Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #30 Dátum: 08 márc 01, 19:41:34 » |
|
Én most kezdtem el az AA.-s verziót. Valami jótanács? Fura a hangja Kenshinnek, elég "magas". Egyébként most hány neve is van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sofia-chan
Vendég
|
|
« Válasz #31 Dátum: 08 márc 13, 15:45:51 » |
|
A hangja engem is meglepett, én mélyebbnek képzeltem el. Imádom hogy állandóan ORO-zik... az olyan aranyos. Amúgy elég sok neve van. Én sem bírom lekövetni néha... :'X Az igazi, ha jól fogtam fel az eseményeket, Himura Kenshin. Aztán van a Himura Battósai. Meg a simán Battósai, a Rurouni Kenshin (Vándor Kenshin), a simán Kenshin, és a simán Rurouni. Persze a végtelenségig kombinálhatjuk őket...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
3mpty
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #32 Dátum: 08 márc 13, 18:56:29 » |
|
Én pont a hangja miatt nézem angolul . Nem tudom hol jártok épp az animében, de van még egy 3. neve is az igazi...(sry nem jegyeztem meg ) Himurai Kenshin nevet a mestere adta neki remélem nem volt túlnagy spoiler .
|
|
|
Naplózva
|
Nagylevegőéés: A semmi nem semmi, hanem semmi, mert a semmi nem semmi, hanem semmi. Hiszen a semmi az semmi, nem pedig semmi.Ergo a semmi nem semmi, hanem semmi Mára ennyit jó éjszakát gyerekek It's more than evil. It's... It's ningen.
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #33 Dátum: 08 ápr 25, 13:04:05 » |
|
Én most néztem meg 47 részt és eddig nagyon elégedett vagyok vele, vicces, izgalmas szal nagyon szórakoztató. De a 47 résznél megakadtam nem találok több magyar feliratot . Jól sejtem hogy nincs is illetve hogy most készül?Vagy ha van adtok egy linket pls.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #34 Dátum: 08 ápr 25, 14:46:13 » |
|
Én pont a hangja miatt nézem angolul . Nem tudom hol jártok épp az animében, de van még egy 3. neve is az igazi...(sry nem jegyeztem meg ) Himurai Kenshin nevet a mestere adta neki remélem nem volt túlnagy spoiler . Shinta volt az eredeti neve De a mestere azt mondta, h ez túl lágy hangzású név egy kardművésznek, ezért elnevezte Kenshinnek =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nagyesz
Újonc
Nem elérhető
Romantika,rózsa,kalap,zakó,versek,én:)
|
|
« Válasz #35 Dátum: 08 ápr 27, 14:40:35 » |
|
Csao Én is csak a 47. részig tudom leszedni a feliratot.Ha valaki tudna adni egy linket azt nagyon megköszönném. Amúgy tényleg nagyon jó a Kenshin.Érzelmes de izgalmas és szívhezszóló.Nálam a 3. helyen áll a Dragon Ball és a Naruto után,de mind a 3 kihagyhatatlan szóval nem a helye számít.
|
|
|
Naplózva
|
Villámsebes életritmus,részletgazdag lélekciklus. Bársonyos hullámverés morajló kéksége, akaratos vízesés friss törekvése.
|
|
|
cseryy
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #36 Dátum: 08 jún 20, 16:52:25 » |
|
hát én ugy vagyok vele: vicces-szomorú, izgalmas és kihagyhatatlan:) engem az a rész hatott meg amikor Kenshin elbucsuzott Kaoru-tol ....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
minato chan
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #37 Dátum: 08 júl 31, 11:39:23 » |
|
nekem nagyon tetszik a japán szinkronja Kenshinnek, egyszerűen nagyszerű az AA-s magyar felirattal csak annyi a gond, hogy nagyon lassan készül el, kb 1 hónap egy rész... jó lenne, ha lenne valami gyorsabb megoldás
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #38 Dátum: 08 aug 20, 22:23:28 » |
|
Megkérdezhetem, hogy honnan töltitek le? (Lehetőleg felirattal kéne )
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem szomorú. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él igazán. Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért.
|
|
|
Sinztye
Újonc
Nem elérhető
Úttörő
|
|
« Válasz #39 Dátum: 08 aug 22, 17:02:40 » |
|
A Rurouni Kenshin az egyik kedvencem. ^^ A legtöbbet a Shishios részeket néztem meg, az egészet végig angolul a veoh.com-on (kár, hogy már nem elérhető Magyarországon), mangába az utolsó kötetek a kedvenceim (azt is angolul olvastam el, de párat megvettem magyarul is ).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kyuubi-x
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #40 Dátum: 08 aug 26, 19:11:45 » |
|
Én magyar mangába nézem (mangafan), csak abba az a rossz hogy 2 hónapot kell várni egy kötetre...
|
|
|
Naplózva
|
Lécci nézzétek meg a honlapom: http://kyuubi.gportal.hu/Az összes Naruto, Death Note, Bleach, FMA rész, meg Inuyasha, Naruto Shippuuden...
|
|
|
shikamaru184
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #41 Dátum: 08 nov 15, 11:30:46 » |
|
jaja én a 2. nál tartok és eddig kensin és sano a kedvenceim
|
|
|
Naplózva
|
I wanna be the king of the pirates!^^
|
|
|
Sosi16
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #42 Dátum: 08 dec 25, 01:00:42 » |
|
Most néztem meg belőle 1 részt. Szerintem elég jó de a szinkron elég f.s.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #43 Dátum: 09 ápr 28, 20:10:32 » |
|
Most kezdtem el nézni és nagyon tetszik a sorozat. Kenshin (Battousai) egy állat Az a nyögés amit mindig kiad ha bevernek neki xD
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
shikamaru184
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #44 Dátum: 09 júl 13, 10:12:10 » |
|
Azt észrevettétek hogy a manga és az anime is más?(gondolom észre)nekem a mangában levő 1. rész jobban tetszik vhogy.
|
|
|
Naplózva
|
I wanna be the king of the pirates!^^
|
|
|
|