24 dec 03, 00:24:01 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 40
  Nyomtatás  
Szerző Téma: RPG- / Online RPG játékok (2 soros szabály!)  (Megtekintve 113934 alkalommal)
0 Felhasználó és 12 vendég van a témában
Indiekidd
Akadémiai tanuló
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #435 Dátum: 08 máj 04, 19:20:55 »

latom itt midenki nagy MU-s szoval en is beszologk. Meg mielott L2-ozni kezdtem ezzel kezdtem,, szoval elso MMORPG az eletemben. En 2 szerveren jatszottam, az egyiken GM is voltam a masikon csak a legnagyobb Phono. De jo kis jatek. Nekem a BK a kedvencem, de meg jo a DL is. MIndegyik jo kiveve a MG. De most van egy olyan bajom vele, hogy mikor letoltom es elinditom, barmelyik klissnset es szervert akkor valamiert laagggol. Egyszeruen nem megy. MIndegy majd probalgatom meg, en most a Heroie szerveren jatszok a Midgard reszen. Mosolyog de most linkeljetek mar be nehanyjo MMORPG-t. Koszi. Jah most ezt probalom ki Shaiya. De meg tolti Mosolyog
Naplózva
Indiekidd
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #436 Dátum: 08 máj 06, 14:29:36 »

Szoval, azt akarom kerdezni, mert most ujraraktam a MU-t de az a baj, hogy akad az egesz. Vagyis felrakom, es mikor elinditom, akadozik, pedig ez regebben nem volt, ugyanezze a geppel. Es szerintem nem annyira megerolteto futtatni. Nem tudjatok mi a baj, mert meg ilyen nem forudlt elo, es elegge zavaro Mosolyog
Naplózva
acid
VIP

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Au-chan??!

« Válasz #437 Dátum: 08 máj 06, 14:42:25 »

hát ötleteim vannak csak. Nézz bele a ctrl+alt+del résznél a folyamatokhoz, és rendezd memóriahasználat szerint. Ami sokat zabál és nem érzed szükségét az mehet letiltásra, és ugyanez CPU-nál is. Csak vigyázz h ne olyat tilts le amit nem szabadba Mosolyog
Másik 5let hogy túl sokan vannak szerveren és ezért lagzik, ami azt jelenti h majdnem mindenkinél lagzik, vagyis azoknál biztos akiknek kevesebb netük van mint amit elgondoltak a népek. Szóval menj hajnalban játszani, akkor biztos nincsenek fent sokan  Pojén
Naplózva

Indiekidd
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #438 Dátum: 08 máj 06, 14:48:04 »

Neeeeeeeeem.... nem ugy lagol. Akadozik. Vagyis elinditom a jatekot es szaggat. Nem tudom miert, mintha valami atom jo CoD 4-et raktam volna be full grfaikan ugy akadozik a MU. Pedig jobb grafikas jatekok mennek a gepemen siman. A problema nem tudom mi. Regebben is jatszottam, es nem volt baj, es masik gepen megy. Az nem lehet baj, hogy a driverrel van valami baj, vagy nincs DirectX?
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #439 Dátum: 08 máj 06, 23:59:42 »

Probálj meg minden grafikai finomítást letiltani a videókártyán, de az már tényleg szánalmas lenne nézve a játék igényeit.
A másik ötlet. nem lehetséges, hogy esetleg nagyon tele van a vinyód? ha igen akkór próbálj meg mindegyik particióról helyet fel szabadítani, hogy legyen legalább 15-20% szabad hely, aztán futtas egy töredezettségmentesítőt.
Vagy próbálj meg minden drivert frissíteni...
Vagy egy virúsirtót lefuttatni...
több ötlet nincs.

Naplózva

Indiekidd
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #440 Dátum: 08 máj 20, 17:36:45 »

hehe, elkezdtem WoW-ozni off-on. Elmeny. Midenkinek ajanlom, akinek van hozza cash. Valami eszmeletlen, a vidik Yt-n nagyon jok. Nehiaba 10.000.000 player es a no. game a vilagon ^^
Naplózva
Belnir
Chuunin
*

Nem félek a haláltól, akkor mitől féljek?

« Válasz #441 Dátum: 08 máj 22, 20:26:14 »

Morrowind-et ki ismeri??
iszonyat királyság most csináltam benne egy villám varázslatot elneveztem Raikirinek Nevet Nevet
ajánlom mindenkine, magyarosítás is van hozzá
Naplózva

éljen az aszimmetrikus internet Nevet
gaara11
Újonc
*

"Nightlife-13 is life" Tenacious D

« Válasz #442 Dátum: 08 máj 27, 14:52:37 »

Szerintem a 2hold(2moons) a legjobb.
Naplózva
Indiekidd
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #443 Dátum: 08 máj 28, 13:16:49 »

Jah van ez a sok Koreai Item Mall-os jatek amiben szemrakot lehet kapni, ha elnyomsz egy buffot. Ezek annyira n?. jatekok, hogy besirok rajtuk. Szerintem  a topos jatekok azok WoW, L2, GW. Nagyabol. De van meg sok, de szerinte es sokak szerinte ezeket emlitik egyutt a WoW-al. Ami nagyszo.
Naplózva
Yakushi Kabuto
Akadémiai tanár
*

« Válasz #444 Dátum: 08 jún 05, 20:03:16 »

Szerintem a 2hold(2moons) a legjobb.
Az nem rossz csak furi volt a képernyőm szines csikos foltos...
Naplózva
Feo
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

"Not all who wander are lost"

« Válasz #445 Dátum: 08 jún 23, 15:31:20 »

Hmm remélem Sudekit még nem említettem meg errefelé...most toltam végig újból és nekem eléggé bejött, igaz nem túl új a játék de a story meg a karakterek szerintem eléggé jól el lettek találva (egyedül a vége nem tetszett mert azt elég gyorsan lerendezték  Nyelvesít )...A lényeg az hogy kellemes időtöltés  Nevet

Naplózva

Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Niggah-chan

« Válasz #446 Dátum: 08 júl 22, 13:41:01 »

Nah, ez most nagyon n00bnak fog tünni, de lenne egy kis problémám az L2-vel.......

Felpatchelltem, és a host filet is felülirtam, jó sok szerverrel, de (ugyan úgy, mint a Play NC) nem fogadja el a felhasználónevemet.
Mármint a fő, bejelentkező képernyőnél.........
Így, a serialt se tudom berakni.
Aki tudna segíteni, az kérem, vegyen fel msn-re, vagy Pü.-ben beszéljük meg.

Köszönöm ^^
Naplózva

ChroN
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Portgas D. Ace

« Válasz #447 Dátum: 08 júl 23, 16:58:28 »

Van 1 problémám! Letöltöm ezt a MU-t, és telepítem, de nem toom magát a játékot elindítani! Nem tudnátok segíteni?
Naplózva

Obi_Wan
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Monsieur

« Válasz #448 Dátum: 08 aug 04, 07:49:03 »

Online RPG játék amiwel en jatszok az csak lineage !
Sőt mostmar azzal se -.-
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #449 Dátum: 08 aug 04, 09:19:13 »

Végre van pár új kép + hír a Dragon's Age rpg-ről. Nagyon várom már, és vaószínű az összes Baldur's Gate fannak felüdülés lesz egy újabb hagyományos rpg ^^  (a dragon's age ott egy link ha valaki nem venné észre  Mosolyog)
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 04, 09:19:50 írta MoonTiger » Naplózva

Oldalak: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 40
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins