:33 » |
|
Sarachi-kun: A WoWnak egyáltalán nincs csúnya grafikája, szimplán a WC3 hangulatát próbálták visszahozni, ami nagyon hangulatosra sikeredett szerintem, de a csúnyához köze sincs, erős közepes
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #430 Dátum: 08 ápr 21, 09:19:14 » |
|
Én spec runescape ezek de ezt inkább az rs fúrumba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sarachi-kun
Chuunin
Nem elérhető
ThePeopleWhoIsBurnedd
|
|
« Válasz #431 Dátum: 08 ápr 23, 17:09:39 » |
|
WoW grafika= csunya... mivel a Warcraft-nak se olt szepgrafikaja akkor ennek se lessz, mivelhogy mondtad az akarjak MMOPRG valtozatba atvinni Szerinte es sokak szerint csunya. Vannk nem fizetos, Item Mall-os gamek, ahol szebb a grafika sott... engem igazabol a Lineage2 grafikaja fogott meg, de abban az a baj, hogy eleg eros gep kelett, amugymeg szerintem az egyik legjobb jatek... marmint az Lineage2! A legnagyobb baja, hogy olyan mint WoW... fizetos. A tort szervereken meg nem eredmes jatszani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
strawberry-san
Gennin
Nem elérhető
Eszeveszett mint Vash XD
|
|
« Válasz #432 Dátum: 08 ápr 24, 19:14:02 » |
|
1-2 jó MMO-t ismerek... tudok i belinkelni bőven... Rakionról annyit hogy az ötlet jó csak ritka sz*rul valósították meg. Vki ismeri a Conquer-t vagy Zero-t? esetleg Exteel-t?
|
|
|
Naplózva
|
Nem kocka vagyok csak sok oldalú... egész pontosan 6
|
|
|
|
Abarai_Renji
Gennin
Nem elérhető
Drunken Fist Fighter
|
|
« Válasz #434 Dátum: 08 ápr 26, 20:27:42 » |
|
Kösz, ezt kipróbálom, bár eddig nem naon játszottam fórumos RPG-ket. Bízzunk benne, h jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|