Hű, Rurouni Kenshin, ideje ide is írnom^^
Én a manga olvasása közben kezdtem el nézni az animét, és -igazából nem tudom megmondani, miért... egyszerűen csak nem - nem jött be. Egy részt akartam megnézni mindenképp animében (ami a manga 207-208. fejezete), erre kiderült, hogy az nincs meg animében xD
Nemrég fejeztem be a sztorit, és kapásból a top5-be került nálam xD Egyszerre humoros, izgalmas, megdöbbentő... szóval szuper
Amikor azt a bizonyos 207. fejezetet olvastam, és a végére értem, csak ültem és bámultam ki a fejemből. Magamtól kérdezgettem, hogy "Ez hogy?". Egyszerűen nem tudtam hova tenni a dolgot... aztán tovább olvastam...
Iszonyat jó megoldásokat alkalmazott a történet megírásakor Watsuki-sensei.
Viszont ahogy én megfigyeltem, a végére jól láthatóan változott a stílusa. Nekem érdekes volt végigkövetni ezt a változást^^
Amúgy amikor elkezdtem a mangát (a la Mangafan), még nem tudtam semmit a sztoriról. Aztán amikor megtudtam, milyen régi műről van szó, kicsit ledöbbentem. Ahogy rondár fogalmazott, "Watsuki stílusa nem egy mai mangarajzolót lealáz."
Az meg már csak hab a tortán, hogy az egyik kedvenc történelmi időszakomban játszódik
Kedvenc szereplő tekintetében Kenshin és Soujiro között nem tudok dönteni^^" (na, jó, azért Sanosuke sem sokkal maradt le xD)
A történet vége pedig nagyon tetszett^^
(persze minden manga szerint, az animét kb. 8 részig láttam, azonkívül se ova, se movie, se semmi ^^"")