Indiekidd
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #435 Dátum: 08 máj 04, 19:20:55 » |
|
latom itt midenki nagy MU-s szoval en is beszologk. Meg mielott L2-ozni kezdtem ezzel kezdtem,, szoval elso MMORPG az eletemben. En 2 szerveren jatszottam, az egyiken GM is voltam a masikon csak a legnagyobb Phono. De jo kis jatek. Nekem a BK a kedvencem, de meg jo a DL is. MIndegyik jo kiveve a MG. De most van egy olyan bajom vele, hogy mikor letoltom es elinditom, barmelyik klissnset es szervert akkor valamiert laagggol. Egyszeruen nem megy. MIndegy majd probalgatom meg, en most a Heroie szerveren jatszok a Midgard reszen. de most linkeljetek mar be nehanyjo MMORPG-t. Koszi. Jah most ezt probalom ki Shaiya. De meg tolti
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Indiekidd
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #436 Dátum: 08 máj 06, 14:29:36 » |
|
Szoval, azt akarom kerdezni, mert most ujraraktam a MU-t de az a baj, hogy akad az egesz. Vagyis felrakom, es mikor elinditom, akadozik, pedig ez regebben nem volt, ugyanezze a geppel. Es szerintem nem annyira megerolteto futtatni. Nem tudjatok mi a baj, mert meg ilyen nem forudlt elo, es elegge zavaro
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
acid
|
|
« Válasz #437 Dátum: 08 máj 06, 14:42:25 » |
|
hát ötleteim vannak csak. Nézz bele a ctrl+alt+del résznél a folyamatokhoz, és rendezd memóriahasználat szerint. Ami sokat zabál és nem érzed szükségét az mehet letiltásra, és ugyanez CPU-nál is. Csak vigyázz h ne olyat tilts le amit nem szabadba Másik 5let hogy túl sokan vannak szerveren és ezért lagzik, ami azt jelenti h majdnem mindenkinél lagzik, vagyis azoknál biztos akiknek kevesebb netük van mint amit elgondoltak a népek. Szóval menj hajnalban játszani, akkor biztos nincsenek fent sokan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Indiekidd
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #438 Dátum: 08 máj 06, 14:48:04 » |
|
Neeeeeeeeem.... nem ugy lagol. Akadozik. Vagyis elinditom a jatekot es szaggat. Nem tudom miert, mintha valami atom jo CoD 4-et raktam volna be full grfaikan ugy akadozik a MU. Pedig jobb grafikas jatekok mennek a gepemen siman. A problema nem tudom mi. Regebben is jatszottam, es nem volt baj, es masik gepen megy. Az nem lehet baj, hogy a driverrel van valami baj, vagy nincs DirectX?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #439 Dátum: 08 máj 06, 23:59:42 » |
|
Probálj meg minden grafikai finomítást letiltani a videókártyán, de az már tényleg szánalmas lenne nézve a játék igényeit. A másik ötlet. nem lehetséges, hogy esetleg nagyon tele van a vinyód? ha igen akkór próbálj meg mindegyik particióról helyet fel szabadítani, hogy legyen legalább 15-20% szabad hely, aztán futtas egy töredezettségmentesítőt. Vagy próbálj meg minden drivert frissíteni... Vagy egy virúsirtót lefuttatni... több ötlet nincs.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Indiekidd
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #440 Dátum: 08 máj 20, 17:36:45 » |
|
hehe, elkezdtem WoW-ozni off-on. Elmeny. Midenkinek ajanlom, akinek van hozza cash. Valami eszmeletlen, a vidik Yt-n nagyon jok. Nehiaba 10.000.000 player es a no. game a vilagon ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Belnir
Chuunin
Nem elérhető
Nem félek a haláltól, akkor mitől féljek?
|
|
« Válasz #441 Dátum: 08 máj 22, 20:26:14 » |
|
Morrowind-et ki ismeri?? iszonyat királyság most csináltam benne egy villám varázslatot elneveztem Raikirinek ajánlom mindenkine, magyarosítás is van hozzá
|
|
|
Naplózva
|
éljen az aszimmetrikus internet
|
|
|
gaara11
Újonc
Nem elérhető
"Nightlife-13 is life" Tenacious D
|
|
« Válasz #442 Dátum: 08 máj 27, 14:52:37 » |
|
Szerintem a 2hold(2moons) a legjobb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Indiekidd
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #443 Dátum: 08 máj 28, 13:16:49 » |
|
Jah van ez a sok Koreai Item Mall-os jatek amiben szemrakot lehet kapni, ha elnyomsz egy buffot. Ezek annyira n?. jatekok, hogy besirok rajtuk. Szerintem a topos jatekok azok WoW, L2, GW. Nagyabol. De van meg sok, de szerinte es sokak szerinte ezeket emlitik egyutt a WoW-al. Ami nagyszo.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yakushi Kabuto
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #444 Dátum: 08 jún 05, 20:03:16 » |
|
Szerintem a 2hold(2moons) a legjobb.
Az nem rossz csak furi volt a képernyőm szines csikos foltos...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #445 Dátum: 08 jún 23, 15:31:20 » |
|
Hmm remélem Sudekit még nem említettem meg errefelé...most toltam végig újból és nekem eléggé bejött, igaz nem túl új a játék de a story meg a karakterek szerintem eléggé jól el lettek találva (egyedül a vége nem tetszett mert azt elég gyorsan lerendezték )...A lényeg az hogy kellemes időtöltés
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #446 Dátum: 08 júl 22, 13:41:01 » |
|
Nah, ez most nagyon n00bnak fog tünni, de lenne egy kis problémám az L2-vel.......
Felpatchelltem, és a host filet is felülirtam, jó sok szerverrel, de (ugyan úgy, mint a Play NC) nem fogadja el a felhasználónevemet. Mármint a fő, bejelentkező képernyőnél......... Így, a serialt se tudom berakni. Aki tudna segíteni, az kérem, vegyen fel msn-re, vagy Pü.-ben beszéljük meg.
Köszönöm ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #447 Dátum: 08 júl 23, 16:58:28 » |
|
Van 1 problémám! Letöltöm ezt a MU-t, és telepítem, de nem toom magát a játékot elindítani! Nem tudnátok segíteni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Obi_Wan
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Monsieur
|
|
« Válasz #448 Dátum: 08 aug 04, 07:49:03 » |
|
Online RPG játék amiwel en jatszok az csak lineage ! Sőt mostmar azzal se -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #449 Dátum: 08 aug 04, 09:19:13 » |
|
Végre van pár új kép + hír a Dragon's Age rpg-ről. Nagyon várom már, és vaószínű az összes Baldur's Gate fannak felüdülés lesz egy újabb hagyományos rpg ^^ (a dragon's age ott egy link ha valaki nem venné észre )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 04, 09:19:50 írta MoonTiger »
|
Naplózva
|
|
|
|
|