Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #15 Dátum: 07 júl 12, 07:48:25 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #16 Dátum: 07 júl 13, 13:20:52 » |
|
Értelek hát én megvárom a magyar feliratot mert neztem az angollal és neha hüleséget irnak szal inkabb várok , amugy a US-röl le tod szedni az ovat japan hangal angol felirattal , az AA-n meg talalsz hozza magyar feliratot .
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #17 Dátum: 07 júl 13, 14:01:06 » |
|
Köszi!! :Sikerült letölteni, de még szedtem hozzá elég erőt, h meg is nézzem. A végeredményt már úgy is tudom, egy-két csomag elhasznált zsepi.
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #18 Dátum: 07 júl 14, 22:26:39 » |
|
Igazan nincs mit, en még angolal csak par reszt neztem de nem oan jo ugy inkabb varok a magyar feliratra, szal addig nem nezem meg az ova-t .
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #19 Dátum: 07 júl 20, 12:26:06 » |
|
jajj istenem az 52. részt látta már valaki...?nekem kifolyt a könnyem komolyan... :'(
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 20, 12:26:47 írta Ben Tennyson »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #20 Dátum: 07 júl 20, 19:36:50 » |
|
Húúú. ha már a sorozaton sírsz, akkor el vagy tiltva az Ova-któl!!!! De ezt most tényleg komoly! Főként a végén, mikor csak Kauro beszél.... :'( :'( Amúgy a sorozatnak elég/viszonylag boldog a vége....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #21 Dátum: 07 júl 25, 12:47:27 » |
|
Ahh nemar en még mindig addig neztem meg csak ameddig van hozza hun sub , asszem 42, vagy mar van tovabb is ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #22 Dátum: 07 júl 25, 14:02:49 » |
|
igazából csak azért sírtam az 52. résznél, mert mégiscsak a kedvenc karim szomorú múltját mutatta be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #23 Dátum: 07 aug 01, 05:58:59 » |
|
http://uk.youtube.com/watch?v=dIXntR2Y8aYEgy kis kedvcsináló, a moziból és a sorozatból lett összevágva , ezért tér el a rajzstílus....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fighting Dreamer
Vendég
|
|
« Válasz #24 Dátum: 07 szep 27, 17:05:03 » |
|
Marha jó anime! Nem kell részleteznem! Nekem igazából az elején Kenshin volt a kedvencem... aztán most meg már inkább Kaoru és Aoshi és Sanosuke. még nem láttam végig az animet... de bivaj jó. és az OVA... nah azok híper szomorúak:( Sosem bírom ki könnyek nélkül. Olyan szép mikor Tomoe meghal... és mikor Kenshin. ááááááá:( de mosolygott... olyan olyan... olyan.... szívfakasztóan gyönyörű. A Movie is tök szomorú volt... Nem csodálkoztam, hogy Kenshin elveszitette a fejét... Én mindet megöltem volna:S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kiru
Vendég
|
|
« Válasz #25 Dátum: 07 szep 30, 19:49:09 » |
|
OVA2= tuti mindenki sírás. Én a 94.résznél sírtam T.T olyan megható volt Amúgy Tomoe-t nem bírom Kaouru for eva
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #26 Dátum: 07 okt 07, 12:12:12 » |
|
nekem Soujiro a kedvenc karim. Az ő múltját amikor mutatták, kegyetlen volt. Én akkor is sírtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #27 Dátum: 08 jan 02, 11:53:17 » |
|
Kenshin tényleg meghal?Amúgy meg vki nem tudja mikor jelenik meg itthon a második kötet? Amúgy meg nagyon bírom az Oro-kat! Oro?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 02, 12:27:47 írta gaara_fan »
|
Naplózva
|
|
|
|
NinjaGo:rl
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #28 Dátum: 08 feb 05, 12:20:51 » |
|
Sajnos tényleg meghal. Naon jó ez a sorozat, de én az OVA-kat láttam először és olyan fura volt, h a sorozat meg tele volt poénokkal. Movie-t még csak 1et láttam. Linkeket nem tudnátok küldeni hozzá? :-X
|
|
|
Naplózva
|
Icha Icha Édenkert For ever!
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #29 Dátum: 08 feb 06, 20:21:21 » |
|
nos hát akkor végig olvastam commenteket úgy érzem kell időt kerítenem erre az animére
utólag szerk: Nos elolvastam AA-n commenteket no meg spoilert még ha ezzel le is lövöm a lényeget néha elolvasom őket utána még izgatottabb leszek :p no de viszont valahogy nem vágyom drámai befejezésre ámbár azzal sincs bajom mer pont attól lesz valamikor egy anime szép.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 06, 20:30:24 írta narut0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|