| 
			| 

| th 
								Naruto-Kun Csoport    Nem elérhető   Egyesített Shinobi Haderő 

Táncoló levélárnyék

| 
								|  | « Válasz #60 Dátum: 07 okt 07, 18:36:00 » |  | 

második manga + zacsi (aki vett az tudja:D), Tsunade pecsét, keychan, nyaklánc, mondos poszter, matricák holnap lökök fel képet mindről
 ja meg 3 mini kunai meg 1 db sasuke figura 15 cm cserélhető kéz és fej ugyan ez narutoban és sakurában
 |  
						| 
								|  |  
								| « Utoljára szerkesztve: 07 okt 09, 18:23:02 írta th » |  Naplózva | 

Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri   |  |  | 
	| 
			| 

| Ichigo Enma 
								Chuunin    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #61 Dátum: 07 okt 12, 22:30:27 » |  | 

Nekem egy Itachis fejpántom egy sima Konohás fejpánt Egy Naruto nagy manga összefoglaló..angolul  van egy manga előzetes két Narus pószter   [szerep ben mindig én vagyok Naru...    bocsi muszáj volt]  ??? másra nem emlékszem..biztos vannak még cuccaim csak itt a lány szobában akkora a rumli hogy a padlót nem lát ni   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

UTÁLJA, GYŰLÖLI SAKURVÁT DE TÉNYLEG!!     GAC - Gödöllői Anime Clubb tag          S.E.Sz alapító (Sakura Ellenes Szervezet)                         Ichigo Clan alapító                           N.E.Sz alapító                         Ichigo Enma/Vuk 2007 - őszi animecon             - Sailor Moon S - Healer 2008 tavaszi animecon          - Naruto- boxeres Naruto          - NGE - Ayanami Rei (harciruha) 2008 -Őszi AnimeCon -          - Di Gi Charet - Puchiko          -Titok |  |  | 
	| 
			| 

| Blodwolf 
								 Akadémiai tanuló    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #62 Dátum: 07 okt 13, 13:00:51 » |  | 

Conon ismételten voltak cuccok, tiszta happy h. már jöttek újak is(üzlet). szereztem egy fekete konohas fejpántot meg egy akatsukis "kalapot"   ,na meg a manga2 ^^, chibi kakashis moniltartó, meg egy nyaklánc ....volt egy cép shippuudenes wallscrol amiután folyatam a nyálam,de már vasárnapra elvitték   ,az ucsó kunait is előttem halászta el egy csaj...not problem nagyon jó volt a con és sok sok cuccot szereztem ^^. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Dei 
								Osztag Vezető    Nem elérhető   Akatsuki 

| 
								|  | « Válasz #63 Dátum: 07 okt 15, 22:18:48 » |  | 

nekem csak 1 naruto-s poszter és két manga az egész gyűjteményem, hmm de ez még idővel bővülni fog, hmm   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

|  |  | 
	| 
			| 

| Luya-chan 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #64 Dátum: 07 okt 16, 15:27:09 » |  | 

Eddig csak a 2 manga van meg,abból is az egyiket ajándékba kaptam...remélem bővül majd a 'gyűjtemény'   :-[ Jah,meg 1x próbáltam csinálni 1 babát (még nem tudtam pontosan,hogy kiről   ) de az alapot nagyon el...tam,azóta nem próbálkozok vele,nincs mostanában türelmem varrogatni :-X  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Holdtancos 
								Újonc    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #65 Dátum: 07 okt 16, 19:02:26 » |  | 

Van egy Narutos poszterem a Mondoból, meg egy Naruto mangás zacsi.Meg egy homemade Akatsuki kabát és áthúzott konoha fejpánt. (amatőr Itachi cosplayem volt a conon ^^)
 A tavaszi conon szeretném majd bővíteni a gyűjteményem... Ha mással nem, akkor egy Orochimaru plushievel. :3
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

|  |  | 
	| 
			| 

| DreadItachi 
								Akadémiai tanár    Nem elérhető 

no1 hentai fan X3

| 
								|  | « Válasz #66 Dátum: 07 okt 22, 15:45:52 » |  | 

Ti ezeket a cucokat honnan szerzitek??? ;D me én csak a neten láttam de ott elég drágák >   :'( |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Dante Kazama 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #67 Dátum: 07 okt 25, 15:31:06 » |  | 

Hol lehet kapni ilyeneket egyáltalán? Én vennék egy fejpántot és kesztyűt(mint Kakashi-é), meg még ki tudja mit. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Chakra | 
								|  | « Válasz #68 Dátum: 07 okt 25, 15:37:12 » |  | 

http://vatera.huwww.teszvesz.hu Keresőjükbe beírni: Naruto Holdfény - 1075. Budapest, Wesselényi u. 10. - www.holdfenyteam.hu www.animebolt.huhttp://ebay.com  - csak itt mindent külföldről kell rendelni |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail |  |  | 
	| 
			| 

| Datti 
								Osztag Vezető    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #69 Dátum: 07 okt 29, 09:40:30 » |  | 

nem mind az enyém, de az itthon fellelhető narutos cuccok:1 db konoha fejpánt (kék)
 1 db narutos nyaklánc,
 1 db pici tapadókorongos plüss itachi,
 egy kis dobozka eredetileg 3 de mostmár csak 2 (mert az egyiket odaattam vkinek) mini kunaival,
 2 db narutos myűanyag kulcstartó,
 1 db nejis műanyag kulcstartó, ami jó drága volt ahhoz képest h kb csak 2 centi magas
 1 db narutos és 1 db itachis üveg kulcstartó,
 1 db temaris, narutos, gaaras és kankurous kis bábu

asszem ennyi
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Smi 
								Újonc    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #70 Dátum: 07 okt 29, 19:04:05 » |  | 

Nekem van egy fekete karkötőm amire kis csillogóskövekkel van kirakva hogy Sasori  :   meg Narutós füzeteim vannak még |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Sili-san 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #71 Dátum: 07 nov 03, 22:01:36 » |  | 

Én most fogok fejpántot venni   Szerintetek milyet vegyek? ??? Levél falusat vagy hangfalusat?Homokra is gondoltam de az elvileg elfogyott... |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| foobie 
								Gennin    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #72 Dátum: 07 nov 04, 00:12:14 » |  | 

hát igen elfogyott de én még pont befértem  >   na felsorolok : konoha fejpánt kék(én csináltam cosplay cucchoz köszönet Chakranak     ) fekete konoha fejpánt homok fejpánt a 2 magyar manga 1 poszter  ja és egy házi készítésű naruto cosplay cucc egyedül a paróka vett  8) tömören ennyi most készülőbe van kazekage gaara cosplay cucc hmm   nya üdv all!    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Moonie-chan 
								Elit Jounin    Nem elérhető 

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

| 
								|  | « Válasz #73 Dátum: 07 nov 04, 20:03:16 » |  | 

Nah akkor én is írok ide   - fejpántom még nincs, de nemsokára lesz egy esős:3 - figurák: shippuu Sasuke Naruto Kakashi Itachi és Gaara, Deidara, Yondaime+Gamabunta - 1 nagy Itachi kitűző - Mondos poszter nem túl sok, de majd még bővülni fog a készlet   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Kakashi2673 
								Vendég
 | 
								|  | « Válasz #74 Dátum: 07 nov 04, 20:29:25 » |  | 

öm...  ??? ??? nekem eggyenlőre semmien cuccom sincs de akarok veni magyar nyelvű mangát...+kártyát...       |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	|  |