th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
 |
« Válasz #60 Dátum: 07 okt 07, 18:36:00 » |
|
második manga + zacsi (aki vett az tudja:D), Tsunade pecsét, keychan, nyaklánc, mondos poszter, matricák holnap lökök fel képet mindről
ja meg 3 mini kunai meg 1 db sasuke figura 15 cm cserélhető kéz és fej ugyan ez narutoban és sakurában
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 okt 09, 18:23:02 írta th »
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri  
|
|
|
Ichigo Enma
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #61 Dátum: 07 okt 12, 22:30:27 » |
|
Nekem egy Itachis fejpántom egy sima Konohás fejpánt Egy Naruto nagy manga összefoglaló..angolul van egy manga előzetes két Narus pószter [szerep ben mindig én vagyok Naru...  bocsi muszáj volt] ??? másra nem emlékszem..biztos vannak még cuccaim csak itt a lány szobában akkora a rumli hogy a padlót nem lát ni 
|
|
|
Naplózva
|
UTÁLJA, GYŰLÖLI SAKURVÁT DE TÉNYLEG!! GAC - Gödöllői Anime Clubb tag S.E.Sz alapító (Sakura Ellenes Szervezet) Ichigo Clan alapító N.E.Sz alapító Ichigo Enma/Vuk 2007 - őszi animecon - Sailor Moon S - Healer 2008 tavaszi animecon - Naruto- boxeres Naruto - NGE - Ayanami Rei (harciruha) 2008 -Őszi AnimeCon - - Di Gi Charet - Puchiko -Titok
|
|
|
Blodwolf
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #62 Dátum: 07 okt 13, 13:00:51 » |
|
Conon ismételten voltak cuccok, tiszta happy h. már jöttek újak is(üzlet). szereztem egy fekete konohas fejpántot meg egy akatsukis "kalapot"  ,na meg a manga2 ^^, chibi kakashis moniltartó, meg egy nyaklánc ....volt egy cép shippuudenes wallscrol amiután folyatam a nyálam,de már vasárnapra elvitték  ,az ucsó kunait is előttem halászta el egy csaj...not problem nagyon jó volt a con és sok sok cuccot szereztem ^^.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #63 Dátum: 07 okt 15, 22:18:48 » |
|
nekem csak 1 naruto-s poszter és két manga az egész gyűjteményem, hmm de ez még idővel bővülni fog, hmm 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Luya-chan
Vendég
|
 |
« Válasz #64 Dátum: 07 okt 16, 15:27:09 » |
|
Eddig csak a 2 manga van meg,abból is az egyiket ajándékba kaptam...remélem bővül majd a 'gyűjtemény' :-[ Jah,meg 1x próbáltam csinálni 1 babát (még nem tudtam pontosan,hogy kiről  ) de az alapot nagyon el...tam,azóta nem próbálkozok vele,nincs mostanában türelmem varrogatni :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Holdtancos
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #65 Dátum: 07 okt 16, 19:02:26 » |
|
Van egy Narutos poszterem a Mondoból, meg egy Naruto mangás zacsi. Meg egy homemade Akatsuki kabát és áthúzott konoha fejpánt. (amatőr Itachi cosplayem volt a conon ^^) A tavaszi conon szeretném majd bővíteni a gyűjteményem... Ha mással nem, akkor egy Orochimaru plushievel. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DreadItachi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
no1 hentai fan X3
|
 |
« Válasz #66 Dátum: 07 okt 22, 15:45:52 » |
|
Ti ezeket a cucokat honnan szerzitek??? ;D me én csak a neten láttam de ott elég drágák >  :'(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dante Kazama
Vendég
|
 |
« Válasz #67 Dátum: 07 okt 25, 15:31:06 » |
|
Hol lehet kapni ilyeneket egyáltalán? Én vennék egy fejpántot és kesztyűt(mint Kakashi-é), meg még ki tudja mit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #68 Dátum: 07 okt 25, 15:37:12 » |
|
http://vatera.huwww.teszvesz.hu Keresőjükbe beírni: Naruto Holdfény - 1075. Budapest, Wesselényi u. 10. - www.holdfenyteam.hu www.animebolt.huhttp://ebay.com - csak itt mindent külföldről kell rendelni
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #69 Dátum: 07 okt 29, 09:40:30 » |
|
nem mind az enyém, de az itthon fellelhető narutos cuccok: 1 db konoha fejpánt (kék) 1 db narutos nyaklánc, 1 db pici tapadókorongos plüss itachi, egy kis dobozka eredetileg 3 de mostmár csak 2 (mert az egyiket odaattam vkinek) mini kunaival, 2 db narutos myűanyag kulcstartó, 1 db nejis műanyag kulcstartó, ami jó drága volt ahhoz képest h kb csak 2 centi magas 1 db narutos és 1 db itachis üveg kulcstartó, 1 db temaris, narutos, gaaras és kankurous kis bábu
asszem ennyi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Smi
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #70 Dátum: 07 okt 29, 19:04:05 » |
|
Nekem van egy fekete karkötőm amire kis csillogóskövekkel van kirakva hogy Sasori :  meg Narutós füzeteim vannak még
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sili-san
Vendég
|
 |
« Válasz #71 Dátum: 07 nov 03, 22:01:36 » |
|
Én most fogok fejpántot venni  Szerintetek milyet vegyek? ??? Levél falusat vagy hangfalusat?Homokra is gondoltam de az elvileg elfogyott...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
foobie
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #72 Dátum: 07 nov 04, 00:12:14 » |
|
hát igen elfogyott de én még pont befértem > na felsorolok : konoha fejpánt kék(én csináltam cosplay cucchoz köszönet Chakranak  ) fekete konoha fejpánt homok fejpánt a 2 magyar manga 1 poszter ja és egy házi készítésű naruto cosplay cucc egyedül a paróka vett 8) tömören ennyi most készülőbe van kazekage gaara cosplay cucc hmm nya üdv all! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
 |
« Válasz #73 Dátum: 07 nov 04, 20:03:16 » |
|
Nah akkor én is írok ide  - fejpántom még nincs, de nemsokára lesz egy esős:3 - figurák: shippuu Sasuke Naruto Kakashi Itachi és Gaara, Deidara, Yondaime+Gamabunta - 1 nagy Itachi kitűző - Mondos poszter nem túl sok, de majd még bővülni fog a készlet 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kakashi2673
Vendég
|
 |
« Válasz #74 Dátum: 07 nov 04, 20:29:25 » |
|
öm... ??? ??? nekem eggyenlőre semmien cuccom sincs de akarok veni magyar nyelvű mangát...+kártyát... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|