Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Dátum: 07 jún 30, 09:56:33 » |
|
egy gyönörű, vicces, é izgalmas történelmi anime, melyből készültek OVA-k, TV, és Movie is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1 Dátum: 07 jún 30, 12:58:04 » |
|
Huh...ez elég idióta kérdés...a Rurouni Kenshin az a Samurai X, hmm?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2 Dátum: 07 jún 30, 12:59:18 » |
|
igen azthiszem a movie az.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pandy
|
|
« Válasz #3 Dátum: 07 júl 02, 14:39:20 » |
|
naggyonjo anime és az első Ova az egyik kiedvenc !!!na az naggyon szépre, jóra,szomorúra sikeredett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kiru
Vendég
|
|
« Válasz #4 Dátum: 07 júl 03, 16:41:20 » |
|
Jájj Kenshin Nagyonnagyonjó és tele poénnal xD Az OVA-k meg...najó nem részletezem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5 Dátum: 07 júl 03, 18:03:16 » |
|
Nem tudtok ehhez valo feliratot olyat ami a US teames verziohoz jo, mert ami nekem van az rosszul van idötive illetve az a4e verzioahoz van idözitve ami nem is lenne baj ha gyorsan jönne onnan lefele de nagyon lassan jön.. .
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6 Dátum: 07 júl 03, 18:06:21 » |
|
nekem passzol a felirat az U-hez
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8 Dátum: 07 júl 04, 15:56:03 » |
|
Onnan szedtem de az a4e verziojahoz van . Moderátor: a továbbiakat pm-ben beszéljétek meg! Köszi!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 04, 16:19:43 írta Goku2000 »
|
Naplózva
|
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9 Dátum: 07 júl 06, 16:45:43 » |
|
Hm... Most fejeztem be a sorozatot, de egyből meg kellett néznem az összes többi kapcsolódó mozit, ova-t mindent, most meg nem tudom befejezni a sírást...!!!!!! :'( Nagyon jó, mindenkinek ajánlom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #10 Dátum: 07 júl 06, 18:25:43 » |
|
Nagyon jo anime en még csk a 24. résznél jarok de nekem bejön, az tetszik benne hogy valtozatos anime ez is, mert ebbe is megvannak azok a dolgok amitöl jo bar hianyolom a kicsitvel véresebb jeleneteket belöle de azok nelkül is jok mert azert vannak benne nagy poenok pl mikor ideges lesz a csaj xD, vagy részeg . Na meg a parharcok kifejezetten jok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kurenai
Vendég
|
|
« Válasz #11 Dátum: 07 júl 11, 11:09:23 » |
|
De örülök ennek a topiknak Nekem a Rurouni Kenshin volt az első anime amit láttam *.* Egyszerűen fantasztikus *.* :szeret:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12 Dátum: 07 júl 11, 11:11:43 » |
|
Én is nagyon imádtam, nemrég fejetem be! de nem tudjátok véletlenül, honnan lehetene letölteni a teljes befejezőova-t csakaz elejét és a végét láttam, habár így sírtam egy jót, azért érdekelne a köztes is....
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Kurenai
Vendég
|
|
« Válasz #13 Dátum: 07 júl 12, 00:59:41 » |
|
Húh... azt sajnos nem tudom... :S De azt hiszem a Youtube-n fennt van :S...
Am... a sírás az engem is elkapott rendesen.... :'(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #14 Dátum: 07 júl 12, 01:43:00 » |
|
Ti angol felirattal neztetek meg ? vagy létezik hozza végig magyar felirat ? mert nekem csak 42 ig van magyar asszem .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|